Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמה מקרים של חברי הפורום שמחוררים בטעות עם המברגה את הממברנה וטעות של חבר טוב שניסה להרכיב סאב חדש...

שימו לב בסרטון, כאשר הוא מתחיל להריג הברגים כמעט בורחים מהמסלול ולחץ יתר יגרום לקפיצת הבורג במקום ושליחת מברגה הישר לתוך הרמקול.

כמה טיפים יעילים יותר:

1: לקחת מקדח יותר קטן מהקוטר הבורג ולבצע קידוח מקדים כדי לפתוח מסילה לבורג.

2: לתת קונטרה לבורג בעזרת היד עד שהוא נתפס במסלול

3: הכי חשוב לא להשתמש ביותר מדי כוח ישיר אל הבורג ורצוי להשתמש במברגת אימקט שיודעת לחלק את המומנט בהתאם ללחיצה.

עוד טיפים?? לא עולה לי... מישהו?

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

הראש של המברגה שלו לא מתאים לברגים.

בכל מקרה.

שיטה מצויינת.

פלטת עץ. שסוגרת על הרמקול. וכל פעם רק בורג אחד חסוף.

ללא שם.JPG

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה מוזמן לכניס 12 ברגים לסאב. ללא חור מקדים.וברגים גדולים. תסיים בעוד יומיים. ועם ראשי ברגים גמורים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסוד הוא מינוף - מברג עם גוף כמה שיותר ארוך (חלקם קוראים לזה מברג ג'אבר - אבל לא עם ראש עבה מאוד)

אני משתמש בראש הברגה פיליפס לטכנאי PC - הביט עצמו הוא באורך של כ15 סנטימרטים - זה נועד בעצם בכדי שטכנאי PC יוכל להכנס עם הביט לכל רוחבו של מארז של מחשב - מן הסתם ראש הביט הזה הוא מגנטי - וזה חלק מהטריק.

ברגע שהראש מגנטי ראש הבורג מן הסתם יצמד לראש המקדח - זה כבר פותר 50 אחוז מההחלקה של ראש המקדח מראש הבורג לכוון משטח העבודה - שבמקרה הזה הוא היה ממברנה...

הדבר השני הוא האורך - האורך הזה מקנה יכולת של דיוק ושליטה והוא גם נותן תוספת כוח (בייחוד אם מדובר במברג ידני ולא מברגה - כאן גם חשובה הידית - החומר שהיא עשויה ממנה והצורה שלו - כבר קרעתי פעם אחת את העור בידיים - זאת היתה נקודת הכשל :lol:)

הדבר השלישי הוא הכובד - מברגה קלה - קשה יותר לשלוט בה מאשר מברגה כבדה, בכלי העבודה של דוולט למשל, הם ממש מוסיפים משקל לכלים שלהם - תחזיקו פעם מקדחה של דוולט ביד ותבינו.

הדבר הרביעי - מהירות משתנה בהתאם לעוצמת הלחיצה.

והדבר החמישי והאחרון והכי חשוב - מודעות! ברגע שאתם מודעים לכך שראש ההברגה עלול להחליק, אתם מראש תסיטו את המברגה מהממברנה בשבריר שניה הראשון שתרגישו חוסר בטחון.

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבר קרה לי בעבר, יכול להיות נשלט אם חושבים על כך מראש. למזלי היה מדובר בפירוק של רמקולים ולא בהרכבה.:?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

אני מסכים בנוגע למברג ארוך ובעל ידית טובה (סיגנט מומלצים מאד).

דווקא על מברגה, ביט ארוך מקנה פחות שליטה מכיוון שיש לו נטיה 'לזרוק'.

עם כל אהבתי לכלים של דוולט, אני שומר אמונים למברגת 'הפיצה' של מקיטה. אבל היא בהחלט דורשת יותר שליטה.

הכובד בהחלט עוזר למי שאין נסיון - כלי כבד יבטיח לחץ מינימלי. מצד שני כלי כבד עלול לגרום יותר נזק במקרה של בריחה.

חשוב מאד להקפיד בכל זמן ההברגה, על אחיזה של המברגה בניצב בדיוק לכיוון ההברגה.

רוב הבריחות שראיתי בחיי, קרו כתוצאה מהפעלת לחץ קטן מדי על המברגה והברגה לא ישרה.

ברגע שאין מספיק לחץ, הביט בורח מתוך הבורג ונזרק הצידה (מה שגם עוזר לטחינת ברגים וביטים).

זה מוביל אותי לנושא מאד חשוב - שימוש בביט הנכון. רוב האנשים נוטים להשתמש באותו ביט לכל סוג/גודל בורג.

ביט נכון יקטין מאד את הסיכוי לבריחה.

בהחלט מומלץ, בתחילת ההברגה, להחזיק ביד השניה את הביט והבורג ביחד לתמיכה (למי שאין לו עור עדין מידי :wink:).

עוד נושא בעייתי הוא 'הברגת יתר' שדווקא קל מאד לבצע עם כלים גדולים וחזקים. צריך לדעת מתי לעצור כאשר הבורג כבר תפוס.

מהרבה נסיון (שכולל כמה חורים בידיים) - אפשר לכתוב ספר שלם על מברגות.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
אתה מוזמן לכניס 12 ברגים לסאב. ללא חור מקדים.וברגים גדולים. תסיים בעוד יומיים. ועם ראשי ברגים גמורים.

ברור שאני יעשה חור מקדים, ובוא תחרות, אני יסיים לפני שתגיד: "אתה מוזמן לכניס 12 ברגים לסאב. ללא חור מקדים.וברגים גדולים. תסיים בעוד יומיים. ועם ראשי ברגים גמורים"

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...