Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטה של משטרת ישראל לשנות את הקרטריון לכתיבת דו"ח אזהרה, במקום מעל שנתים ללא עבירה , ההוראה החדשה היא שדו"ח אזהרה ינתן לנהג שיש לו גליון נקי לפחות 10 שנים לאחור.

למה שמשטרת ישראל לא תיידע אותנו על הסיבה האמיתית , סה"כ מדובר על הגדלת הכנסות ותו לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עשר שנים, ללא אף עבירת תנועה ולא הפעוטה ביותר?

בוודאי שיש כאלה. אך הנ"ל צדיקים גמורים שגם בעוד עשר שנים נוספות הגליון שלהם יישאר נקי, מבחינתם אפשר לשנות גם את החוק ל- כל החיים ללא עבירת תנועה.

כל המטרה היא לא לתת דוחו"ת אזהרה, אלה רק דוחו"ת קנס.

פורסם
עשר שנים, ללא אף עבירת תנועה ולא הפעוטה ביותר?

בוודאי שיש כאלה. .

בטח שיש,חברה של אישתי הוציאה רישיון נהיגה בשנת 98 (אחרי 7 טסטים,לא משקר!!!) ומאז לא נהגה אפילו מטר.

אין לה דו"חות.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מלבד דו"ח מהירות אחד שקיבלתי בשנת 88 (לדעתי מהפעם הראשונה שהפעילו מצלמת מולטונובה בניסוי! היתה על זה כתבה אז בעיתון) הגליון שלי נקי לגמרי. ואני נוסע, ולא מעט, וממש לא צדיק:oops:. אולי מזל, ואולי ערנות:?:

:turn-l:
פורסם

quote=סנדק הכבישים;2396580]בוודאי שיש כאלה. אך הנ"ל צדיקים גמורים שגם בעוד עשר שנים נוספות הגליון שלהם יישאר נקי, מבחינתם אפשר לשנות גם את החוק ל- כל החיים ללא עבירת תנועה.

נו, אז לדעתך אני צריך להתבייש בזה?

אצלי רמזור אדום זה רמזור אדום, מעבר חצייה זה לתת זכות להולכי רגל, שוליים זה רק לעצירת חירום ולא מסלול האצה, מהירות מותרת היא לא רק בגדר המלצה, לתת לנהג אחר להשתלב בדרך זו מחווה חיובית, לחסום צומת פקוקה זו חוצפה, וכשיש פקק מחכים בסבלנות ולא קופצים מהצד לראש התור ועוד.

יהיו שיחשבו שלאור האמור לעיל אני מהווה מטרד על הכביש. שיחשבו.

כל המטרה היא לא לתת דוחו"ת אזהרה, אלה רק דוחו"ת קנס.

לא מדוייק. במחשבה רחבה יותר זה נועד להרתעה, כדי שהנהג הממוצע לא יגיד לעצמו "עברו שנתיים, מכסימום אני אקבל אזהרה".

פורסם
החלטה של משטרת ישראל לשנות את הקרטריון לכתיבת דו"ח אזהרה, במקום מעל שנתים ללא עבירה , ההוראה החדשה היא שדו"ח אזהרה ינתן לנהג שיש לו גליון נקי לפחות 10 שנים לאחור.

אפשרי קישור לידיעה?

פורסם

נו, אז לדעתך אני צריך להתבייש בזה?

אצלי רמזור אדום זה רמזור אדום, מעבר חצייה זה לתת זכות להולכי רגל, שוליים זה רק לעצירת חירום ולא מסלול האצה, מהירות מותרת היא לא רק בגדר המלצה, לתת לנהג אחר להשתלב בדרך זו מחווה חיובית, לחסום צומת פקוקה זו חוצפה, וכשיש פקק מחכים בסבלנות ולא קופצים מהצד לראש התור ועוד.

גם אצלי הדברים האלה קדושים (חוץ ממהירות) אבל אף פעם לא חיטטת באף/גירדת את הראש/העברת תחנה ברדיו?

