Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי התלבטויות רבות אני מחפש כרגע אופל אסטרה שנת 2005 אוטומטית.

ראיתי שהדגם של ה1600 סמ"ק הוא רובוטי ולכן אני אחפש 1800 סמ"ק שהוא אוטומטי רגיל.

רציתי לשאול מספר שאלות:

1)הרכב כדאי מבחינת דלק ותחזוקה? איכותי?

2)הרכב לדעתכם יתאים לי (1.90)? הכוונה- מרווח וכו'.

3)לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה נכלל בדגם הENJOY(תוספות..)

4)האם שווה לעשות טרייד אין עם חברת UMI? האם זה כמו ליסינג או שמדובר ברכבים פרטיים?

5 ואחרון)האם האוטו טוב לצעירים?(יודע "להרביץ")

פורסם

תלחץ

בקשר לUMI, אולי לא מניסיון אישי, אבל עדיף לך לא להתעסק עם החברה הזאת. ראיתי איזה איזכור לטרייד אין, לא ראיתי את הפרטים. תרים טלפון ותשאל.

פורסם

ראיתי את זה ביד 2, אבל זה לא בדיוק עונה על השאלות שלי. אשמח אם תוכל לענות עליהן.

ואני אחכה לעוד תגובות על UMI אבל תודה בכל מקרה.

פורסם
ראיתי את זה ביד 2, אבל זה לא בדיוק עונה על השאלות שלי. אשמח אם תוכל לענות עליהן.

ואני אחכה לעוד תגובות על UMI אבל תודה בכל מקרה.

תראה, אני לא מאוד אובייקטיבי שזה מגיע לאופל. אני כל כך אוהב את המכוניות שלהם, אבל היבואן פשוט הרס כל סיכוי להחזיק מכונית כזאת בארץ, הוא אפילו לא מייבא את האינסיניה שיכולה להיות הצלחה אדירה פה עם שיווק נכון (למרות שדעות קדומות מאוד קשה למחוק, מה שקיה מנסה לעשות כרגע).

מבחינת תחזוקה, אתה נהג חדש לא? אסטרה הוא רכב גרמני, חלקים לא זולים ולא זול לאחזקה שוטפת. איכותי? מאוד, לא סתם האסטרה זכתה כמה פעמים במכונית השנה באירופה.

באסטרה של 2005 לא ישבתי בפנים, הרכב עצמו הוא האצ'בק רכב משפחה קטן כמו הגולף. אני מניח שמבפנים הוא יותר מרווח, כי בכל זאת הוא עונה לשוק האירופי שהאנשים שם לא מאוד קטנים.

האוטו לא מאיץ מאוד מהר לפי מה שאני זוכר בגירסא האוטומטית, אבל הוא ירגיש יותר קליל ומהיר ממאזדה 3 כבדה מאותו שנתון ואולי יתן תחושה של זריזות, אבל אתה יודע מה לנהג חדש? לדעתי זה מספיק, בסה"כ אוטו שנראה יפה מאוד לעין עם קצת פוזה. למה? כי הוא שונה מהמשפחתיות שאנחנו רגילים לראות כאן. מקווה שעזרתי במה שאני יכול :wink:

פורסם

נהג חדש כן , אבל האוטו בשיתוף עם אמא שלי.

במאיץ לא התכוונתי למירוצים או משהו אבל לדוגמא ב"קיק דאון" (פוזה של צעירים. חודש חודשיים וזה עובר אבל חייבים) האוטו דוחף הרבה?

ודבר שמאוד מבאס אותי הוא שאין טיפטרוניק אבל נחיה עם זה.......

תודה רבה, עזרת לי מאוד.

פורסם

רכב טוב,מנוע חזק,140 כ"ס יש לו מספיק כח+על תזלזל בכח שלו,אמינות טובה,חלקים יקרים,צריכת דלק 1-10-11, עם רגל קלה.

• תוכן חדש...