Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כל מה שהוזכר פה חמור יותר מלעבור ב- 30 קמ"ש את המהירות המותרת בכביש בינעירוני, רק חבל שהמשטרה לא חושבת כך ולא אוכפת את החוק במקרים האלו.

פורסם

alon79 על איזה סעיף בדיוק המשטרה תאכוף?

הנהג והנוסעים יושבים חגורים בתוך הרכב.

אין שום חוק או תקנה שאומרת שהרגליים צריכות להיות על רצפת רכב ולא על הדשבורד או על כרית האויר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לצערי אני מבלה כל יום בפקק.

המיטב ממה שראיתי בינתיים:

- רגל על הדש בורד (ממש "בקטנה", מאוד נפוץ).

- קריאת עיתון שנמצא ממש על ההגה, מבט חטוף מדי פעם קדימה לראות מה קורה בעולם.

- נשים מתאפרות כאשר מגן השמש מורד לגמרי ע"מ לעבוד עם המראה שמאחוריו (מכסה את כל שדה הראייה).

- אותו כנ"ל , אבל עם גברים שמתגלחים.

- האם אפשר לנהוג בגיר ידני עם סיגריה וטלפון באוזן? מסתבר שכן.

- לפ טופ על הברכיים והבן אדם אשכרה עובד על המחשב.

אגב, אם אסרו נהיגה עם טלפון סלולרי ביד, מדוע לא אוסרים עישון\שתייה\אכילה בזמן נהיגה?

פורסם

אגב, אם אסרו נהיגה עם טלפון סלולרי ביד, מדוע לא אוסרים עישון\שתייה\אכילה בזמן נהיגה?

לדעתי, החוק אוסר לדבר בסלולרי בגלל הסחת הדעת מהדרך בגלל השיחה. ולא בגלל הנהיגה עם יד אחת.

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

שאני נוסע לפעמים בפקקים אני רואה גם דברים כאלו כמו אחד שמשחק בפלאפון בזמן נהיגה איטית בפקק.

ועוד אחת שמתאפרת ומסתרקת בנהיגה.:shock: לא חסר מקרים כאלו בכביש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ועל נהגות ונהגים כאלה נאמר .. אין שכל אין דאגות !

דרך אגב , היום נפל לי אסימון נוסף והבנתי למה רוב הנהגים והנהגות לא טורחים לאותת - הם פשוט מחזיקים ביד אחת את ההגה וביד השניה את הסלולארי - כך שזו בעיה להפעיל גם איתות .

זה לא תירוץ. אפשר לאותת גם כשמחזיקים את ההגה ביד אחת, לא סתם הידית איתות קרובה להגה.

לדעתי, החוק אוסר לדבר בסלולרי בגלל הסחת הדעת מהדרך בגלל השיחה. ולא בגלל הנהיגה עם יד אחת.

אם ככה אז איך זה שמותר לדבר בדיבורית?

סתם עוד דרך לעשוק כסף מהאזרח.

מכשיר קשר אני מסוגל להבין למה מותר כי לא "שוקעים בשיחה."

אבל איזה הבדל יש בין דיבור בסלולרי באופן רגיל לבין דיבורית חוץ מאי החזקת ההגה בשתי ידיים?

פורסם

זה לא תירוץ. אפשר לאותת גם כשמחזיקים את ההגה ביד אחת, לא סתם הידית איתות קרובה להגה.

אם ככה אז איך זה שמותר לדבר בדיבורית?

סתם עוד דרך לעשוק כסף מהאזרח.

מכשיר קשר אני מסוגל להבין למה מותר כי לא "שוקעים בשיחה."

אבל איזה הבדל יש בין דיבור בסלולרי באופן רגיל לבין דיבורית חוץ מאי החזקת ההגה בשתי ידיים?

אסור לדבר במכשיר קשר אלא אם אתה מכוחות הביטחון ,אסור לעשן סיגריה , אסור לאכול סנדוויץ' ,אסור להתאפר ,אסור לעשות שום דבר שלא קשור לנהיגה .

לפי החוק שתי ידיים על ההגה כל הזמן .

הסיבת שאוכפים את השימוש בפלאפונים בהתלהבות יתירה לדעתי הן שתיים :

1 נפוץ בצורה מדאיגה, ובהחלט מסיט ריכוז יותר מדברים אחרים ( בסנדוויץ' לא צריך לחייג).

2 נפוץ בצורה שתכניס מספיק כסף לקופת המדינה ....

אגב בבא, איפשהו בתחילת שנות ה90 או סוף ה80 דוד שלך קיבל דו"ח על אכילת סנדוויץ' בנהיגה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
alon79 על איזה סעיף בדיוק המשטרה תאכוף?

הנהג והנוסעים יושבים חגורים בתוך הרכב.

אין שום חוק או תקנה שאומרת שהרגליים צריכות להיות על רצפת רכב ולא על הדשבורד או על כרית האויר.

ל'

מהתגובה התקיפה שלך אפשר להסיק שאת מסוג זה של נהגות?

