Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גורל,

אם יש משהו שאני עוד מבין זה במחשבים

עם ניסיון לא מבוקר בכמה חברות שעבדתי בהם בתור טכנאי פי סי / איש סיסטם / מנהל רשתות / חטיבת הנדסה של HITCHI

וכו..

אנשים שחשוב להם השקט ולא אכפת להם ממהירות העברת קבצים

הרגישות של שניהם היא אותה הרגישות ויש נטיה להאמין שמכל נגיעה בהארד דיסק הוא יהרס

הארד דיסק מחוזק עם 2 ברגים יעשה את העבודה וגם טלטלה רצינית בזמן שהוא נמצא בתוך קופסאת אלומיניום מחוזק

עם 2 ברגים לא יקרה לו כלום אין שום סיבה לקחת 5400 מלבד העבודה שהרעש שהוא מוציא (בין 14-12 DB) שזה בכלל לא שמיע אל מול הארדיסק 7200 שמוציא קצת יותר DB אבל הוא שמיע אם ממש מתאמצים אין שום סיבה לקחת 5400.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+3 לגורל

1. כי אתה לא הולך להרגיש את ההבדל, בטח שלא בסביבת CAR-PC שרוב הקבצים שלך בדיסק לא עולים על 100 מגה לקובץ (ועוד בהגזמה פראית)

2. מילה במילה מה שדני רשם; מגמה ירוקה, דיסק שמסתובב יותר לאט מין הסתם צורך פחות הספק . דבר משמעותי ב CARPC.

3. דיסק קשיח גדול שמיועד בעיקר לאחסון מידע, קונים לפי חישוב גיגה לשקל. לא עשיתי את הבדיקה אבל אם ההבדל בין 160 ל 500 הוא 200 שקל...אז ברור שרק 500. הרי אתה לא הולך להוסיף דיסק נוסף עוד שנה שנתיים, נכון?

פורסם

-7 לגורל

1.מהירות הסיבוב לא רק משפיעה בהעברת קבצים גדולים , אלא גם בזמני העלאת המערכת

שוב פעם אתם מוזמנים לקפוץ לmp3car לעשות שם חיפושון ולחזור עם עשרות אנשים שתזמנו את עליית המערכת שלהם

אם ההבדל במחירים הוא זניח אז אני לא רואה שום סיבה לקנות 5400

2.פעם ראית מה הצריכה של דיסק קשיח? בוא נגיד שזאת לא אמורה להיות הבעייה שלך

3.אם החישוב שלך הוא כזה אז אני באמת לא מבין את ההגיון ללכת על 2.5" בכלל , 3.5" מביא הרבה יותר תמורה מבחינת מחיר לכמות אחסון..

ואם כבר דיברנו על צריכת חשמל ועמידות

לדעתי דיסק קשיח 3.5" עם פלטה אחת , פתרון מעולה

גם צריכת חשמל נמוכה יחסית

גם עמיד הרבה יותר מ2 או יותר פלטות

וגורל -

מחירי הssd היום ממש לא בשמיים , ואין שום בעייה להרים מ"ה על ssd 16gb ואת שאר המדיה על כונן 3.5 רגיל

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר - אם כל הכבוד אם הבדל במהירות הטעינה הוא על 5-10 שניות אז חבל על הוויכוח :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ההבדלים בין 5400 לדיסק 7200 קיימים בכל מצב וגם ב BOOT... אין פה מקום לספק בכלל.

להגיד שאני הייתי לוקח 7200 בשביל עוד שיפור קטן (אבל קיים) לא בטוח בכלל... גם ככה XP עולה מאוד מהר ועם הרבה זכרון גם W7 (המצויינת!!!) אז באמת זה זניח. בעניין שאר "יישומי הרכב" גם להם אין משמעות גדולה מדי... ב 90% מהזמן אתה תשמע ברכב מוזיקה ולא תעשה מה שאתה עושה בבית ששם באמת יש שיפור ואפילו גדול.

כמו שכבר אמרתי לפני כמה שבועות, קח דיסק עם פלטה אחת (ולא חסר כאלו עם אפילו 500GB ב 3.5) זה יקטין לך בהרבה את הסיכוי לדפוק את הדיסק מאשר 5400\7200\10000\15000 וכו'.

בוא לא נשכח משהו... המחשבים שלנו "גרוטאות" בגלל הדיסק הקשיח ולא בגלל אף אחד אחר. הוא החולייה החלשה בעבר וגם בהווה וגם בעתיד הקרוב-בינוני לפחות. המעבד מחכה זמן שנחשב במושגיו "נצח" אם המידע לא בזכרון הראשי\מטמון שיותר קרובים אליו יחסית (מזל שיש לו עוד דברים אחרים לעשות בינתיים)... אם אם מישהו רוצה לשפר את המהירות שיקח 7200 ומקסימום יש היום דיסקים עם 5 שנים אחריות... גיבוי\שחזור GHOST לא לוקח הרבה זמן גם ככה.

אלכס, 5-10 שניות זה חצי מזמן טעינה של כל ה OS, ההפרש הוא בלחץ חמישית מזה תלוי בדיסק ובמצב הנתונים עליו.

פורסם

באמת? 5-10 שניות זה כלום?

זה יותר מ30 אחוז מזמן העלאה סטנדרטי

אנשים רבים עם עצמם על 2 שניות..

מקסימוס - מניסיון אישי - להתרחק מסיגייט , היו להם פאשלות רציניות

wd או סמסונג

אני אישית מעדיף סמסונג

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

WD Blue caviar series

סדרה שקטה מאוד.

אין על WD בהארדיסקים מה גם שהם באים עם 3/5 שנים אחריות לא זוכר בדיוק, רק דגש

לא לקנות ב K*P והאות האמצעית ידועה לאחרונה היא ו"שנהב" (תרגמו את זה לאנגלית) נבתעו יצוגית ע"ס 160 מיליון שקל

על כך שמכרו הארדיסקים פגומים בידיעה ולאחר המכירה האחריות היא של היבואנים של WD SEGATE SAMSUNG

עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולדעת שאתה מקבל מוצר חדש

ולא ליפול בפח.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

תודה אדגר.

יש מישהו בפורום שיש לו בלוטוס לפלאפון והוא עובד לו טוב? אני הבנתי שאין פה לאף אחד בלוטוס בCAR-PC

האם יש איזה שהיא בעיה שאי אפשר להשתמש בדיבורית במחשב ברכב בזמן ששומעים שירים או שGPS פועל ?

שאלה לכל חברים הפורום שיש להם CAR-PC, אני בעוד כמה שבועות מתחיל את כל הפרוייקט של הקאר פיסי ואין לי ידע בכלל בנושא הייתי שמח אם כמה חבר'ה פה יוכלו לעזור לי בתחילת הדרך וקצת יעזרו לי ללמוד תוכנה כמו RR או כל מיני כיוונים למינהם?

אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד.

אלמוג.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אופיר - כל אחד והזמנים שלו , אני אישית בכל מקרה מחמם את המנוע לפחות 5-7 דקות כך שבשבילי זה ממש לא משנה :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

גורל הוא איש תמיכה שמריץ עכשיו פרוייקט של ידידינו הירושלמי

ככה שהזמן שלו מוגבל מאוד,

עם זאת, כמובן אלמוג שאתה יכול לפנות בכל שאלה אני אשתדל לעמוד ב-SLA סביר :)

• תוכן חדש...