Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עובד גיר בטנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד בספק לגבי תוצרת אמריקאית אסלית ואני אשתדל למצוא שוב את המסמכים שמצאתי ולשלוח לך אותם בפרטי, אולי הבנתי משהו לא נכון אבל הם בהחלט שוברים סטיגמה מסוימת לגבי ייחודיות החט"כים שלנו.

אני מאוד אשמח לכל פרט מידע שתביא לי, אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים ואף פעם לא מתרגז לגלות שטעיתי, רושם לפני איפה טעיתי ומה גרם לטעות ולוקח את זה בתור לקח לעתיד.

אכן אמיר ואמיר אתם צודקים אם יורדים לרמה הבסיסית. אבל לדעתי היום הדרישה מההגדרה "מחשב" היא הרבה יותר גבוהה, אולי ההגדרות שלי לדברים שונות משל אחרים (זאת לא תהיה הפעם הראשונה). אני לא נתקלתי באדם שמוצא לנכון לקרוא לאטרי וכל המגאסונים למיניהם מחשב ועל אחת כמה וכמה לגיימבויים ואני מפרש את הסיבה לזאת בנקודה שעוצמת החישובים ורמת המתן וקבלת נתונים שלהם מאוד מוגבלת. לדעתי השם הנכון יותר ל"מחשבים" של הסימני 2,3 הוא "מערכת בקרה בסיסית עם פלט מידע חיצוני". אבל שוב זאת דעתי ולדעתי יש לי נקודה חשובה.

מיכה.

פורסם

מיכה,

כשהתחילו המחשבים הראשונים, מישהו אמר שמחשב עם 4 מגה זיכרון יספיק לדורי דורות ושאף אחד לא יצטרך יותר מזה בוודאי לא בשימוש בייתי. אלה היו מחשבים עדכניים לזמנם והם נשארו מחשבים במידה כזאת או אחרת. גם כיום אם תמצא מחשב 286 שעובד, הוא עדיין יודע לעשות הרבה יותר מקמה חייזנים וממסרים.

המחשבים הקיימים היום, כנראה שבעוד 20 שנה לא יהיו פרקטיים כל כך ובכל זאת הם מחשבים בדיוק כמו שפורד מודל T היא עדיין מכוניץ למרות שחלפו כמעט 100 שנה מיצורה, עדיין היא מכונית ולא עגלה. (והיא תמשיך להיות מכונית נוסעת גם בעוג 100 שנה לעומת מכוניות חדישות בנות ימינו שיהיו רק דגמים דוממים).

לכולם,

לענין מקורות המידע מגוגל - כל גורמי הביטחון בעולם יודעים על קיומו של המידע באשר הוא בנבכי הרשת. אפילו מידע להרכבת פצצות אטום קיים ברשת. המידע הזה נגיש לכל אירגוני הטרור כמו גם לסקרנים ומרחיבי דעת.

ההבדל היחיד בינך לבין אירגוני הטרור, ביון או להבדיל גורמי הביטחון, נעוץ בעובדה שהם מחזיקים צוותים יעודיים במשרה מלאה שתפקידם לחפש את המידע ברשת ולדעת איזה סודות כבר נחשפו כדי לדעת להתגונן מפני השפעת החשיפה.

אל תשכח שלאמריקאים יש את מערכת (שכחתי את שמה) שמיירטת פיסות מידע בעולם, הן בטלפון, הן ברשת, שמדליקה נורה אדומה כשהיא באה בהקשר של מילות מפתח שהוזנו בה - מילים אלו בעיקרן באות בהקשר של טרור/חימוש וכד'. (ואני מניח שכיום גם עניני סמים/פדופיליה וכד').

אתה יושב מול מחשב ומקדיש שעה שעתיים או 10 שעות פעם בחיים כדי למצוא מידע על טנק, אירגוני הביון והטרור יושבים עשרות אלפי שעות בכל העולם ומחפשים בכל יום ויום אולי יש עוד פיסת מידע כלשהי.

