Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לרכב שלי יש פנס עצירה שלישי שמורכב על הכנף האחורית. הפנס הוא בעצם שורה של LED-ים קטנים.

שמתי לב ש-4 מה-LEDים באמצע השורה כבויים רוב הזמן ומדי כמה שניות נדלקים לחלקיק שניה ונכבים שוב.

שמתי לב גם שהLEDים מחוברים במעין מעגל חשמלי אחד לשני ככה שכנראה יש איזה ג'וק שנדפק שם או משהו כזה.

שאלתי היא - איפה אני יכול לתקן את זה בלי להחליף? איזה מעבדת אלקטרוניקה מתעסקת עם LED-ים ודברים כאלה?

תודה מראש

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

אני לא חושב שכדאי להתעסק עם זה, ולא נראה לי שמישהו יסכים להתעסק.

שורה של לדים עולה לא יקר. חפש באיביי

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

בפסאט של אימי שורת הלדים שבמרכז השמשה האחורית הפסיקה לפעול.

לאחר פירוק ובדיקה קלה התברר בסה"כ שמדובר בדיודה בעייתית שלאחר החלפתה הכל פעל כמו חדש.

בסה"כ לקח לי משהו כמו 20 דקות עבודה כולל הפירוק וההרכבה לרכב. לפעמים כן שווה להתעסק עם זה ולא להתרוצץ ולזמין חדש.

פורסם
שלום לכולם

לרכב שלי יש פנס עצירה שלישי שמורכב על הכנף האחורית. הפנס הוא בעצם שורה של LED-ים קטנים.

שמתי לב ש-4 מה-LEDים באמצע השורה כבויים רוב הזמן ומדי כמה שניות נדלקים לחלקיק שניה ונכבים שוב.

שמתי לב גם שהLEDים מחוברים במעין מעגל חשמלי אחד לשני ככה שכנראה יש איזה ג'וק שנדפק שם או משהו כזה.

שאלתי היא - איפה אני יכול לתקן את זה בלי להחליף? איזה מעבדת אלקטרוניקה מתעסקת עם LED-ים ודברים כאלה?

תודה מראש

מעגל הלדים בנוי בצורה פשוטה ממספר לדים מחוברים בטור או חיבור מעורב ונגדים ולפעמים דיודת הגנה או רכיב לדיכוי/הגנה כנגד EMC.

בדרך כלל לד או שנשרף ולא דולק או שהוא תקין לכן נראה לי שהבעיה במגעים או ברכיב אחר.

צלם את המעגל משני צידיו וננסה לעזור לך בתיקון.

איזה כייף לי :)

פורסם

תנסה ספריי מגעים,ותתן לזה להתייבש קצת לפני שאתה מחבר את הפנס,יכול להיות שהצטבר אצלך

קרוזיה ממים שנגעו באזור החשמל,לא יזיק לשים ספריי מגעים,תנסה את זה,להרוס זה לא יהרוס,אולי רק יעזור :wink:

בהצלחה...

שנה טובה.והמשך יום מקסים.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים :)

קשה מאוד להשיג פנס כזה כי האוטו לא נפוץ ואין חלקים מפירוק (יונדאי קופה צורה חדשה), וב-EBAY כזה משומש עולה 100 דולר, אז שווה קודם לנסות לסדר את זה...

אני אנסה לפרק את זה, לצלם ולנקות את זה קצת ואעדכן פה.

תודה שוב!

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
  • תוכן חדש...