Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תבעתי את מזכיר הישוב שלי בגלל שהגנן שלו ניפץ לי את השמשה האחורית ברכב. כתבתי כתב תביעה, והוא כתב עכשיו כתב הגנה, פשוט כתבת אותו מהתחת סליחה על השפה שלי.

האם יש לי את הזכות להגיב \ להתייחס לכתב ההגנה שלו במסמך שאני אכתוב ואמסור לבית המשפט? כי במכתב ההגנה שלו הוא מבקש לדחות את התביעה. ויש לי כמה דברים חשובים שאני רוצה להביא בפני השופט בנוגע לכתב ההגנה שלו.

אז האם אני יכול לכתוב מסמך ולהגיע לבית המשפט ולהוסיף את זה לתיק \ למסור לשופט?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

בתכל'ס אין לך צורך יותר במסמכים. אתה מגיב לכתב ההגנה שלו בדיון מול השופט.

אבל, אם אתה רוצה אתה יכול לבקש להגיש כתב תביעה מתוקן, ואז הנתבע יצטרך להתייחס מחדש לדברים.

הוא ביקש לדחות את התביעה לגמרי או לדחות את הדיון?

אם הראשון, אז די מובן שהוא יבקש זאת. אם השני, אז לא עושים את זה בכתב הגנה.

בהצלחה!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הוא ביקש בעקרון לדחות לגמרי, על בסיס שקרים שהוא הוציא מאתה יודע איפה וכתב אותם בכתב הגנה.

בכל אופן, אני פשוט דואג שהשפוט יאמין לו וידחה לי את התביעה ואפילו לא תיהיה לי אפשרות להגיע למשפט ולהציג את טענותי.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

כמו שאמרתי, בכתב הגנה תמיד דוחים הכול ולא מכירים בכלום. זה לא חדש לשופטים, ואין שום סיכוי ששופט ידחה את התביעה ללא שום דיון מולו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בתביעות קטנות מותר לשופט לסטות מהמקובל בסדרי הדין המקובלים במשפטים אחרים, אם לדעתו הדבר מקדם את מהלך הענינים.

אתה יכול להגיב לדברי ההגנה ולבקש מהמזכירות להכניסם לתיק (וככל שתקדים כך ייטב). מה שחשוב זה שתביא עותק נוסף כדי שהמזכירות תוכל לשלוח גם לנתבע.

סביר להניח שלאחר שהנתבע יקרא את תגובתך הנוספת גם הוא ירצה להגיב בחזרה ובסופו של דבר את שלל התגובות תסיימו בדיון אצל השופט.

כשאתה טוען משהו, דאג לגבות אותו בעובדות אובייקטיביות ולא רק באמירות. עם עובדות קשה להתווכח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...