Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מפתיע. הם הלכו והתדרדרו מעונה לעונה.

תכלס אתה צודק,

בעונות הראשנות זו עוד היתה תוכנית רכב רצינית, הם היו עושים לפחות 5 מבחני רכב כל תוכנית, לא רק למוכניות-על אלה גם למכוניות יותר עממיות.

היום, הם בקושי עורכים מבחן אחד נורמלי. בתחילת התוכנית עורכים "מבחן" למכונית-על, איזה למבו או CL AMG, אחרי זה כל התוכנית נהפכת לתוכנית בידור ואירוח. :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם כשהתכנית רצינית ועם כל הכבוד לטיף ולויקי אותי מעצבן שבשבילם מבחן לרכב זה בכמה הוא מקיף את המסלול, עשו את זה לשני רכבים מסחריים! (WTF) ועל סמן זה קבעו את המנצח. וגם טיף כאשר בחן את הריינגי רובר ספורט אמר שסופסוף הוא יוכל לקנות רכב שטח ספורטיבי. (בשביל מה הוא צריך רכב שטח ספורטיבי?!)

נמאס כבר שבוחנים כל רכב ע"פ זמני הקפה, נמאס לראות את ויקי דוחפת את כל המשפחה שלה לתכנית.

התכנית ממש הדרדרה.

פורסם

דווקא אני אוהב את FIFTH GEAR .וטופ גיר אני רואה מאז שזה היה רק ב ערוץ בי בי סי.

, אבל בשנים האחרונות מאז שהם התחילו עם מירוצים נגד מטוסים, ומירוצים של אחד ברכבת, אחד ברכב,

הם ממש התחילו לשעמם.

FIFTH FEAR קצת יותר רציניים. חבל.

• תוכן חדש...