Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מומלץ לפיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי פיג'ו 307 יד 1 מרופא...

הרכב שנת 2005 עשה 57000 טופל במוסך גזית (במסגרת האחריות) בקריות ,הטיפול האחרון (ב 48000)היה במוסך יונדאי שבו הוחלפו רק שמן ומסננים.

מדיניות האחזקה של פיג'ו מדברת על טיפול כל 30000 האם זה מציאותי?

כמו כן האם כדאי לי להכניס את הרכב עכשיו לטיפול כולל רצועת טיימינג (לא הוחלפה ברכב במסגרת הטיפולים)?

אשמח לקבל המלצה למוסך רלוונטי באזור המרכז.

תודה.

פורסם

אני ממליץ על מוסך ליטל 2000 בתל אביב באיזור יצחק שדה. את הטיפולים הגדולים אני עושה שם. זהו מוסך מורשה יבואן.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לגבי מוסך שאפט, זה שהם לא מוסך מורשה אומר שהם לא יכולים להתחבר למחשב הרכב?

מבחינת טיפול ברכב ,חיבור למחשב מראה היסטוריית טיפולים או עוד משהו מעבר?

תודה

פורסם

מוסך גזית הינו מוסך מורשה של פיג'ו - אני נוהג לבצע טיפולים במוסך זה

המוסך אמין ועובד בצורה מקצועית טובה והמחירים סבירים ביחס ליפניות

לא רואה צורך ללכת למוסכים לא מורשים בהבדל מחיר זעום

נכון שמרווח הטיפולים 30K או שנה

ממליץ לך להמשיך עם מוסך גזית ולא תתאכזב

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

מדיניות האחזקה של פיג'ו מדברת על טיפול כל 30000 האם זה מציאותי?

מאחר והרכב כבר לא תחת אחריות הייתי ממליץ לפחות שמן + פילטר שמן להחליף כל 15000 ש"ח או כל שנה (המוקדם מביניהם). ולהשתמש בשמן איכותי - תזכור, יש לך רכב צרפתי, ורכבים האלו כמו הצרפתיות העדינות מאווווד גחמנים.

כמו כן האם כדאי לי להכניס את הרכב עכשיו לטיפול כולל רצועת טיימינג (לא הוחלפה ברכב במסגרת הטיפולים)?

טיימינג מחליפים כל 80-90 אלף ק"מ או כל 3 שנים (המוקדם מביניהם). אם רכבך טופל במוסך מורשה בבעלות קודמת, אז יש רישום במחשב.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...