Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהחלט מסכים שאין בכלל מקום לדחוף אותו בכל פעם שמישהו מחפש רכב בתקציב הזה, הוא לא מתאים לכל אחד!

אני חושב שהוא מתאים לי ולכן הזמנתי אבל כמו שכבר אמרתי גם בעבר, רכישה של הגרסה האוטומטית למשל לא נשמעת לי אטרקטיבית כלל וכלל והייתי בהחלט מעדיף ללכת על סיריון או סויפט משומשות - אם הייתי חייב גיר אוטומטי.

אני חייב גם לציין שלמרות שאני כבר 3 חודשים מחכה לאוטו, יש לי ספקות ואני מקווה מאד לא להתאכזב.

כל שבוע המתנה שעובר מוריד את החשק עוד קצת אז כמו שאמרתי בהתחלה כשהזמנתי, העיקר זה לא להתחרט עד יולי 8)

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני נוסע ברכב צנוע יחסית לרכבי הפוזה שקיימים באותו מחיר... וזה לא במקרה. (למרות שהרכב מנקר עיניים מעבר למה שציפיתי ואני לא הכי אוהב את זה )

לדעתי,גולף GTI הוא לא רכב צנוע. הכל שאלה של הסתכלות.

אגב,למי שכתב שהוא לא משהו בשיוטים בין-ערונים: שטויות במיץ עגבניות! נסעתי עם הרכב לא מעט בסופ"ש והוא פשוט

נוסע מצויין,ללא מאמץ מיותר ועושה אחלה עבודה.

יגאל,

אל תישבר חביבי,הספקות שלך יעלמו ברגע שתקבל את הרכב ותתחיל לנסוע בו. תענוג!

פורסם
לדעתי,גולף GTI הוא לא רכב צנוע. הכל שאלה של הסתכלות.

אגב,למי שכתב שהוא לא משהו בשיוטים בין-ערונים: שטויות במיץ עגבניות! נסעתי עם הרכב לא מעט בסופ"ש והוא פשוט

נוסע מצויין,ללא מאמץ מיותר ועושה אחלה עבודה.

יגאל,

אל תישבר חביבי,הספקות שלך יעלמו ברגע שתקבל את הרכב ותתחיל לנסוע בו. תענוג!

GTI הוא לחלוטין רכב צנוע.

גולף זה רכב משפחתי קומפקטי. מה מפריע לך? הפס האדום בגריל הקדמי? הכיתוב GTI מלפנים?

Auto Emoción

פורסם

אייל,אין מה להשוות עם ה RSI . האלטו הוא הרכב האוטומט הראשון שלי,ככה שכל רכב הוא בפני עצמו. מלכתחילה לא

ציפיתי להוציא הרבה ממנוע 1000 (ליתר דיוק 996) ,אבל כל פעם שאני נוסע ברכב אני מרגיש שהוא מספיק בשבילי (כנראה בגלל המשקל הקל).

וויזי ,לא מפריע לי כלום בגולף. לטעמי רכב עם עיצוב שכזה + טורבו ,לא נקרא רכב צנוע. אבל זו דעתי בלבד.

פורסם

אה, חשבתי שאתה עם הידני. רכב אוטומט מנוע 1000 וסוחב כמו שצריך (בטח גם עם מזגן). אוקיי, סבבה.

רכב משפחתי שיש לו טאצ'ים חיצוניים מסויימים שרק חובבי רכב יודעים להבחין בהם הוא רכב בעל מראה צנוע.

המנוע , הביצועים והאיבזור זה משהו ש99 אחוז מהציבור לא יודע עליו.

לדעתי גם אם הייתי שוחה בכסף ההבדל היחיד היה שהייתי מוציא אותה מהחברה ולא קונה משומשת בת 4.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל,אין מה להשוות עם ה RSI . האלטו הוא הרכב האוטומט הראשון שלי,ככה שכל רכב הוא בפני עצמו. מלכתחילה לא

ציפיתי להוציא הרבה ממנוע 1000 (ליתר דיוק 996) ,אבל כל פעם שאני נוסע ברכב אני מרגיש שהוא מספיק בשבילי (כנראה בגלל המשקל הקל).

וויזי ,לא מפריע לי כלום בגולף. לטעמי רכב עם עיצוב שכזה + טורבו ,לא נקרא רכב צנוע. אבל זו דעתי בלבד.

מה קשור הטורבו עכשיו? מישהו רואה אותו?

הרי 95% אחוז מהאוכלוסיה לא ידעו להבדיל בין GTI לסתם 1600 אם לא היה כתוב GTI.

Auto Emoción

פורסם

אייל, לך תדע אולי האלטו מהירה מה-GTI שלך כן בטח.... אולי בנסיעה לאחור ולא יותר מזה.

לכל רוכשי האלטו אין לי שום דבר נגד הרכב הזה חוץ מזה שהוא מיוצר בהודו בוא נהיה כנים הרכב הזה הוא כמו ריקשה בהודו שסה"כ זה רכב בסיסי ומינימלי בכל דבר, וזה ממש לא רכב ליותר מכמה נסיעות בעיר בשביל לקנות ביום שישי טאבק לנרגילה או עיתון של שישי כשאין לך חנייה. אבל האלטו לא יודעת לעשות כלום חוץ מהייעוד הבסיסי שלה, שלשם זה היא נועדה ולא יותר, וחבל לצאת בהצהרות שה"האלטו אחלה רכב" או "הוא רכב נפלא פשוט מקסים" צאו מהבועה רכב בסיסי ולא יותר מזה.

