Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך שוטטותי בצרפת ראיתי את ה-fiat STILO שהרשימה אותי מאד. היא גם יפה

ומושכת ויש לה גם כמה מנועים מעניינים כפי שתוכלו לראות פה למטה. מה דעתכם עליה?

אתם חושבים שיש לה סיכוי מול מכוניות כמו הגולף ואחרות בקטגוריה? אני לא כל כך האמנתי בהתחלה שהיא פיאט.הופתעתי לטובה. בנוסף למכונית הזו ראיתי את הגולף R32- מדהימה ואת הפיג'ו 206RC מדהימה עוד יותר.

בכל אופן הנה התמונות של הפיאט הנה כמה תמונות להמחשה:

stilo_abarth_04.jpg

stilo_abarth_03.jpg

stilo_abarth_02.jpg

stilo_abarth_01.jpg

והנה מבחר המנועים:

1242cc (70.8x78.9mm) dohc 16V 4-cyl with 80bhp @ 5,000rpm

1596cc (80.5x78.4mm) dohc 16V 4-cyl with 103bhp @ 5,750rpm

1747cc (82x82.7mm) dohc 16V 4-cyl with 133bhp @ 6,400rpm

2446cc (83x90.4mm) dohc 20V 5-cyl with 170bhp @ 6,000rpm (picture)

1910cc (82x90.4mm) sohc 4-cyl turbo diesel with 80bhp @ 4,000rpm

1910cc (82x90.4mm) sohc 4-cyl turbo diesel with 115bhp @ 4,000rpm

פורסם

אני פגשתי אותו קצת באיטליה. אכן נראה מעניין, וגם נסע משמעותית יותר טוב מה-206 העגלה שעליה נהגתי (לא חוכמה גדולה, באמת). אבל אני יכול לומר שגם באיטליה מולדתו הוא אפילו לא מתקרב לאיים על הפופולריות של הגולף.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

כשהסטילו יצאה היא נבחנה מול מובילות הקטגוריה ולא ממש הובילה. עדיין - זו מכונית ראויה שלא מגיעה לארץ בהעדר תיבה אוטומטית מתאימה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי אם היו מוכרים אותה בארץ במשהו כמו 15000 ש"ח מתחת לגולף (לדגם בסיסי), או אפילו פחות מזה בשביל החדירה, היו יכולים להצליח. בשביל האיכות של הגולף משלמים היום פרמיה גבוהה מדי, לפחות במחירים של הארץ, הרבה אנשים היו שמחים לדעתי לפיאט כזו. בסה"כ יש לפיאט תיבה רציפה די מוצלחת בפונטו, ובאמת חבל שלא השכילו לשלב אותה גם פה - ושלא תהיה טעות, היום גם באירופה זה נהיה גורם משפיע במכירות.

דרך אגב - בתמונות זו גירסת אבארת', שלדעתי היו יכולים בכיף למכור פה בתור גרסה "חצי-חמה", בלי אוטומטי ובלי שטויות במחיר אטרקטיבי. אבל סמל"ת משום מה הפסיקו לגמרי לחפש מכוניות שמקדמות את המותג (דוגמאות מקבילות - יונדאי קופה, ליאון טורבו) ומוכרים רק את הדגמים לאמצע השוק ומטה, וחבל.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אין אוטומטי.

לא שווה - כלכלית - להביא דגם חדש לארץ ללא תיבה אוטומטית.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

את הסטילו פגשתי (ב-5 דלתות וב- 3 דלתות אבארט) בפרנקפורט לפני כשנתיים.(חנו בחנייה של הסוכנות של פיאט).

מבחינה חיצונית היא חביבה מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אישית עוד לא ראיתי כזאת פיאט. אם להשוות, אם מותר ואם אפשר אז

המכונית הזאת היא הרבה הרבה רמות מעל הפונטו והגרסה החזקה של הדגם

3 דלתות של ה-stilo (כ-170 סוסים) בהחלט יכולה לגבור על על ה-HGT תקנו

אותי אם אני טועה.... :roll:

אדם.

