Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב מאוד אני מתכנן פרוייקט CAR-PC שאני תיכננתי כבר במשך תקופה ארוכה.

רציתי לשמוע את דעתכם על החלקים של המחשב שאני הולך לקנות ולדעת אם כדי לשנות משהו או בכלל להוסיף אם שכחתי.

החלקים של המחשב:

ספק M4.

מסך של ליליפוט 8 או 9 אינץ מה שיהיה יותר טוב אני יזמין

לוח אם אינטל intel blkdg41mj

מעבד אינטל Intel® Core™2 Duo Processor E7300 (3M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB)h

דיסק קשיח 2.5'' samSUNG 160gb 5400rpm

זיכרון של קינגסטון 2G

כרטיס קול audigy2 ZS

כרטיס רשת אלחוטי , דונגל לרדיו , דונגל BT , מקלט GPS... כבר נקבעו ויוזמנו אחרי הרכבת המחשב..

על המחשב יותקן ווינדוס XP.. ואת המארז אני בונה

רציתי לדעת גם איזה כבלים אני יצתרך

ומאיפה אני יכול לקנות כבל PCI האם אפשר מכל תכנאי מחשבים או חנות מחשבים כלשהי?

את כל החלקים של המחשב אני מזמין השבוע אם אני צריך להוסיף משהו או שכדי לשנות משהו אני ישמח לשמוע את התדעות שלכם..

אלמוג שרון.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

PCI RISER רק מחול

בארץ אין כמעט לאף אחד ושיש זה עולה מליון שקל

עלפניו נראה בסדר גמור, את ה-HD הייתי מחליף לאחד של 500GB ההבדל הוא 200 שקל בערך, ושווה את זה.

פורסם

אני חושב ש160GB יספיקו לי אני נמצא עם מחשב בבית שיש לו 120GB ואני משתמש בו כבר 3 שנים... ואני מריץ עליו הכל אז את ה200 שקל האלה אני מעדיף להשקיע על משהו שכדי לשדרג באמת כי זיכרון אני לא חושב שאני יצתרך יותר מ80GB אבל אולי אני יחליף את הארדיסק הזה למהיר יותר..

אפשר לקבל בבקשה לינק לקבל PCI אני מחפש מאתמול באייבי ולא מוצא.

פורסם

+2 לגורל, למעשה יש היום בעולם מגמה ירוקה מאוד חזקה של מעבר לדיסקים 5400 על מנת לחסוך בחשמל, תוספת הביצועים המתקבלת כתוצאה ממעבר לדיסק 7200 פשוט לא מצדיקה את זה, בטח לא ב-Car-PC.

דני.

פורסם

אני חושב שאתם טועים ובגדול

יש הבדל מאוד רציני בין 5400 ל7200 בזמני עליית המערכת

יש המון תרדים על זה בmp3car אתם מוזמנים לקפוץ לקרוא קצת...

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

נסיוני מראה אחרת.

הרמתי מאות סטאפים גם של DCים מבוססים על דל אופטיפלקס כאלו ואחרים

עוד לא ראיתי שמשהו עובד מהר יותר ב-7200 באפן כלכך מורגש

פורסם

לקנות 2 מנות שווארמה במקום לעשות שידרוג קטן שהוא יחסית גדול? אתה רציני בסוף גם ככה זה יצא מהת**

מה אתם אומרים מאיפה אני יכול לקנות ראשים של PL איכותיים וקטנים?

שידרוג קטן של הבניה שלי שבקרוב תיגמר בעזרת ה'

1.JPG

2.JPG

פורסם

הייתי נשאר גם כן עם ה5400 מסיבה שהוא אמור להיות עמיד יותר לזעזועים.

המנוע מסתובב לאט יותר והמחט גם כן ולכן העמידות אמורה להיות גבוהה יותר.

אם כבר שדרוג אז כונן קשיח מוקשח לסביבה עויינת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

5400. לא עמיד יותר מ 7200 בסך הכל מספר הסיבובים שהארד דיסק עושה לדקה נמוך יותר זה לא אומר שהוא עמיד יותר

מה כן שכתיבת הנתונים שלו איטי יותר וההפרש בינו לבין 7200 אינו מהותי עדיף 7200 רוצה הארד דיסק עמיד? קנה ssd

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

5400 בוודאי יותר עמיד

מן הסתם ככל שמהירות הסיבוב גבוה יותר ככה הסיכוי לצאת מאיזון גבוה יותר

וככה הנזקים גבוהים יותר.

המהירות בין 7200 ל-5400 לדעתי וניסיוני המצומצם מאוד עם מחשבים

מתבטאת אך ורק במהירות העתקה של קבצים גדולים ושמנים

בפעילות שוטפת לא מרגישים שום הבדל

בטח ובטח לא במהירות BOOT וכו'

הסוליד סטייטים עדיין בתולים, עם תמחור גבוה במיוחד ואי וודאות לגבי יציבות הפעילות לאורך זמן,

לכאורה מדובר בכונן סופר עמיד ועם זאת עדיין מחשבים מוקשחים שמיועדים לעבודה באמת חזקה (לדוגמא פאנסוניק סידרת CF) משתמשים ב-HD 2.5 עמיד בזעזועים, ולא עוברים ל-SSD.

• תוכן חדש...