Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה פניתי למנהל פורום אוף-טופיק, עומר, בבקשה לקבל גישה/הרשאה לכתיבה בפורום אוף-טופיק.

לא נענתי, וגם לא קיבלתי הרשאה/גישה לפורום.

מכיוון ואני עומד בכל הקריקטריונים לקבלת הרשאה, אני לא מבין למה עדיין לא קיבלתי אותה?

והאם יש מישהו אחר שיכול להעניק לי הרשאה/גישה לפורום?

תודה, רועי

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

ההסתברות שאדם ששואל שאלה כזאת בפורום תמיכה טכנית יקבל אישור כתיבה בפורום אוף-טופיק דועכת מעריכית כפונקציה של מספר השורות בהודעתו. זה מגובה במקרים מדעיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם ניסית להצחיק - לא הלך לך :|

אם ענית תשובה רצינית - מצטער אבל לא הבנתי :|

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

פורום תמיכה טכנית נועד לפתור בעיות טכניות.

הסיבה שלך אין גישה לאוף טופיק היא לא טכנית.

גם בחתימתו של עומר הוא מבקש שלא לפנות אליו בנושאי תמיכה בפורום.

קרא בבקשה את כללי הפורום (גם את הכלל הראשון, זה שדילגת עליו) ופנה בה"פ לאחד המנהלים.

ההסבר שקיבלת מעמיתי צביקה לא מצחיק. הוא נכון.

משתמש שעובר על כללי הפורום ומבקש גישה לאוף טופיק בפורום תמיכה טכנית הוא בד"כ משתמש שלא זכאי לכזו. גם אם הודעתו ארוכה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הגישה שלך פשוט מזלזלת. אני לא הבנתי את המשמעות של פורום תמיכה טכנית - נכון.

מצד שני, אני הגשתי בעבר בקשה בעזרת המערכת של האתר לקבל הרשאה לכתיבה בפורום אוף-טופיק, אך לא נענתי.

לאחר תקופה ממושכת, כאשר הבנתי כבר שכלום גם לא יקרה עם הבקשה שלי, פניתי באופן ישיר למנהל פורום אוף-טופיק, עומר. גם שם לא קיבלתי תשובה.

אני מאמין שאם המערכת בקשות של הפורום אינה עובדת, זו בעיה טכנית מאוד.

לאחר שזה נאמר, אם פורום תמיכה טכנית לא מתאים לעזרה מסוג כזה, אז איזה פורום כן מתאים?

דבר נוסף, במקום לנסות לחנך אותי ולומר לי איפה שגיתי, האם לא עבר בדעתכם להפנות אותי למקום הנכון לפתרון הבעיה? או במידה ואתם יכולים (אבל את זה אני באמת לא יודע אם אתם יכולים לעשות) להעניק לי הרשאה לכתיבה בפורום הנ"ל?

פורסם
פניתי באופן ישיר למנהל פורום אוף-טופיק, עומר. גם שם לא קיבלתי תשובה.

עומר לא מנהל פורום אוף טופיק. קרא מה כתוב בחתימה שלו.

אם פורום תמיכה טכנית לא מתאים לעזרה מסוג כזה, אז איזה פורום כן מתאים?

שום פורום ציבורי לא מתאים לזה. קרא את הודעתי הקודמת.

האם לא עבר בדעתכם להפנות אותי למקום הנכון לפתרון הבעיה?

קרא שוב את הודעתי הקודמת וראה שכן קיבלת הפנייה. פעמיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...