לא צריך חוק להגדיר בדיוק איפה אסור על הרגל להיות מונחת (מזגן, דש-בורד, חלון, מראה, כרית אויר או כלב שעושה כן עם הראש)

ככל הידוע לי ישנו חוק המדבר על נהיגה רשלנית - ונהיגה עם רגל "למעלה" יכולה להתאים להגדרה

ושאלה אישית - יש לך בעיה אם יחלקו דוחות לנהגים על רגל "למעלה"?

פורסם

תגובה תקיפה?

אתה בחרת לראות אותה כך, ולא אין שם תקיפה.

אם היית מכיר אותי מעט (ואתה לא מכיר אותי בכלל) היית מבין שאינני עונה לתיאור שניסית להדביק לי בזה הרגע.

קומץ קטן ביותר מי אני וכיצד אני נוהגת:

כאן. :arrow:

כאן :arrow:

אז לפני שאתה מכליל לפחות תבדוק מול מי אתה כותב.

לי אין בעיה אישית שיחלקו דוחות, אך אם היית מכיר מעט את מערכת המשפט והאכיפה בארץ היית מבין שהדרך הזו לא תצלח ולא תעמוד במבחן המעשה.

אני מניחה שהתכוונת לנהיגה בקלות ראש או חוסר זהירות,אך זו אינה פעולה שתוכלל בעברה של נהיגה בקלות ראש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש ברכב כריות אויר ?

תראה לה סרטון על איך נראית פתיחה של כרית אויר,אולי אם היא תבין שבמצב תאונה אם הרגל שלה תיהיה על הדשבורד היא תהפך להיות חלק אינטגרלי מהגג.

אני כל כך שונא וסולד מהמנהג המטופש הזה של בחורות לשים רגליים על הדשבורש,גם מבחינה הבטיחותית וגם מהבחינה של "מה,את חתיכת בהמה?"

אפילו אם אין ברכב כריות אויר, זה עדיין מסוכן.

מה שכתבת ישר הזכיר לי סצנה אחת מהסרט חסין מוות של קוונטין טרנטינו.

למעוניינים, הנה אותה הסצנה שדיברתי עליה, ותשימו לב לזאתי שיושבת לצד הנהגת עם הרגל מחוץ לחלון (למי שיש לב חלש שיחליט לבד אם לצפות בזה או לא).

http://www.youtube.com/watch?v=iI8ciuj3QHg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

ואם רגל על הדש זה מסוכן, אז ממש לפני שעתיים לפני שיצאתי לעבודה עברה מולי ברחוב נהגת ברכב אשר החזיקה יוגורט ביד אחת ואכלה אותו עם כפית שהחזיקה ביד השנייה :lol::lol:.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
תגובה תקיפה?

אתה בחרת לראות אותה כך, ולא אין שם תקיפה.

אם היית מכיר אותי מעט (ואתה לא מכיר אותי בכלל) היית מבין שאינני עונה לתיאור שניסית להדביק לי בזה הרגע.

קומץ קטן ביותר מי אני וכיצד אני נוהגת:

כאן. :arrow:

כאן :arrow:

אז לפני שאתה מכליל לפחות תבדוק מול מי אתה כותב.

לי אין בעיה אישית שיחלקו דוחות, אך אם היית מכיר מעט את מערכת המשפט והאכיפה בארץ היית מבין שהדרך הזו לא תצלח ולא תעמוד במבחן המעשה.

אני מניחה שהתכוונת לנהיגה בקלות ראש או חוסר זהירות,אך זו אינה פעולה שתוכלל בעברה של נהיגה בקלות ראש.

ל'

צודקת, לא מכיר אותך, ככה זה פשוט היה נראה מהכתיבה.. לא תמיד דברים עוברים בכתב כמו שהם.

ואני בטוח שאת בחורה נחמדה שגם יודעת לנהוג.

רק שאני לא מסכים איתך בנוגע לאכיפה על עבירה מהסוג הזה - כי זו נהיגה רשלנית וצריך לטפל בתופעה הזו כמו בכל עבירה אחרת של דיבור בסלולרי. ולהוסיף לזה גם טיפול במעשני הסיגריות למיניהם - ועוד יותר לגבי אלו שגם מאפרים בחוץ ועוד זורקים את בדל הסיגריה מהחלון !!!

:x

פורסם

אם כבר מדברים, גם אני פיתחתי התנהגות מוזרה קצת בעת עמידה (בלבד) בפקק.

מצאתי את עצמי פותח את חלון הנוסע (של הנהג תמיד פתוח...) ומוציא יד אחת ממנו, ויד אחת מחלון הנהג, ומבצע ניפנופים נימרצים במטרה לעוף מעל הפקק, אבל משום מה זה עוד לא הצליח לי, אבל אני לא מתייאש!!! זה עוד יקרה!!! ואז כו-לכם תראו שאפשר, ושיש מכוניות מעופפות (או רק נהגים מרחפים-תלוי איך מסתכלים על זה)!

:?

:shock:

:-)

:-P

:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...