Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר נזירים.

בעצם, בעיקר כובעים של נזירים!

או שזה כרובים של נזירים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצחיק איך כל אפריל השרשור הזה מתעורר ביחד עם כל הטבע :-D

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן

אנחנו קצת יותר מחצי שנה בדירה (באזור הרי ירושלים - דירת קרקע + גינה) והיום גילינו פרוונית שחורה בפעם השניה בדירה.

1. מה העונה שלהם (האם בכלל יש להם עונות)

2. מאיפה הם עלולים להכנס - כל החלונות עם רשת והדלת לא פתוחה לרווחה אף פעם (אזורים שהם אוהבים במיוחד - לחות, חום וכו')

3. האם יש איכשהו דרך למנוע מהם להכנס?

תודה :/

8)
פורסם

1. אין עונה חוץ מחוסר פעילות בחודשי החורף הממש קרים וגם בהם, לא תמצא אותם בטבע אבל אין להם בעיה להיות פעילים במגורי אדם.

2+3. אין שום דרך למנוע כניסה של עכבישים.

למרות שפרוונית גם לא נראית סימפטי וגם יכולה להיות ממש גדולה וממש תוקפנית, אין ממש סיבה לפאניקה, הם יכולים להיות שותפים נהדרים לדירת מגורים ולהחזיק את רמת החרקים/ ג'וקים למינימום. מה שכן, בבית שמידי פעם צצות בו פרווניות, ממליץ ת-מ-י-ד לנער נעליים לפני שנועלים אותן, זה לא סימפטי להכניס רגל לנעל שיש בתוכה פרוונית, הנשיכה (הכואבת אבל לא מזיקה) דיי ודאית.

פורסם

ניתן לבצע בבית הדברה, זה יעזור מאוד אבל אני לא אחראי להשפעות השליליות של הדברה בבית, אישית, אני נגד.

מצד שני, דווקא בפרווניות אני בהחלט אנשים שלא יקבלו נוכחות של פרווניות בבית בתדירות גבוהה מאשר אחת לעשור, במידה וכן עושים הדברה, להגיד למדביר שהבעיה היא עכבישים כי זה חומר אחר מג'וקים.

על איזה גודל של פרווניות אנחנו מדברים?

פורסם

הבנתי. ויש איזה בעל מקצוע שיכול לבדוק מאיפה הם יוצאים? אולי יש פה קן. זו כבר השלישית בחודשים האחרונים, וזה לא נראה לי משהו שכיח או שאפשר לחיות איתו בשלווה. הגודל שלהן היה קצת יותר מתחתית של כוס חד פעמית (הגוף) והרגליים......

8)
פורסם

זה לא "קן", מה שיוצא מקן הוא בגודל ראש סיכה ויוצאים אלפים, פתאום אתה רואה נחיל על הקיר כאילו נמלים.

אני יותר מאמין שבמשך החורף כמה מהן ניצלו את הכנסת האורחים החמימה של הבית שלך, עכשיו מתחיל להתחמם, הן פעילות ויוצאות לחקור "אנא באנו?"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נתקלתי בעכביש מהשמנמנים, גדול למדי [יכול לכסות מטבע של חצי שקל עם מרכז גופו]

שהיה אדום - ממש אדום - רגליים עבות ואדומות לגמרי [אדום שקוף כזה] ומרכז הגוף אולי קצת כהה.

לאחרונה גם נתקלתי בעכבישים זעירים אדומים לחלוטין.

מהו הראשון ? והאם הקטנים הם צאצאיו ?

תודה

===============

תמונה שלא קשורה - שניהם מתו בסוף :

* לא צילום שלי

1DomkpV.jpg?1

The first one to get angry loses

פורסם

אם בפרוקי רגליים עסקינן.

השבוע בעודי נותן את הסגל"ש שעת חצות הליל.

יושב בגינה כמובן ללא נעליים כמו שאני אוהב רואה את השחור הנחמד הזה מסתכל עלי . חשבתי שזה ג'וק היה קצת חושך התקרבתי אליו לפתע הוא נעמד על הרגליים הקדמיות שלו. הוא היה אחד הגדולים שראיתי לאחרונה הבן ****.

123.jpg

פורסם
נתקלתי בעכביש מהשמנמנים, גדול למדי [יכול לכסות מטבע של חצי שקל עם מרכז גופו]

שהיה אדום - ממש אדום - רגליים עבות ואדומות לגמרי [אדום שקוף כזה] ומרכז הגוף אולי קצת כהה.

לאחרונה גם נתקלתי בעכבישים זעירים אדומים לחלוטין.

כזה אולי?

https://mybugs.wordpress.com/2014/05/08/%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%99/

יושב בגינה כמובן ללא נעליים כמו שאני אוהב רואה את השחור הנחמד הזה מסתכל עלי . חשבתי שזה ג'וק היה קצת חושך התקרבתי אליו לפתע הוא נעמד על הרגליים הקדמיות שלו. הוא היה אחד הגדולים שראיתי לאחרונה הבן ****.

נראה כמו עביד שחום. לא מסוכן לאדם.

• תוכן חדש...