Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

clarion או alpine

asis217
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל מבחינת איכות הצליל (כל שאר הקישקושים פחות חשובים לי).

באזור ה- 1000 עד 1500 ש"ח.

אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל בכל זאת .....

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

חפש יש ביד 2 הרבה אלפיין 9855 מכשיר סוף הדרך אני קניתי אותו לא מזמן... המחיר שלו נע בין 1000 - 1500 כמו שביקשת..

מכשיר בין האיכותיים שיש.. תראה בחתימות של אנשים יש אותו למלא מהפורום מכשיר ברמה גבוה מאוד מאוד!!!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

ב1500 ש"ח אתה יכול להביא את הקלריון 785 חדש!

מכשיר טוב, ומהווה בסיס טוב לשדרוגים עתידיים.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

785 עולה 1100 חדש.

9855 יד 2 עולה בסביבות ה 1200

יש שניה 80PRS של שומכאר במחיר שחיטה.יותר טוב משתיהם.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תוכן חדש...