Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי אומרת האם ישנה תוכנה שהופכת קובץ של שיר מסוים בסיומת אחרת(WAV,WMA) שתוכל להוציא יותר איכות ממה שהוא בא במקור,אני מדבר על שירים רגילים (192KB) וגם מהשירים שבאים באיכות ירודה.

הורדתי איזה קובץ גדול של שירים לבדיקה של מערכת וראיתי שהם באים בקובץ WAV וכל שיר שוקל כ 40 מגה,האם ישנה דרך לקחת שיר ששוקל 4.5 מגה ולשנות לו את הסיומת שישקל יותר והכי חשוב שיורגש ההבדל באיכות?

תודה.

Scan Speak

פורסם

בהחלט לא!

אין אפשרות מפני שברגע שהורדת מהאיכות של השיר זה אומר שמחקת תדרים ומידע מסויים

ואין אפשרות לשחזר אותו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש תוכנות שהופכות קבצי MP3 וכו' לקבצי WAV, אבל הן לא מחזירות מידע שאבד בהליך הפיכה ל MP3.

בגדול, כשאתה מוריד מוזיקה, חפש קבצים בקצב דגימה של 192K ומעלה (העדיפות ל 320)

מתחדשת*

פורסם

יש אפשרות לעשות תהליך שנקרא דיגיטל רימאסטרינג ומדובר בעצם על שיפור איכות של הקלטות ישנות, חלקן מתבצעות ע"י הגברה של חלק מתחומי התדרים, ניקוי רעשי רקע וכו' וחלקם מתבצעים פשוט ע"י הקלטה מחדש של כל חלק שאפשר להקליט ולנגן מחדש.

תנסה לחפש בגוגל קצת מידע על digital remastering ותראה אם תמצא משהו מעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האם ישנה אפשרות לחפש שירים חדשים בקבצי WAV מהתחלה? (עוד לפני שהפכו את זה ל MP3)

אני מדבר על שירים שמתנגנים כיום.

לגבי האיכות של 192K ומעלה זה עניין ידוע,השאלה שלי רק לגבי הסיומת אם היא משנה משהו באמת או שאפשר להביא קובץ MP3 עם איכות 320K והוא ינגן באותה איכות כמו קובץ WAV עם 320K?

Scan Speak

פורסם

יש ב-HU של קלריון ואלפיין (גם בפיוניר בסדרות הגבוהות) features שנקראים

Sound enhancer

או

BBE

או עוד כל מיני שמות מפוצצים

הפעלת האפשרות הזו ב-HU בעצם מנסה לייצר מחדש את המידע בתדרים הגבוהים (הם נפגעים הכי הרבה בדחיסת סאונד) מתוך המידע הקיים - זה לא מחזיר את האיכות שאבדה בדחיסה אבל מנסה להתקרב לכך. נסה את זה.

פורסם

כל הדברים האוטומטיים האלה לא נשמעים טוב

אין טעם אפילו לנסות

כותב האשכול :

תוריד את אותם שירים בפורמט lossless כמו flac , eac , apple lossless וכו'

שום דבר אוטומטי לא יחזיר לך את האיכות

רימסטרינג זה פעולה מאוד קשה וזה כולל הרבה מעבר להרצת אלגוריתם

בנוסף התוצאה אפילו לא קרובה למקורי שמוקלט טוב אז אין ממש טעם לנסות

עושים רימסטרינג לדברים שלא קיימים כבר..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לא

תצטרך להמיר אותם לwav או לצרוב אותם כדיסק אודיו

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ניסיתי לחפש שירים בפורמטים האלה ולא מצאתי שום דבר,אתה יכול לעזור לי עם זה?

לא עניתם לי על השאלה הקודמת-לגבי האיכות של 192K ומעלה זה עניין ידוע,השאלה שלי רק לגבי הסיומת אם היא משנה משהו באמת או שאפשר להביא קובץ MP3 עם איכות 320K והוא ינגן באותה איכות כמו קובץ FLAC עם 320K?

Scan Speak

פורסם

http://flacshare.net/

השאלה שלך לא מובנת בגלל זה קשה לענות עליה

הסיומת מבטאת את סוג הקידוד שבוצע עליו

flac זה קובץ lossless שלא מאבד מאיכותו , בדיוק כמו wav וישמע כמו הדיסק המקורי

mp3 קובץ lossy שגורם לאיבוד איכות בעקבות הכיווץ הרב שנוצר בו , יש חיתוך של התדרים הגבוהים , דחיסה גבוהה של מידע והעלאת הnoise floor

כנס קצת לויקיפדיה וקרא על זה אם זה מעניין אותך..

פורסם

סליחה על ההקפצה.

עידכון קטן-הורדתי כמה שירים ופתחתי אותם מהראר זה פתח לי קבצי WAV,הנכסתי אותם ל USB ומשום מה הרדיו לא קורא אותם:?,מה אפשר לעשות בנידון?

Scan Speak

פורסם

דרך ה USB המכשירים לא יודעים לקרוא קבצי WAV

גם אצלי זה אותו המצב. לכן יש לך 2 אופציות:

1). להמיר את הקבצים האלה לMP3 באיכות 320 ואתה תשמע מעולה

2). לצרוב את השירים בצורה רגילה, הכוונה כדיסק מוזיקה רגיל שכל נגן יכול לקרוא

את ההבדל אתה לא תרגיש באוזן גם ככה לכן אני מציע לך להמיר אותם לקבצי MP3 האיכות הגבוהה ביותר

וככה תוכל להנות מ 2 העולמות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

דבר שצריך לדעת ,

שאתה מוריד MP3 מהאינטרנט והוא כביכול 320, 256, 192 וכו'. אל תיקח את זה כמובן מאליו , הרבה יוזרים במיוחד באתרים ישראלים אוספים שירים מהרשת או מאתרים אחרים ומכינים אלבומים משלהם ובשביל שתוריד ממנו הוא רושם לך שהשירים שלו באיכות 320KBPS מה שבפועל הם היו בכלל 96\128, והוא המיר אותם ל320 בשביל להיות יותר " אטרקטיבי "

לא אומר שכולם עושים כך אבל שתדע שזה נפוץ.

ואם כבר אתה ממיר WAV ל MP3 תדאג לעשות זאת בתוכנה יעודית, בתוכנות הללו יש אפשרות של מהירות ההמרה , תמיד תוודא שזה נמצא על best quailty או מה שזה לא יהיה בתוכנה, אחרת השיר ישמע בהתאם, בדיוק כמו הדפסת תמונות, שניתן לבחור את איכות ההדפסה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...