Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הדייבהטסו אפלהוז שנת 91' שלי גוססת לאיטה, ואני מפחד שהמנוע יעוף האמצע הנסיעה באיילון.

אי לכך החלטתי על רכישת רכב, אמממה... אני לא מבין גדול, וכל אוטו שמציעים לי ואני הולך ומתייעץ, מורידים אותי ממנו מהר.

התקציב שלי הוא 45 אלף ש"ח. אני מעדיף אוטו שעלות התחזוקה שלו לא תהא יקרה, אני נוסע בעיקר בעיר (ת"א ולכן רצוי גם שיהיה קטן - לחניה)עכשיו אין לי בעיה לרכוש במליסינג או משהו, השאלה היא מה לרכוש?

כרגע יש לי 206 על הפרק יד 2 עם 80 אלף קילומטרז', אבל כולם מפחידים אותי עם האוטו הזה...

יש לכם הצעות, רעיונות, השגות?

אשמח לכל עזרה...

תודה,

עידן

פורסם

אל תפחד מפיג'ו 206, מדובר במכונית טובה ואין סיבה לפחד ממנה או מאחזקה של אחת כזאת.

כמובן שיש לה רגישויות ונקודות שצריך לבדוק (תריץ חיפוש, תמצא המון מידע) אבל בגדול מדובר בבחירה לא רעה.

מרכישה בליסינג אתה יכול לשכוח. במגרשים הגדולים אין רכבים בתקציב שלך, למעט אולי כמה יונדאי גטס ישנות ושחוטות לחלוטין. במגרשים הקטנים ינסו לדחוף לך רכבים עם עבר מפוקפק ובעייתי.

אז מה כן לבחור? אם תגרד עוד כמה שקלים תוכל לרכוש פיאט גרנדה-פונטו ידנית ממודל מתקדם יחסית (2007-2008). יופי של תמורה לכסף, וגם מנוע ה1200 סמ"ק לא יפריע לך במיוחד בתוך העיר. יש גם את האחות הקטנה של הפונטו, הפנדה, שגם היא מכונית עירונית לא רעה בתקציב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה של צביקה. אבל, אם אתה הולך על הפג'ו אז לך על ה הדגם עם ה -110 כ"ס.

יש עכשיו הרבה מבצעים במגרשי טרייד אין על הגרנדה, אל תתפשר על בדיקה.

פורסם

או קיי...

יש לי על הפרק 206 שנת 2004 80 אלף קילומטר מנוע 1400

יד ראשונה היתה ליסינג יד שניה אישה מבוגרת אני אהיה יד שלישית

אני ממעט לנסוע מחוץ לעיר.

האם מומלץ?

פורסם

לגבי הגטס - השאלה היא אם אפשר למצוא גטס מאובזרת ממודל 2006 והלאה בתקציב הזה. אם כן, אכן מדובר בבחירה פשוטה ויעילה.

ה206 ידנית או אוטומטית?

באופן כללי, כמו שכבר כתבתי, ה206 היא מכונית טובה. היא כנראה לא תיהיה הזולה ביותר לאחזקה אבל בסך הכל מדובר במכונית טובה.

פורסם

על הגיר האוטומטי של פיג'ו סיטרואן נשפכו כבר עמודים רבים בפורום ואין צורך להכביר. בצע חיפוש על המושג AL4 אם יש לך איזה שעה פנויה לשרוף.

• תוכן חדש...