פורסם
[...]דרך אגב - בתמונות זו גירסת אבארת', שלדעתי היו יכולים בכיף למכור פה בתור גרסה "חצי-חמה", בלי אוטומטי ובלי שטויות במחיר אטרקטיבי. אבל סמל"ת משום מה הפסיקו לגמרי לחפש מכוניות שמקדמות את המותג (דוגמאות מקבילות - יונדאי קופה, ליאון טורבו) ומוכרים רק את הדגמים לאמצע השוק ומטה, וחבל.

נעלבתי פעמיים.

פעם אחת בגלל "חצי חמה". האם גם ההונדה טייפ ערס "חצי חמה" ? ובכל זאת במגזין אוטו כמדומני מצאו לנכון לעמת אותה עם הלאון. לא משנה שהלאון הפסידה, לדעתי בגלל האסכולה הגרמנית שטוענת למומנט שטוח וסל"ד מוגבל, ופחות מייצרת את הרעש הדרוש ל'נהיגה ספורטיבית'.

פעם שניה בגלל ששמת אותי בקטגוריה עם היונדאי קופה. ולא אכביר מילים. דווקא עם סטילו מוצלחת בקטגוריה יש לי הרבה פחות בעיה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

הם לא מצליחים למכור את המכונית בארופה ובלי אוטומט אין להם סיכוי בארץ.

היא גם קטנה מדי בשביל להתחרות בגולף וגדולה מדי בשביל ה 206

אייל

פורסם
[...]דרך אגב - בתמונות זו גירסת אבארת', שלדעתי היו יכולים בכיף למכור פה בתור גרסה "חצי-חמה", בלי אוטומטי ובלי שטויות במחיר אטרקטיבי. אבל סמל"ת משום מה הפסיקו לגמרי לחפש מכוניות שמקדמות את המותג (דוגמאות מקבילות - יונדאי קופה, ליאון טורבו) ומוכרים רק את הדגמים לאמצע השוק ומטה, וחבל.

נעלבתי פעמיים.

פעם אחת בגלל "חצי חמה". האם גם ההונדה טייפ ערס "חצי חמה" ? ובכל זאת במגזין אוטו כמדומני מצאו לנכון לעמת אותה עם הלאון. לא משנה שהלאון הפסידה, לדעתי בגלל האסכולה הגרמנית שטוענת למומנט שטוח וסל"ד מוגבל, ופחות מייצרת את הרעש הדרוש ל'נהיגה ספורטיבית'.

פעם שניה בגלל ששמת אותי בקטגוריה עם היונדאי קופה. ולא אכביר מילים. דווקא עם סטילו מוצלחת בקטגוריה יש לי הרבה פחות בעיה.

אל תעלב, איש, ההשואה לא התיחסה לתכונות אבסולוטיות של הדגם אלא להתבלטותו בין דגמים אחרים של היצרן. יונדאי קופה בולטת בין היונדאי האחרות, היא נמכרת מעט ולכן ציינתי אותה כמקדמת מכירות ןלא מכונית רווחית בזכות עצמה, וגם הלאון טורבו, שגם היא לא נמכרת כמו לחמניות טריות (אבל נמכרת מספיק) ועדיין אני שמח תמיד לראות אחת כזאת, צהבהבה בדרך כלל, באיזה קרן רחוב.

לטייפ R יש יתרונות על הליאון בתחומים מסויימים, חסרונות בתחומים אחרים. מכוניות ממש שונות. אני מאמין שפיאט הנ"ל אינה ברמה של אף אחת מהן, אבל תיתן תמורה לכסף שתקביל לליאון ותעלה על ההונדה היקרה. עזוב את היונדאי, נהגתי בה ואני לא אוהב אותה בכלל, בלשון המעטה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הפיאט הזו הרבה יותר יפה מהגולף דור חמישי (וגם מהדור הרביעי אם כבר משווים אותם אחד לאחד...)

הייתי מעדיף את הפיאט על הגולף אם הייתי קונה...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...