Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסן סאני SLX שנת 93'. לפני יומיים עשיתי תאונה ונכנסתי איתה בעוצמה בעמוד (האלה בגובה חצי מטר שיוצאים מהקרקע ומשמשים בתור מחסומים שאפשר להעלות ולהוריד). כל הטמבון הקדמי נמעך פנימה, מכסה המנוע טיפה התעקם, כל הפנסים התנפצו, נראה לי שהרדיאטור הלך אבל חוץ מזה לא ממש הספקתי לבדוק מה הולך מתחת למכסה המנוע. תיבת ההילוכים בכלל נתקעה על הילוך חמישי, הקלץ' נצמד לו לרצפה... :-(

בקיצור אני צריך מוסך שמתעסק גם בפחחות וגם במכונאות באיזור חיפה שעושה עבודה טובה במחיר טוב (יחסית - אני יודע שזה לא יהיה זול, אם בכלל) שבו יוכלו להעיף מבט על הרכב ולראות מה אפשר לעשות.

תודה.

פורסם

מוסך דרייב אין. החרושת 60. קרית ביאליק.

עשיתי תאונה דומה , רק בלי הקטע של ההילוכים והקלאצ'. סידרו תאוטו כמו חדש

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

מציע לך לגשת למוסך "מאסטר קאר" בטירת כרמל, המוסך נמצא ברחוב קרן היסוד באיזור של המוסכים לא יודע בידיוק מספר רחוב.

0577223722 תבקש את עודד, הוא בעל הבית הוא ייתן לך הצעת מחיר הכי זולה שהוא יכול (אחרי שיברר בפירוקיות על עלות החלקים, הוא עובד עם הרבה פירוקיות) הוא והעובד שלו ירכיבו לך ויסדרו לך הכל, אני מהיום הראשון שלי עם הרכב (כ-3 חודש) מתקן את הרכב רק אצלהם והם מאוד מסורים לעבודה ויש להם "ידיים זהב" מה שנקרא.

השבוע נשבר לי פנס ימני בסויפט, את החלק קניתי לבד ואת ההרכבה מסובך לעשות לבד לכן חיפשתי מוסך באיזור של הפירוקייה ובגלל שיש לי מכה בכנף ימין כל מקום שהלכתי אליו ניסה "לדחוף" לי את העובדה שצריך לפרק את הכנף וליישר אותה אצל פחח ורק ככה הפנס ייכנס וזה עולה 350 שקל, דיברתי עם עודד הוא סידר לי את זה ב70 שקל בלי לפרק כנף בתוך 3 דקות וגם החליף נורות על הדרך בלי להוסיף במחיר.

• תוכן חדש...