Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את CVR 3 חודשים בערך ואני מסתכל עליו עכשיו הוא עושה בומים אבל הוא לא זז הרבה כאילו המיברנה או איך שלא קוראים לזה לא זזה יכול להיות עשיתי לו נזק או משהו כזה? ואם כן איך אני יכול לבדוק את זה בוודעות?,הוא מוגבר על ידי מגבר חלש במיוחד של פולס הודיו שמעניק לו רק 150 RMS.

פורסם

לא יודע נגיד פעם הייתי שומע יותר חזק את הסאב והוא נתן יותר כוח ולא אהבתי אז הורדתי עוצמה עכשיו העלתי את העוצמה לכמו שהיא הייתה פעם והסאב לא נותן

פורסם

זה סאב ממש לא נציל הדורש הגברה כמעט מלאה של 400RMS

אם הוא מקבל הגברה של 150RMS, זה מסביר הכל.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

תודה רבה ונגיד אם אני יגביר אותו אם גישור של מגבר JBL1004 היה שיפור גדול ? וכמה RMS המגבר הזה נותן בגישור?

פורסם

ועוד שאלה איך הסאב הזה הרעיד לי ככה את כל האוטו והוא ברדיו דיסק על -12 ובלי באס בוסט או משהו כזה? והוא עדיין מרעיד

פורסם

נראה לי שה gto 1004 מוציא בגישור 200 rms ..

וההבדל לא יהיה כל-כך משמעותי כי עוד פעם כמו שאמרו לך פה הסאב הזה לא נציל הוא צריך הגבה מלאה

פורסם

המגבר jbl gto1004 יהיה טוב לקומפוננט .

אבל בשביל לנצל את הסאב אתה צריך מגבר בנפרד (מונובלוק).

אם תוכל להוסיף תקציב , יהיה אפשר להמליץ לך על מגבר מונובלוק ..

פורסם

א. הGTO1004 מוציא בגישור בין ה-290-300 RMS.

ב. הסאב שברשותך בעל 2 סלילים המגבר הנ"ל יוכל להפעיל רק סאב בעל 2 סלילים כל סליל 2 אום.

פורסם

הCVR הוא בעייתי , אם הוא לא מקבל את כל ה 400-350 RMS הוא לא נותן תמורה יפה.

אני הייתי ממליץ או לארגן מונו או להחליף סאב.

הכי הרבה שאתה יכול בנתיים זה לעשות גישור ל JBL כי רק ככה הוא נותן 300 RMS.

gto1004.gif

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...