Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

1. ראשית בעיה קטנה אחרת היא כך: לאחרונה לוקח זמן ארוך יחסית (3 שניות מרגע סיבוב המפתח לערך) מפעמים שעברו (הרכב שנתיים אצלי), ממה יכולה להיות הבעיה? מה צריך לבדוק?

2. עברו 40000 ק"מ/ 4 שנים מאז החליפו פעם שעברה את מסנן הדלק, הייתי מעוניין בהסבר מפורט איך להחליף, קניתי מסנן דלק כזה תחליפי וחבל שהא ישאר אצלי סתם.

תודה מראש

פורסם

לחבר שלום,

כזכור לי פילטר הדלק מותקן בצמוד לקיר האש תוכל לזהות אותו על-ידי 2 צינורות שמתחברים אליו, אחד מלמטה ואחד מלמעלה בזווית של 90 מעלות.

לפני פירוק הפילטר (בהנחה שהמנוע שלך בנזין ולא דיזל)

1. נתק את כבל המינוס של המצבר

2. המערכת נמצאת תחת לחץ דלק לכן עלייך לשחרר את לחץ הדלק מהצנרת

3. הצטייד בכלי קיבול שתוכל להניח מתחת לצינורות לשם קליטת עודפי דלק

4. עבוד בסביבה מאווררת

5. פרק את צינור הכניסה והיציאה מהפילטר

6. פרק את הברקט שאוחז את הפילטר

7. הרכב את הברקט על הפילטר החדש ובדוק שהסימן בחלק העליון של הפילטר מיושר עם הברקט

8. התקן את הברקט עם הפילטר בחזרה והדק אותו

9. חבר את הצנרת

10. חבר את כבל המינוס של המצבר

בדוק שהצנרת מחוברת היטב וסביבת העבודה ותא המנוע ייבשים מעודפי דלק שנשפכו.

תניע את הרכב ובדוק שוב פעם שאין נזילות.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לעוזרים

מזה ברקט?

הקישור לא עובד, ולגבי השאלה הראשונה לא קיבלתי תשובה, ממה יכולה להיווצר הבעיה שלוקח זמן לסטרטר להתניע?

פורסם

מזה ברקט?

הקישור לא עובד, ולגבי השאלה הראשונה לא קיבלתי תשובה, ממה יכולה להיווצר הבעיה שלוקח זמן לסטרטר להתניע?

ברקט זה תושבת.

בעיות הנעה הינן רבות ומגוונות. יכול להתחיל במצבר עייף (ומזג אוויר קר לא עושה לו טוב), מצתים, ספיקת דלק נמוכה, מזרקים דולפים או קודנית \ אזעקה שמשגעות את העסק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המסנן שקנית איכותי מאוד, מהיכן קנית?

לשאלת מאיפה קניתי את המסנן האיכותי הזה : פדרל פרטס - 03-5612288 מכירת חלקי חילוף

לגבי בעית ההנעה: המצבר חדש אז זו לא הבעיה,פלגים החלפתי לפני 15,000 ק"מ.

איך אני יכול לבדוק מצתים ? הכוונה פלגים?

ולגבי מזרקים איפה זה נמצא??

• תוכן חדש...