Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אנחנו קיבלנו אלטו ידנית, בשבוע שעבר, הרכב עשה כבר 600 KM,

רכב חמוד מאוד

צבע לבן ידני

צריכת דלק עוד לא בדקנו האמת אבל בינתיים דיי מבסוטים

שמנו לב שמעל המושב של הנהג החלק שמגן מהשמש הפוך, כלומר האזהרה שרשומה עליו במקום שתהיה רשומה בצד של הנהג רשומה בצד של זה שליד הנהג, ואילו בצד של הנהג כשפותחים יש מראה ובצד השני אין כלום.

תבדוק אם אצלך זה גם ככה?

פורסם

שמנו לב שמעל המושב של הנהג החלק שמגן מהשמש הפוך, כלומר האזהרה שרשומה עליו במקום שתהיה רשומה בצד של הנהג רשומה בצד של זה שליד הנהג, ואילו בצד של הנהג כשפותחים יש מראה ובצד השני אין כלום.

תבדוק אם אצלך זה גם ככה?

דווקא נשמע הגיוני: רכב שאמור לשמש נהג/ת יחיד/ה ולא כרכב הסעות, אז אם כבר שהנהג או הנהגת יוכלו להתפנק ברמזורים :idea:

ותתחדשו. נסיעה טובה.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

זה לא נורא שיש ריקול , זה קורה בכל החברות כמעט . העיקר שמתקנים את התקלה (שלא נראית כמו תקלה רצינית ) .

פורסם

גם אני רכשתי סוזוקי אלטו אוטומאט ומחכה שיגיע, אמרו לי אחרי פסח, אבל עדין אין תאריך

לפחות לפי מה שאמרו לי בסוכנות- מישהו אולי יודע?

לגבי שתי התקלות שרשמו עליהן בYNET התקשרתי לברר ואמרו לי שהרכב יגיע לאחר התיקונים הדרושים

אילו תוספות כדאי להוסיף? דיבורית בלו טות' יש לי, חיישני רוורס? כשאני אומרת לאנשים הם צוחקים עלי שלאוטו כזה קטן אני רוצה, אבל זה עוזר לשמור עליו לא? איפה כדאי לקנות? על מה ממומלץ?

יש לי MP הוא יכול להתחבר למערכת המקורית של הרכב?

פורסם
גם אני רכשתי סוזוקי אלטו אוטומאט ומחכה שיגיע, אמרו לי אחרי פסח, אבל עדין אין תאריך

לפחות לפי מה שאמרו לי בסוכנות- מישהו אולי יודע?

לגבי שתי התקלות שרשמו עליהן בYNET התקשרתי לברר ואמרו לי שהרכב יגיע לאחר התיקונים הדרושים

אילו תוספות כדאי להוסיף? דיבורית בלו טות' יש לי, חיישני רוורס? כשאני אומרת לאנשים הם צוחקים עלי שלאוטו כזה קטן אני רוצה, אבל זה עוזר לשמור עליו לא? איפה כדאי לקנות? על מה ממומלץ?

יש לי MP הוא יכול להתחבר למערכת המקורית של הרכב?

למערכת המקורית לא.

חיישני רוורס את יכולה למצוא במוטורולה 300 שקל כולל התקנה. צביעה בצבע מקורי עוד 100 שקלים.

הצטרפו ל"סוזוקי אלטו החדשה" בפייסבוק

פורסם
חיישני רוורס? כשאני אומרת לאנשים הם צוחקים עלי שלאוטו כזה קטן אני רוצה, אבל זה עוזר לשמור עליו לא? איפה כדאי לקנות? על מה ממומלץ?

פעם גם אני צחקתי, היום כבר אני מתכוון בעצמי לשים חיישני רוורס על האלטו שתגיע אליי ביולי.

תכלס כל עוד לא מחליפים את ההסתכלות לאחור בחיישנים ולא מפתחים הרגלים מטופשים בגלל ש"סומכים" על החיישנים, הם יכולים רק לעזור ולמנוע ת'מכות הקטנות האלה בטוסיק.

פורסם
למערכת המקורית לא.

חיישני רוורס את יכולה למצוא במוטורולה 300 שקל כולל התקנה. צביעה בצבע מקורי עוד 100 שקלים.

חיפשתי ולא מצאתי באתר של מוטורולה- אתה יכול אולי לתת לי קישור?

צביעה? זה לא על הפגוש שהוא שחור? האלטו שלי יהיה בצבע אדום אז צריך לצבוע באדום? זה חשוב?

ולמעט הקודן האוטו מגיע עם איזו אזעקה כלשהי? צריך להוסיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...