Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעתיד הלא רחוק אני רוצה לקחת את התחביב שלי רמה אחת קדימה בתור נהג מרוצים .

בדקתי פה באשכול על איך להיות מהנדס רכב והביאו שם אונברסיטה שנותנת במקביל ללימודים גם התחרות במרוצי פורמולה

ובכללי נכנסים לתוך הספורט המוטורי .

רציתי לשאול מה הדרך להתחיל בקריירה שכזאת ? אני מבין שאין אפשרות לפתח את הנושא מהארץ אבל לפחות יש פה סיוע לעתיד שכזה ?

פורסם

אימונים מגיל צעיר בקארטינג, כולל הצלחות, כמובן, וגב כלכלי מאוד חזק שיקח אותך לתחרויות בחו"ל. ראה ערך אלון דאי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן ראיתי הבעיה שלי כמו שיש לרבים שרוצים לצאת ולהצליח הוא כסף בשלב זה אין לי הורים טחונים או קשרים מיוחדים .

אז עדיין לא מאוחר נכון ? חבל שפספסתי את התחרות בבילו לפחות היה פותח לי איזה דלת למשהו =]

מה טווח המחירים כדי להתחיל בזה לדוגמא בגיל 17 אני מתחיל עוד שנה אני בנתיים חושב לחסוך לזה אז קורס קארטינג

יעזור לזה ? אוף אני לא יודע איך להתחיל עם זה בכלל בישראל אין אי אפשר להצליח .. איך נכנסים לתחריות קרארטינג קודם כל ?

מה טווח המחירים לשלם לתחריות קארטינג ?

פורסם

בארץ הדרך היחידה היא קארטינג..לעלות לתודעה ע"י ניצחונות ולגייס ספונסרים בתקווה שעוד כמה שנים יהיה חוקי

ותוכל להשתלב בליגות.

אם בראלי אתה חושק,לך תעשה קורס וראלי ותראה על מה מדובר (כמה מאות שקלים שמתאימים לכל כיס),

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

בעצם כן חשבתי יותר לכיון ראלי כמו KEN BLOCK ^^

כן שחכתי מראלי אני באמת מעדיף ראלי מאשר פורמולה ראלי יותר מדבר אלי

אז איך אני יכול להיכנס לענף הראלי ? איזה קורסים צריך לקחת ? (סורי על כל השאלות XD )

פורסם

אחלה!

אני ממליץ לך לדבר עם און יעקובסון יש לו את DRIVE ART

הוא מעביר את כל נושא הראלי לטובי הנהגים בארץ

ותראה אם זה מדבר אלייך

הטלפון שלו : 0544518577

דבר איתו

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

• תוכן חדש...