אף פעם לא נשרפה לך נורה והמשכת לחנות/חשמלאי הקרוב?

לא עצרת אף פעם להשתין בצד הדרך?

כל אלה הן עבירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושבת שאתה נהג למופת,עם תרבות נהיגה והתייחסות לזולת ולסובבים אותו.

אם כל הנהגים היו מתנהגים בצורה הזו על הכביש אני משערת שאחוזי תאונות הדרכים והנפגעים היה פוחת בצורה משמעותית.

הכל סובב ומתחיל בדברים הקטנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אף פעם לא חיטטת באף/גירדת את הראש/העברת תחנה ברדיו?אף פעם לא נשרפה לך נורה והמשכת לחנות/חשמלאי הקרוב?לא עצרת אף פעם להשתין בצד הדרך?

כשכל הנהגים, או בעצם אני אסתפק ב-50% מהם, יחטטו באף ו/או יעצרו להשתין עם נורה שרופה, אבל לא יחטאו בדברים הקצת יותר משמעותיים שאני הזכרתי, מצבנו יהיה הרבה יותר טוב.

אתה משווה מישהו שמחטט באף למישהו שלא נותן זכות להולך רגל על מעבר חציה, או גרוע מכך, עוקף רכב שכן עוצר לפני מעבר חציה?

בסוף שנת 2000, כשרכשתי את הגולף, החלטתי שלא ראוי לחטט באף בגולף, ובמקביל גם הפסקתי לעשן ברכב. חודשיים לאחר מכן הפסקתי בכלל לעשן, מה ששיחרר לי עוד יד לטובת אחיזת ההגה.

פורסם

מה לעשות יש לי 2 עבירות מהירות ב 3 שנים האחרונות , כנראה שבעשר שנים הקרובות אני לא אזכה לקבל דו"ח אזהרה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כשכל הנהגים, או בעצם אני אסתפק ב-50% מהם, יחטטו באף ו/או יעצרו להשתין עם נורה שרופה, אבל לא יחטאו בדברים הקצת יותר משמעותיים שאני הזכרתי, מצבנו יהיה הרבה יותר טוב.

אתה משווה מישהו שמחטט באף למישהו שלא נותן זכות להולך רגל על מעבר חציה, או גרוע מכך, עוקף רכב שכן עוצר לפני מעבר חציה?

בסוף שנת 2000, כשרכשתי את הגולף, החלטתי שלא ראוי לחטט באף בגולף, ובמקביל גם הפסקתי לעשן ברכב. חודשיים לאחר מכן הפסקתי בכלל לעשן, מה ששיחרר לי עוד יד לטובת אחיזת ההגה.

חס וחלילה להשוות. הדברים שציינת הם דברים מאוד מאוד חשובים ואי שמירה עליהם עולה בחיי אדם, נכים וסבל בל יתואר.

פשוט הבאתי את הדברים בגלל שטענת שיש נהגים שומרי חוק שלא תהיה להם בעייה להגיע ל 10 שנות עבר נקי.

אישית אני מאוד מקפיד על מתן זכות קדימה גם כשלפי החוק היא שלי (אף אחד לא מת מלתת למישהו להשתלב), רמזור אדום וקו הפרדה מבחינתי הם כמו קיר ובנושא המהיראות המותרת אני מודה שאני חוטא פה אבל מנגד יש מקומות שגם אם המהירות המותרת גבוהה אני אסע הרבה יותר לאט בגלל תנאי הדרך ו/או טמטום של המחוקק שהתיר מהירות גבוהה ליד בית ספר למשל.

לגבי הגולף שלך אני מקווה שאתה לא משתין בפנים :nono:

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שאני אוהב אצלינו זה המידתיות.

משנתיים לעשר.

איפה החמש בדרך?

מסכים שהכל נובע מהרצון להגדיל הכנסות ותו לא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

CX25GTI אשמח אם תפנה אותנו לידיעה הזו.

היכן פורסמה, על ידי מי ומתי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...