Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי התלבטות קשה לאחרונה.

מחברת הליסינג קיבלתי הצעה לאחת משתי המכוניות:

או יונדאי i20 או שברולט אבאו.

מדובר ברכבים ש"על הנתונים היבשים" מאוד דומים. אבל אני אשמח לקבל המלצות איזה רכב עדיף מבין השניים. מבחינת בטיחות, נוחיות, ניצול דלק וכו'.

תודה מראש.

פורסם

רצוי לציין שהi20 עולה הרבה יותר מהשברולט אבאו.

כאן עולה שאלה יותר מהותית- הI20 שווה את ההפרש ה[יחסית] משמעותי במחירים?

פורסם

רגע, בכדי להבין היטב, אתה רוכש את הרכב בעצמך או מקבל אותו מחברת הליסינג במסגרת עבודה?

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אהלן,

יש לי התלבטות קשה לאחרונה.

מחברת הליסינג קיבלתי הצעה לאחת משתי המכוניות:

או יונדאי i20 או שברולט אבאו.

מדובר ברכבים ש"על הנתונים היבשים" מאוד דומים. אבל אני אשמח לקבל המלצות איזה רכב עדיף מבין השניים. מבחינת בטיחות, נוחיות, ניצול דלק וכו'.

תודה מראש.

ההפרש שווה!

ה i20 טובה יותר מהאוואו כמעט בכל דבר, האוואו יותר מיושנת ממנה,

היונדאי בטיחותית יותר, איכותית יותר, מאובזרת יותר וטעמי נראית טוב יותר מהאוואו.

לגבי צריכת הדלק אין לי מידע מדויק, אך אני מאמין ששניהם צורכים פחות או יותר את אותו הכמות.

במילה אחת? היונדאי!

שלומי.

פורסם

האוויאו תוכננה עוד בעשור הקודם.

ה-I20 היא מכונית מודרנית וחדישה יותר. לדעתי היא תהיה גם חסכונית מהאוויאו והיא הבחירה המומלצת בכל סעיף. פער המחיר מייצג את פער הדורות ואת פערי האיכות והבטיחות בין הרכבים.

פורסם

חד משמעית יונדאי!

אני לא חושב שאתה תצא בריא ושלם אם חו"ח תהיה בתאונה יחסית רצינית עם אבאו:http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

ואם כבר תקרה התאונה, המכה שהגוף שלך יספוג תהיה משמעותית נמוכה יותר בינדאי! ועם הפרשים כאלה בתוצאות מבחני ריסוק אני אזהר ואומר שבמקרים מסויימים זה יכול לעשות את ההבדל בין החיים למוות ובין נכות קשה לבין פציעה שאחרי זמן מה חוזרים לשגרה.:http://www.euroncap.com/results/hyundai/i20/359.aspx

וזה עוד לפני שדברנו על נוחות,עיצוב,אבזור בעצם בכול פרמטר אפשרי היונדאי טובה יותר.

נ.ב

בחיי שאני לא מבין לקוחות פרטיים שאשכרה שילמו עבור הפחית הזאת:shock:

ואם חושבים על זה,כמעט כול אותו בקטגוריה של אבאו טוב יותר ממנו לפחות מהבחינה הבטיחותית.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...