אגב, המידע לא חייב להיות ממקורות רשמיים, גם פיסת אינפורמציה שנכתבת כאן בפורום והיא חדשנית, תצטרף לאוסף המידע שברשותם, כך שאם מנהל מחק כאן משהו שלא היה צריך להיכתב, לא בטוח שאירגון מסויים לא הספיק לקרוא ולשמור את המידע אצלו. (ולענ"ד הם כבר עוקבים אחרי הפוסט הזה באדיקות, שניה אחר שניה).

גם העברת מידע בפרטי בינך לבין אחרים, לא בהכרח אומרת שהצד השני הוא איש תמים. אולי הוא סוכן טרור או להבדיל איש בט"ש המנסה לדוג מידע שאין ברשותו באמצעות התחברות ו"ידידות" עם חבר פורום אחר.

גם ההתפארות שבה כל אחד מתהדר על ידיעותיו ותפקידו אינם במקום. אם אתה בעל ידע כלשהו, אולי כדאי לחטוף אותך באחד מביקוריך בחו"ל.

על דברים פחות מסוכנים לביטחון המדינה אנשים יודעים לשמור את פיהם כי זה נוגע להם ישירות ואישית - אולי מישהו מוכן לספר כאן בפורום על בגידותיו באשתו תוך פירוט תאריכים, מיקומים, עם מי וכד'. על זה אתם יודעים לשתוק, כי אולי במקרה האישה שאתכם תגלה ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ולענ"ד הם כבר עוקבים אחרי הפוסט הזה באדיקות, שניה אחר שניה.

1. אני מסכים מאוד עם מה שכתבת.

2. אני רואה את המחבל שבא לקמ"ן שלו עם השרשור הזה ואומר לו "יא עקיל, שוף אל שרשור על טנק מרכבה, זה מאתר קארסבורום". עונה לו המחבל הבכיר "יא-אהבל, עוד בעם אתה מביא לי כתבות מהאתר שבו כתבו שדייהו נובירה היא יותר טובה ממרסדס. עזוב אותך, אל יהוד נהיו מג'נון"

...:lol:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכים לכל מילה של שליט,

אני למדתי כבר מטעויות במהלך החיים שלי בנושא הזה.

אחרי שבוצעו מספר תיקונים בשרשור לבקשתי מאחד מהמנהלים אני מציץ כל פעם לראות שלא התפספס דברים.

אני אמנם לא יכול לשים את עצמי בתפקיד של מישהו שמחליט מה טוב ומה אסור, אבל אני מפעיל שיקול דעת בריא לאור כל המידע שקיים ברשת (שגם אליו לא צריך לתת יותר מדי לינקים או לפרסם אותם בכוח) והמידע שפורסם בעיתוני ידיעות/מעריב (יש לי את הכתבות הנ"ל).

מעבר לזה, השאלה שפתחה את השרשור קיבלה תשובה הולמת ועניינית, אפשר כבר לסגור את השרשור הזה לטעמי.

פורסם

רגע, אז אולי פשוט ננסה לסנוור את המערכות האלה

אני מציע שכל אחד, לא משנה איפה הוא כותב ומה הוא כותב יפתח את הנושא במשפט "בגלל שנחסמתי בפורום טנק מרכבה 4" אפילו אם זו שאלה על החתול של השכנה

ויסיים בברכת "נ.ב. למה לעזזל נתנתו לנשיא ארה"ב אובמה פרס נובל"

אני בטוח שצרופי המילים האלה גורמים ברגעים אלה למישהו לקרוא את ההודעה הזו איפה שהוא :p

הא אפילו יותר טוב מזה, זה נותן יותר רייטינג להודעות שלי !!!

אולי אני אפילו אצליח למכור את העדשה סוף סוף LOL.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תכתוב לידה שהיא מצלמת טוב מרכבות מכל הסימנים.

בכלל אני חושב שמאוד מעניין את ארגוני הטרור איזה גיר יש למרכבה. מילא היינו דנים על מיגון, ביצועים או מערכות לחימה אבל גיר? זה כמו לנהל דיון על מספר הגוון של צבע הקקי הצה"לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...