Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הייתי היום בדינמומטר רעננה לבדיקה לפני קניה עם פיאסטה ידנית 2002.

הרכב הוא יד שניה, יד ראשונה היתה השכרה. נקנה מהשכרה ב 2004.

קילומטרז' 120K.

הרכב נראה בסדר גמור, יש מראה בצד הנוסע שצריך לתקן ושפשופים מינוריים.

הצמיגים ישנים וזה גם עלה בבדיקה.

המוכרת ציינה שהדלת של הנהג הוחלפה במלואה עקב פגיעה (מישהו פגע בדלת כשהיא היתה פתוחה).

הרכב טופל במוסך מורשה, כל הטיפולים בזמן, בהיסטוריית הטיפולים לא היה משהו חריג.

מצרף תדפיס בדיקה.

אשמח לתגובות מה חשוב ומה כסת"ח.

תודה ושבוע טוב.

אלי.

test.jpg

פורסם

בדיקה מראה על כך שיש תקלה במערכת קירור מנוע שלא טופלה בזמן, וזה בהחלט משפיע לרע על אורך חיי מנוע ותיפקודו.

בנוסף רכב אחרי פגיעה חזיתית ופגיעה בשלדה. חופשים במערכת היגוי יכולים כל פעם לחזור על עצמם בגלל פגיעה בשלדה .

לי אישית בדיקה כזאת עושה רושם של רכב שחסכו בו בהכל, הזניחו אותו וגם אמינות ק"מ די בספק.

פורסם

לדעתי תיקון של רכב כזה יכול להגיע לכמה אלפי שקלים. רעשים מהאגזוז יכולים להעיד על הצורך להחליף את האגזוז (כמה מאות שקלים), תיקון הקלאצ', המנוע (תושבות, מערכת קירור וכו') זה תיקון שעלותו תתברר רק לאחר בדיקה במוסך, צמיגים יכולים לעלות כמה מאות שקלים (עבור סט של חברה טובה),מערכת היגוי בעייתית ומכות הפח בשלדה מעוררות חשד. ממליץ לך לקרוא את השרשור הבא בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=298426

דעתי האישית - רשימת הריג'קטים ארוכה ויקרה ולכן מומלץ לחפש רכב אחר שגם אם יעלה כמה מאות שקלים יותר, לא יצריך השקעה כה גדולה לאחר קנייתו ובסופו של דבר יחסוך לך כסף וכאבי ראש והכי חשוב זמן!!!

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

חוץ משאסי לא נקי [תאונה בחזית],הכל כסתח רגיל בממצאי הבדיקה שלך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...