Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא מתאפס בעת כיבוי הרכב (מה שאמור לקרות)

בסוויפט שעון דלק לא אמור להתאפס בעת כיבוי הרכב. השעון הזה עובד קבוע ללא קשר לסוויץ' והוא מראה את מפלס הדלק, גם כשהרכב כבוי והמפתח אצלך בכיס.

ועוד משהו, הבנתי שעם אני נכשל בטסט אני מקבל אישור לנוע בכביש למטרות תיקון על מנת להעברי אותו טסט, האם בזמן האישור הזמני הרכב עדיין נחשב בעל טסט או שהוא כרגע בזמן שבין הטסט הקודם לטסט הבא? האם בזמן שקיבלתי לתקן את הרכב אני יכול להספיק לגרוט אותו?

עם אישור תנועה זמני אין לך טסט בתוקף. אם תרצה לגרוט את האוטו, יסתכלו על תאריך סיום התוקף ברישיון המקורי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הדאגה שלך לכישלון בטסט זה רק זיהום האוויר אז אתה יכול להרגע, יש הרבה דרכים לעבור את הבדיקה הזאת.

תוסף יכול לעזור, אבל לא תמיד.

לחבר הייתה 205 שנת 88, כל פעם לפני הטסט הוא מכוון (בורג) את יחס הדלק/אוויר.

נכון, הרכב לא סוחב והביצועים על הפנים, אבל טסט הוא עובר כמו שד, אחרי שיוצא מהטסט, מסובב את הבורג חזרה אותו מספר סיבובים שסגר, והרכב חוזר לזהם אוויר והביצועים חוזרים להיות תקינים.

נכון, זה לא תיקון של הבעיה אלא טיפול מקומי וזמני מאוד, אבל מישהו הרי אמר כבר פעם "הכל פה זה קומבינה" לא?

דרך אגב, אותו חבר כבר גרט את רכבו, הרכב חייב להיות בעל טסט בתוקף ובמצב נסיעה ולבוא על כל חלקיו למגרש, עשיתי יחד איתו את התהליך, והוא קצר ופשוט.

לא חושב שההארכה שאתה מקבל לתיקון הליקווים נחשבת כטסט בתוקף, תבדוק את זה בטלפון פשוט למשרד הרישוי, תגיד להם "שלום, שמי חכם חנוכה, לא עברתי טסט ויש לי הארכה לשבוע, אני יכול לגרוט את הרכב בזמן זה?"

בטוח שתקבל תשובה.

בהצלחה!

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

הרכב לא חייב להיות במצב נסיעה לצורך גריטה.

הוא רק צריך להיות שלם ועם טסט בתוקף. זה רשום במפורש באתר משרד התחבורה.

לגבי ההארכה לשבוע ימים וכו' - מה בעיה לגשת לטסט אפילו חודש לפני המועד הרשום ?

בזמן הזה הרישיון הישן עדיין בתוקף, ויש חודש ימים לעשות חושבים ולהחליט מה רוצים לעשות.

ובכלל, הרכב של דני לא נשמע בעייתי וגמור, ואין שום סיבה, שלא יעבור טסט בהשקעה קטנה או אפילו בלי הערות כלל.

וגם אם צריך להשקיע 1000 או 1500 ש"ח בשביל לעבור טסט, זה עדיין שווה, כי ככה אתה נשאר עם רכב נוסע לעוד חצי שנה.

אם תגרוט, תשאר עם 3000 ש"ח ו-ז ביד.

פורסם

רשום או לא רשום אני לא יודע.. זה מה שנאמר לנו במשרד הרישוי. יתרה מכך, מצבר ברכב לא היה (מסר אותו לחבר) ואמרו שאין אפשרות להביא לשם את הרכב בגרר או ללא מצבר, חייב להגיע בנסיעה ועם מצבר תקין. :shock:

כל מה שכתבתי זה מניסיון של גריטת רכב של חבר שעברתי איתו את כל התהליך הזה, בתור אחד שמתעסק ברכבים, ובישנים (לא אספנות) בעיקר, היה לי חשוב לעבור תהליך של גריטת רכב במלואו.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

התוקף של הטסט שלי הוא ברביעי למרץ, אם אני ניגש לדוגמא חודש לפני ונכשל, אז עדיין יש לי "אישור תנועה זמני" לכ-שבוע או שאני יכול להמשיך לנוע "על חשבון" הטסט שעוד בתוקף?

בקשר למד דלק שלא מתאפס למירב זיכרוני הוא היה מתאפס לפני ריקון במיכל אבל כנראה שטעיתי, הורדת לי דאגה מהלב.