ואם כבר הזכרנו לגבי צניעות האלטו הוא כמו גו'ק שנוסע בכביש לידי ואני בכלל לא שם לב אליו וה-GTI אייל, עם כל הכבוד גם היא צנועה סה"כ גולף עם טורבו, כסאות ספורט, וכיתובי GTI על ההגה גריל קדמי וגם מאוחר.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
ואם כבר הזכרנו לגבי צניעות האלטו הוא כמו גו'ק שנוסע בכביש לידי ואני בכלל לא שם לב אליו וה-GTI אייל, עם כל הכבוד גם היא צנועה סה"כ גולף עם טורבו, כסאות ספורט, וכיתובי GTI על ההגה גריל קדמי וגם מאוחר.

אפשר בבקשה דוגמאות לרכב לא צנוע ...

גולף GTI , פשוט ?! כנראה אנחנו חיים בעולם אחר , אולי התכוונת לחמסה חמסה , בגלל זה "צנוע" ?

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

כי ה"ילדים" (כפי שאתה ,יגאל,מכנה אותם) יצאו משליטה ואיבדו קשר בין דמיון למציאות והתחילו להתפשט לכל הכיוונים (או כל השרשורים) עם קדחת האלטו.

אתם יודעים, אנשים לוקחים ברצינות את הייעוץ ברכישת רכבים שניתן בפורום הזה .

להמליץ למישהו שרוצה RUNX ,לקנות ALTO זו כבר חריגה רצינית.

דווקא אני מסכים עם התיאור של י.ל. לשימושיות של הרכב. נסיעות קצרות במקומות צפופים עם בעיות חניה. כלי תחבורה בסיסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה "ילדים"?

אתה בטוח שכל מי שמחכה לאלטו הוא צעיר? או שאתה פשוט מניח שמי שקונה את הרכב הכי זול בארץ הוא בטח ילד?

זלזול מיותר.

אני מסכים שעשו פה מהאלטו (שהוא מכונת ניוד פשוטה ולא יותר) איזה פלא הנדסי, וזה בסדר להגיד מה שאתה חושב אבל לא צריך להגזים.

Auto Emoción

פורסם
למה "ילדים"?

אתה בטוח שכל מי שמחכה לאלטו הוא צעיר? או שאתה פשוט מניח שמי שקונה את הרכב הכי זול בארץ הוא בטח ילד?

זלזול מיותר.

אני מסכים שעשו פה מהאלטו (שהוא מכונת ניוד פשוטה ולא יותר) איזה פלא הנדסי, וזה בסדר להגיד מה שאתה חושב אבל לא צריך להגזים.

לא יודע מי החליט שהאוטו הזה לצעירים

אצלנו הוא משמש את אמא שלי שהיא מעל גיל 40 לצורך העניין, יש פה שתי בתים לידי עוד אלטו כסופה אחת, והיא משמשת מישהו מעל גיל 70, והבן אדם לא נוסע איתה ליד הבית ממש לא, נסיעה של 45 קילומטר לעבודה כלומר בערך 100 קילומטר ליום, והוא מאוד מרוצה מהרכב, ויש פה בישוב עוד אחת עם אלטו ירוקה :| שגם משמשת מישהי בנסיעה לעבודה שהיא ממש לא צעירה ( אמא ל 3 ילדים, בת 35+)

האוטו הזה לא לצעירים, הוא פשוט לאנשים שמחפשים לחסוך, כי מה לעשות האוטו הזה באמת חוסך,הצריכת דלק שלו מעולה, למה לאנשים קשה לפרגן לאנשים שקונים רכב חדש, לאנשים שרכב הוא לא פנאי ( כלומר אכפת מהנאה מנהיגה מרחב פוזה ושטויות כאלה) האלטו יהיה אחלה של רכב, שימושו לקחת אותך מנקודה A לB, והוא עושה את זה בסדר גמור אה כן וגם אוכל פחות מחצי ממכוניות ספורט או כמכוניות פאר.

אני אישית לא כל כך אוהב את האלטו אולי בגלל האהבה שלי למכוניות, אבל למי שאינו אוהב מכוניות כמו אמא שלי למשל, היא מתלהבת מהאוטו כאילו היא נוסעת על פורשה חדשה, היא החליפה אותו באוטו שנת 94, בשבילה זה אוטו סוף הדרך!

פורסם
הוא כמו ריקשה

אם היו מיבאים ריקשה במחיר של 30,000, לא הייתי חושב פעמיים והייתי קונה.

עם מזגן או בלי, רק שני מושבים, היא בהחלט יעודית ופונקציונאלית יותר כרכב עירוני.

אלון הביאו לארץ ריקשות, אך הם חשבו על הרטורו ותימחרו אותה כמשהו יוקרתי ופיספסו בגדול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כי ה"ילדים" (כפי שאתה ,יגאל,מכנה אותם) יצאו משליטה ואיבדו קשר בין דמיון למציאות והתחילו להתפשט לכל הכיוונים (או כל השרשורים) עם קדחת האלטו.

אתם יודעים, אנשים לוקחים ברצינות את הייעוץ ברכישת רכבים שניתן בפורום הזה .

להמליץ למישהו שרוצה RUNX ,לקנות ALTO זו כבר חריגה רצינית.

דווקא אני מסכים עם התיאור של י.ל. לשימושיות של הרכב. נסיעות קצרות במקומות צפופים עם בעיות חניה. כלי תחבורה בסיסי.

תיארת במדוייק את השימוש העיקרי ברכב של רוב האנשים, אבל במקום לקנות רכב חדש ב-60,000 הם מוציאים 140,000 ברכישת הונדה סיוויק. כל הסטריאוטיפים על יהודים וכסף לא תופסים בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...