Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב הוא פיאסטה דינמיק 97 1300 ידני.

149,000 קמ.

האם יכול להיות שהצריכה תיהיה 1/8.5 ב100% נסיעות עירוניות על מנוע קר (נסיעות קצרות).

יש לי חשד לחיישן למדא לא תקין.

יש בזה משהו...

פורסם

לי יש את אותה השנה רק דגם יוטה , ממליץ לך לעשות בדיקת 4 גזים , גם לי יש בעיה של צריכת דלק גבוה , לאחר הבדיקה תידע עם יש בעיה בחיישן.

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם
לי יש את אותה השנה רק דגם יוטה , ממליץ לך לעשות בדיקת 4 גזים , גם לי יש בעיה של צריכת דלק גבוה , לאחר הבדיקה תידע עם יש בעיה בחיישן.

אתה עשית את הבדיקה ?

מה מצבך , מה הצריכה שלך?

יש בזה משהו...

פורסם

עשיתי את הבדיקה , נאמר לי שהחיישן דפוק ויש להחליפו , מכיוון חוסר תקציב קניתי גלוד לייבל היה רק שיפור בהספק ואני לא יודע עם הוא סידר את החיישן שבוע הבא אני יעשה שוב בדיקה .

הצריכה בבין עירוני בערך 1/12 ליטר ..

פורסם

אם המדידה אכן נכונה (תוכל למצוא בפורום הוראות לאיך מודדים) ובנסיעה בינעירונית לא התפרעת בצורה מטורפת הצריכה גרועה מאד. אתה אמור לקבל לפחות 1:12 ואני בטוח שאפילו יותר.

אם זו הבדיקה הראשונה שביצעת בצע עוד בדיקה. אם לא גש לבדיקת 4 גזים במקום לשבור את הראש בניחושים.

פורסם

עשיתי עם הפיסאטה שלי כבר 1/17 ולכן הצריכה כרגע גרוע מאוד, גש לבדיקה היא אמורה להיות בחינם .

• תוכן חדש...