בוקי אני יודע שגם לך הייתה בעבר סויפט האם אתה מאשר את טענתו של ארז לגבי שהרכב לא בהכרח מראה סימני התעייפות כתוצאה מקרבורטור לא מכוון?

פורסם

דני, בעקרון ובפועל, ניתן לכוון מאייד ומפלג לשיפור בביצועים, שיפור זה יבוא על חשבון צריכת הדלק וזיהום האויר.

לכן גם אם רכבך יצא מכיוון ישנה האפשרות שכתבתי למעלה, שלמרות צריכת הדלק המוגזמת לטענתך, הרכב לא חייב להראות סימני התעייפות.

תארת בעיה בצ'וק שבוודאות משפיעה לרעה על תצרוכת הדלק, כמו כן גם אפשרויות נוספות כמו חום הרכב ובעיקר צורת הנהיגה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אישור הנסיעה הזמני לא ניתן לי במקום רישיון הרכב שיוחזר לי רק לאחר תיקון הליקויים ומעבר טסט? מו שנעשה בהורדה מהכביש?

ועם יתפוס אותי שוטר ב12 בלילה בשעה ששום מוסך לא פועל שהרב עדיין עם טסט אבל עם אישור נסיעה זמני?

אין שום בעיה בצ'וק, סתם נבהלתי מהטורים הגבוהים עד ששכן שלי הסביר לי שזה נורמלי י זה פעולתו של הצ'וק :oops:

אז ממה שאני מבין גם עם דרוש כיוון קרבורטור ואני נכשל על co גבוה אז כל מה שאני צריך זה איזה סיבוב של בורג במפלג\מאיד ואני עובר?

בסוף החודש צפויה שלי נסיעה ארוכה בכביש בינעירוני אני יבדוק את צריכת הדלק בתנאי מישור בינעירוניים ויראה עם אני מרגיש שיפור. צפו לעידכונים ואני מקווה שלטובה.

כרגע אני בטוח ב99 אחוז שהבעיה קשורה לצורת הנהיגה שלי.

ועוד שאלה, האם כיבוי המנוע והדלקתו שוב שהוא חם כעבור פרק זמן קצר משפיע על צריכת הדלק?

פורסם

את רישיון הרכב הישן אף אחד לא לוקח לך בטסט. תאכלס. אם נכשלת בטסט, וקיבלת אישור נסיעה זמני לצורך תיקונים הרישיון הישן כבר לא תקף, ואסור לך להשתמש ברכב למעט נסיעה למוסך, אבל אי אפשר לאכוף את זה, כי הרישיון בידך והתוקף שלו לא הסתיים. הנה רעיון לאנשי משרד התחבורה - לקחת את הרישיון הישן מהנהג בזמן הטסט על מנת לסגור את הפרצה הזאת .

פורסם
את רישיון הרכב הישן אף אחד לא לוקח לך בטסט. תאכלס. אם נכשלת בטסט, וקיבלת אישור נסיעה זמני לצורך תיקונים הרישיון הישן כבר לא תקף, ואסור לך להשתמש ברכב למעט נסיעה למוסך, אבל אי אפשר לאכוף את זה, כי הרישיון בידך והתוקף שלו לא הסתיים. הנה רעיון לאנשי משרד התחבורה - לקחת את הרישיון הישן מהנהג בזמן הטסט על מנת לסגור את הפרצה הזאת .

אחרי שלוקחים את הרשיון הישן , אין בידי משטרת התנועה איך לאכוף הרבה דברים כמו:

1. צמיגים – גודל הצמיגים המורשים לרכב .
  2. מספר מנוע -מספר סידורי המוטבע ע"ג המנוע ע"י היצרן
  3. משקל כולל – המשקל המרבי המותר ברכב זה כולל נוסעים מטען והמשקל העצמי של הרכב
  4. משקל עצמי – המשקל של הרכב בלבד
  5. צבע
  6. משקל מורשה -המשקל המקסימלי שמותר להעמיס על הרכב
  7. וו גרירה ( יש , אין )

ועוד דברים ..

HONDA CIVIC LS

פורסם

כל הדברים האלו מופיעם על גבי הרישיון החדש, שתמיד מהדקים לאישור תנועה זמני.

אתה אומר, שהרישיון החדש לא שווה כלום, ולא מהווה מסמך, לפני שהחתימו אותו בחותמת של מכון רישוי? יכול מאוד להיות שאתה צודק.

פורסם

בדרך כלל הטופס לתשלום האגרה מגיע כחודש וחצי לפני המועד.

אם הטסט שלך ברביעי למרץ, אתה בימים הקרובים אמור לקבל את הטופס הביתה.

• תוכן חדש...