Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 6 2004 ואני רוצה לשפר את הסאונד ברכב שלי ובנוסף עוד מספר דברים. קיבלתי הצעה שכוללת:

ESK570 - קוומפוננט של hertz

ES250 Woofer של hertz

EP4 מגבר של hertz

חיישני רוורס של guard

פנסי הלוגן קדמיים

מתאם AUX לרדיו המקורי של מאזדה 6 + משתיק רעשים למתאם

כל זה בעלות של 3500 שקל כולל התקנה. רציתי לדעת אם החלקים הללו כדאיים והאם המחיר הגיוני למוצרים הללו

(אני יודע שהחיישנים וההלוגן לא קשור לפורום הזה אבל זה חלק מהחבילה)

המטרה שלי בסאונד זה לא לפוצץ את השכונה אלא סאונד נקי ויפה ברכב. האם כדאי לקחת משהו יותר פשוט או יותר טוב בשביל הצרכים הללו?

תודה לעונים מראש

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה התקציב הכולל שלך ומה הדרישות שלך ממערכת.?

התקציב כולל התקנה?

התקציב הוא פחות או יותר המחיר הזה (לכיוון הפחות). אני מחפש סאונד איכותי ברכב עם באסים יפים, אבל שוב, אני לא רוצה לפוצץ את השכונה עם הסאב... משהו איכותי ולא מפוצץ.

התקציב כולל התקנה וגם ההצעה שקיבלתי כוללת התקנה של כל מה שציינתי למעלה.

השאלה שלי גם היא אם החברה הזאת (Hertz) נחשבת חברה טובה למוצרי סאונד לרכב...

פורסם

קיבלת את ההצעה מתומר(תומקאר)?,הרץ חברה טובה,מה עם מנחת למערכת לפי מה שזכור לי ברכב הנהל יש רדיו דיסק מקורי כך שאין אפשרות להרכיב מגבר ללא מנחת או יציאות היי פאוור

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
קיבלת את ההצעה מתומר(תומקאר)?,הרץ חברה טובה,מה עם מנחת למערכת לפי מה שזכור לי ברכב הנהל יש רדיו דיסק מקורי כך שאין אפשרות להרכיב מגבר ללא מנחת או יציאות היי פאוור

כן זה ממנו, הוא אמר לי שהוא ידאג לסיפור עם המנחת, הוא אמר שבמגבר הזה יש לעניין הזה פיתרון...

לגבי התגובה השנייה, אני לא רוצה לקנות דברים יד שנייה.

השאלה היא המחיר הכולל או באופן כללי אם המערכת שהוצעה לי במחיר הזה שווה את המחיר והאם אכן היא איכותית...

פורסם

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב ?

שמעת את ההרץ ? (חוות דעתי על ההרץ זה יותר למוזיקת רוק או האוס טראנס)

חסר באס בקומפוננטים שלהם .

אני הייתי הולך על מורל דוקט או הייברייד

פורסם
**נא לא לצטט הודעה מעל**

אני אוהב האוס/דאנס אבל אני גם שומע סגנונות אחרים שקטים יותר...

לגבי הקומפוננטים - יש גם סאב וופר אז זה לא יפצה על זה?

זאת אומרת לא עדיף סאונד נקי ואיכותי יותר מהקומפוננטים ושאת הבאסים הסאב יספק?

המחיר שהוא נתן לי לכל החבילה זה מחיר טוב??

פורסם

natio2, לא מסכים איתך בכלל.

לדעתי זה הכל פונקציה של כיוונים כי בס הם מספקים מצויין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
בjbl?

בכל מקרה אם אתה פתוח לייד שניה אפשר להשיג היי אנרגי

אני מדבר על הhertz ואני מעדיף לא יד שנייה

מה ההבדל בין energy ל high energy?

פורסם

ההבדל עצום! בכל פרמטר אפשרי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...