Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת DVD באוטו ושמתי לב שתמיד שיורד גשם השירים קופצים אני שם את השירים על USB אני נסעתי היום עם האוטו שוב ירד גשם ושוב זה המשיך אמרתי רגע, אולי זה שייך איכשהו לוישרים סגרתי את הוישרים ולא קפץ שמתי את הוישרים על ההכי מהר ושוב קפץ.

זה קשור איכשהו? אולי פיוזים?

אשמח לקבל תשובה ממישהו בבקשה של מה זה יכול להיות.

תודה רבה לעוזרים הנחמדים

פורסם

אחרי הנמלים בסוזוקי, כבר חשבתי שנמצא השרשור ההזוי ל-Q1/2010, אבל לאכזבתי

זו רק בעית חשמל סטנדרטית בגלל המגבים - ולא בגלל הגשם (ובלי להתחכם שבגלל גשם צריך מגבים...).

פורסם

הכוונה שלי היתה שזו "סתם" בעיה, ולא איזה קוריוז. אין לי מושג מה צריך לבדוק.

אני הייתי בודק שמערכת החשמל הבסיסית (אלטרנטור ומצבר) תקינים, ואין, לדוגמא, אורות חלשים בסרק.

ואם זה לא עוזר, אפשר להמתין שמישהו פה יתן תשובה מקצועית יותר.

מה השתנה בזמן האחרון ברכב? כמה זמן המערכת קיימת ברכב? מי התקין ?

פורסם

דיון שמתאים יותר לפורום "אודיו ומולטימדיה לרכב".

האם המערכת שמותקנת ברכבך היא מקורית או ששודרגה?

האם גם האורות מהבהבים לפי הבאסים?

אם זו מערכת ששודרגה-מי התקין? הייתי פונה למתקין ומסביר לו את הבעיה,יכול להיות שהוא עשה עבודת חיווט לא טובה.

פורסם
הכוונה שלי היתה שזו "סתם" בעיה, ולא איזה קוריוז. אין לי מושג מה צריך לבדוק.

אני הייתי בודק שמערכת החשמל הבסיסית (אלטרנטור ומצבר) תקינים, ואין, לדוגמא, אורות חלשים בסרק.

ואם זה לא עוזר, אפשר להמתין שמישהו פה יתן תשובה מקצועית יותר.

מה השתנה בזמן האחרון ברכב? כמה זמן המערכת קיימת ברכב? מי התקין ?

האמת היא לפעמים שכשאני מכניס לרוורס ומתחיל נסיעה לאחור האורות נחלשים כזה שהאוטו בניוטרל אז האורות לא חלשים כמו ששאלת.

אולי באמת המצבר מתחיל להיגמר?

• תוכן חדש...