Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שעזר,היום קיבלתי את הרכב.

בינתיים אני ממש מרוצה:-)

איך אוכל לדעת אם המי קירור שכעת נמצאים במיכל הם פראפלו,ואם החליפו שמנים לאחרונה?

האם יש אפשרות לברר אצל פיאט(במידה והחליפו במוסך מורשה)?

האם פשוט מומלץ ללכת למוסך של פיאט ולהחליף נוזל קירור,שמן מנוע ושמן גיר?זה יעלה בסביבות ה250.

או שכדאי כבר לעשות ישור קו קטן של אחרי קניה,שכולל פלאגים ועוד כמה דברים שהם הציעו לי,בעלות של 800 בערך?

לפי היסטוריית הטיפולים,איך אני יכול לדעת מתי אני אמור לעשות טיפול?

פורסם

תבדוק מתי החליפו פלגים לאחרונה ולפי זה תדע. (כנס למוסך מורשה ותוציא הסטוריית טיפולים מהיום הראשון על הכביש)

אם הוראות יצרן אומרות להחליף כל 60K ועכשיו יש לרכב 90K , אז אין טעם להחליף, אלא אם אתה ממש פדנט.

כנ"ל שמנים. אם החליפו לפני שלושה חודשים, אז למה לשים חדש?

בקיצור הבנת, תבדוק איזה טיפולים בוצעו לאחרונה, ולפי הרואות יצרן תוכל לדעת אם צריך להשקיע קרוב ל 1000 ש"ח ברכב או לא.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש לי כבר את היסטוריית הטיפולים(לינק בתחילת הפוסט),אך היא לא מספיק מפורט ולא מוזכר שם נוזלים/פלאגים/מסננים וכו'

האם במוסך פיאט יתנו לי היסטורייה יותר מפורטת?

פורסם

סביר להניח שהחליפו שמן בזמן טיפול הטיימינג האחרון, שבוצע לא מזמן. בכל מקרה, מוסך מורשה של פיאט יוכל לבדוק במחשב ולספר לך מה צריך להחליף ומתי.

בכל מקרה, תתחדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...