Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי להשכיב את הכרטיס קול

אחרת המארז שלך צריך להיות בגובה של כרטיס קול full profile , וזה לא תמיד מסתדר עם הצרכים של המיקום ברכב

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה אדגר.

יש מישהו בפורום שיש לו בלוטוס לפלאפון והוא עובד לו טוב? אני הבנתי שאין פה לאף אחד בלוטוס בCAR-PC

האם יש איזה שהיא בעיה שאי אפשר להשתמש בדיבורית במחשב ברכב בזמן ששומעים שירים או שGPS פועל ?

שאלה לכל חברים הפורום שיש להם CAR-PC, אני בעוד כמה שבועות מתחיל את כל הפרוייקט של הקאר פיסי ואין לי ידע בכלל בנושא הייתי שמח אם כמה חבר'ה פה יוכלו לעזור לי בתחילת הדרך וקצת יעזרו לי ללמוד תוכנה כמו RR או כל מיני כיוונים למינהם?

אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד.

אלמוג.

אצלי יש בהגדרות ראשוניות מאוד ( לא היה לי עדיין עצבים להגיע לזה.. )

יש בעייה עם החיבור של הפלאפון לrr

יש פלאגין שעובד סבבה אבל הוא עדיין בבנייה , והוא מצריך הגדרות ולא לכל פלאפון הוא מתאים

ליצור audio gateway ( נטו דיבורית ) אתה יכול גם דרך הbluesoliel עצמו , אבל לשלוט קצת יותר עמוק זה קצת יותר מסובך

אם הנושא מאוד חשוב לך אז תתקין cf

שם יש תמיכה מלאה בפלאפונים ולא אמורה להיות שום בעייה

אתה יודע שתמיד נעזור לך בכיף

אבל מבחינתי לפחות בתנאי אחד , לא לשאול שאלות מטומטמות

תעשה קודם חיפוש כמו שצריך , תנסה למצוא את התשובה - אם לא מצאת אז אתה יכול אפילו להרים טלפון או לשלוח לי הודעה אני אענה לך בכיף

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

:)

אני חושב שזה קרה רק כשהתקרבת חזרה

כנראה צריך מרחק מסויים כדי שזה לא יקלוט הפרעות

בכל מקרה אני צריך עוד לחבר את המיקרופון , לסדר את הkeypad , לוודא התראות בשיחות נכנסות וכו'

יש גם איזה ארור מעצבן שקופץ אם הוא לא מזהה את המכשיר וזה מעצבן כי גם אמא שלי נוהגת ברכב אז צריך לפתור את זה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר אתה מדבר איתי סינית..:lol:

אני לא מבין בתוכנות האלה אבל תודה בכל זאת.

שאלות אני כבר לא ישאל אותך שלא תצא עלי בטעות:?

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

מה אמרתי בסינית? :)

פורסם

אלמוג,

אופיר באמת על הכיפאק ויעזור לך בכיף,

הוא סתם נוטה להרחיב על דברים לפעמים זה נראה מוגזם

אבל לרוב זה דווקא עוזר

:)

פורסם

זה גם כולל את האקסטרא או לא? :-P:-D:shock:

יש פורום למכירה בשביל דברים כאלה :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי שאלה קטנה..

האם יש כמו שלט כזה שאפשר להוריד ממנו את הקול להעביר שירים שאפשר לקנות מאייבי? האם מישהו חיפש כזה דבר פעם?

פורסם

מה זה כמו שלט כזה ?

לי יש שלט כרטיס ברכב + שלט על ההגה

ששולטים על המחשב כמובן.

יאללה תתחיל להרביץ בפרוייקט, ביומים הקרובים אני מסיים את הפרוייקט CarPC MK2 שלי :)

פורסם

אני מזמין את כל מה שאני צריך מאייבי ובגלל זה אני רוצה לדעת אם יש שלט כזה (והבנתי שיש) בשביל שאני יזמין אותו מאייבי

גורל יש מצב לקבל ממך לינק לאיזה שלט אחד או שתגיד לי מה לכתוב בחיפוש של אייבי ואולי אני ימצא על מיני שלטים?

בהצלחה גורל אני רק בשלב השאלות. וכמו שהבנתי אין למה למהר בפרוייקט הזה כי הוא אף פעם לא ניגמר :lol:

• תוכן חדש...