Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 2004 ,Avensis 2003-2004?

אולה בבו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם לדעתכם כדאי לקנות B4 שנת 2004 עם 195000 ק"מ ממישהו שאני מכיר היטב והרכב היה רק אצלו?

הרכב רשום כחברה יד ראשנה וכעת הוא שנייה אצל אותו האדם (אני מכיר את הנהג - נהג יחיד).

כמה צריך להוריד על רכב חברה עם ק"מ שכזה?

האם הרכב מומלץ?

מישהו מכיר בעיות אופייניות לרכב, בעיקר לאחר ק"מ שכזה? איך צריכת הדלק שלו?

שאלה נוספת: האם עדיף לקנות אוונסיס 2003? היא מעט מיושנת לטעמי. האם הרכבים הללו נמכרים במחיר המחירון שלהם?

תודה מראש.

פורסם

בבו,

אתה בעצם תהיה כבר יד 3, כאשר לרכב יש הסטוריה של חברה + 200000קמ, לא אטרקטיבי בעליל אלא אם המחיר מאוד נמוך (50~).

הרכב באופן כללי מוצלח, אמין, יציב, יפה ומומלץ.

לגבי צריכת דלק - הרכב שתיין!

~8ק/לליטר בעיר בנסיעה מאוד רגועה

~12ק/לליטר מחוץ לעיר

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מדובר במחיר בסביבות 50K.

השאלה אם הרכב לא יתחיל עם תקלות מהיום והלאה?

אני מאמין שרכבים כאלו אמורים לנסוע כ 400K בשקט.

אני מתכוון להחזיק אותו כ 4 5 שנים ונוסע כ 25 אלף ק"מ בשנה.

תודה.

פורסם
שלום.

האם לדעתכם כדאי לקנות B4 שנת 2004 עם 195000 ק"מ ממישהו שאני מכיר היטב והרכב היה רק אצלו?

הרכב רשום כחברה יד ראשנה וכעת הוא שנייה אצל אותו האדם (אני מכיר את הנהג - נהג יחיד).

כמה צריך להוריד על רכב חברה עם ק"מ שכזה?

בסכום הנכון כן,קח בחשבון שזה רכב עם הנעה כפולה והמכלולים זקוקים לטיפולים שאני בספק אם חברת ההשכרה עשתה על הצד הטוב ביותר.

הייתה לנו B4 2007 מליסינג,שאמא שלי נסעה עם גלגל ספייר בלי לבטל את ההנעה הכפולה וגרמה נזק בלתי הפיך,בחברת הליסינג אמרו שהרכב תקין ואנחנו בטח שלא נלחם בהם.

האם הרכב מומלץ?

רכב נחמד,אבל גם כבד מאוד,עצלן,ביצועים של 1600 אוטומאט,ולרוב גם נשאר מאחוריי ה1600 ברמזור.

מישהו מכיר בעיות אופייניות לרכב, בעיקר לאחר ק"מ שכזה? איך צריכת הדלק שלו?

תלוי באופי הנהיגה,ברגע שתחליט לסחוט מהמנוע זה יכאב בכיס בממוצע 1-7 בעיר.

שאלה נוספת: האם עדיף לקנות אוונסיס 2003? היא מעט מיושנת לטעמי. האם הרכבים הללו נמכרים במחיר המחירון שלהם?

האוונסיס מיושנת,אבל יש לה מנוע וגיר מעולים! ביצועים מעולים,נוחות סבירה,אבל היא יחסית מרווחת - אבל הרבה מאוד משעממת.

תודה מראש.

.....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדובר על הדגם החדש יותר מבין שני הדגמים שהיו בשנת 2004.

אני עומד לסגור על 50 אלף, אולי מעט פחות.

אם למישהו יש עוד חוות דעת - אשמח לשמוע.

תודה

אולה בבו.

פורסם
מישהו מכיר בעיות אופייניות לרכב, בעיקר לאחר ק"מ שכזה?

תפרט יותר למה אתה מתכוון. בעיות בהעברת כוח, תמסורת, חשמל, מתלים... מה מענין אותך?

השאלה אם הרכב לא יתחיל עם תקלות מהיום והלאה?

מי יכול לענות לך על שאלה כזאת?

אני מאמין שרכבים כאלו אמורים לנסוע כ 400K בשקט.

על תשלה את עצמך.

אוונסיס רכב מעולה. בדרך כלל די קשה למצוא אקזמפלר חי. נמכרות במחירון, אך אני יודע על מקרים של אנשים מרב הטפשות שלהם מכרו מתחת. רכב כזה בשוק משומשות היום במומצע נמכר עם 200,000~ ק''מ, אם תמצא פחות ושמור - תפוס אותו. תגיע איתו עד ל - 400,000 ללא בעיות מיוחדות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...