Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. אם מקום המפגש לא חשוב כדבריך, למה לשנות אותו? למה לעורר מריבות ולטעון אח"כ כי 'מקרבי הלבבות' מבעירים את האש?

2. גם למקום המפגש בטוביה הגיעו כאלו שלא היו חברי מועדון החמש, והם תמיד גם היו מוזמנים לשם.

3. לגיטימי לחלוטין שלא כולם חושבים כמוני. גם אין לי בעיה שיש מי שרוצה להעביר את מקום המפגש הירושלמי למקום אחר. הבעיה היא עם אותם חברים ירושלמים, אשר יש הבדל גדול בין מה שהם אומרים לבין מה שהם עושים. יש צורה ודרך לעשות דברים, כאשר הקו המנחה חייב להיות אמירת אמת, גם אם מי שאתה אומר לו אותה, לא יאהב לשמוע.

בעיניי לפחות, עדיף להגיד אמת ולהתווכח עליה (הרי לכל אחד יש את רצונותיו ולא תמיד הם מסתדרים עם רצונות האחר), מאשר לומר דברים לא מדוייקים (בלשון המעטה).

4. בפניי זה לא הוצג כאירוע של המועדון, כי אם בדיקה של מקום מפגש חליפי.

5. מישהו הזמין לאירוע הזה את רן? (ולא, זאת לא שאלה רטורית, אני באמת לא יודע את התשובה)

כנראה שאני לא ברור, אז אומר זאת אחרת:

מי שיוצר את הקבוצה והחברותה, הם חברי המפגש אשר מחליטים להיפגש היכן שנוח להם להיפגש. ולכן, החלטה של אחרים (אשר הינם בפירוש זרים לקבוצה. אפילו ויהיו אורחים או חברי מועדון, או חברי ועד, או חברי ממשלה - עדיין הם לא מהווים את הגרעין של הקבוצה) לא ניתנת לכפיה על הקבוצה הקיימת, ולא תיתכן 'הנחתה מלמעלה' היכן יהה המפגש מעתה ואילך.

באם החברים נקבצים ונפגשים במקום קיים, אל לאחרים לנסות לחתור תחתם ע"י יצירת מקום אחר. חבל שאותם בעלי "כוונות טהורות" לא למדו את לקח כישלונם לעשות זאת באיזור השרון (מתחם G בכ"ס), אשר בעטיו היתה קצרה הדרך לפרישת מספר חברים מהמועדון.

נ.ב: מדוע לא פורסם המיפגש? להבדיל מאירועי חברים פרטיים, וכל עוד מוצג המפגש כשייך למועדון החמש, אין למארגנים הזכות שלא לשתף את חברי המועדון אחרים, אשר אינם 'קרובים' או 'מקורבים'. באם זהו ניסיון לבדוק מקום חלופי, אז ודאי שיש טעם לפגם שלא מצאו לשתף את כל אותם הנפגשים במפגש הירושלמי.

פורסם
אודה ולא אבוש - אני נמנה על מעריצי יונה וולך ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום !

אבל לעומת זאת, אני לא אוהב בקר נמוך, אני לא ימני לאומי ויש לי זהות מינית..

באם ארצה לעלות לעיר הקודש, קיריה יפיפיה, לאיזה מפגש כדאי להגיע ?

מפגש בעלי הוולבויים המזוקנים...

שלמה דן גדרון

פורסם

בפניי זה לא הוצג כאירוע של המועדון, כי אם בדיקה של מקום מפגש חליפי.

מישהו הזמין לאירוע הזה את רן? (ולא, זאת לא שאלה רטורית, אני באמת לא יודע את התשובה)

בפני זה דווקא כן הוצג כארוע של המועדון ויותר מזה, כחזרה על האירוע המוצלח מלפני שלוש שנים באותו המקום (שאם זכור לי נכון גם אתה השתתפת בו).

אם רן הוזמן? צריך לשאול את המארגנים! אבל אני מניח שבמקומו לא היתי מוותר על מפגש החיפושיות.

מענין הסיפור הזה

אף אחד לא הזמין אותי למפגש הזה

ורם ,מה רע בטוביה ???

אקסל, בטוביה לא רע, נהפוך הוא אפילו מצויין.

אבל כאשר יש מספר ארועים באותו זמן ולא חשוב אם זה מפגש צרפתיות, מפגש חיפושיות, מפגש ביתר או מפגש מועדון אחר

צריך לבחור !

אני בטוח שהגרעין הקשה של טוביה ימשיך בטוביה, אבל אפשר גם לפרגן, להכיר ולראות עוד אפשרויות.

אם תיאורטית בלבד היה מפגש מועדון בעיר סמוכה נניח לצורך העניין מעלה אדומים או בית שמש, אז בכלל לא היה ויכוח והיו ביקורים הדדיים בין המשתתפים.

תעזבו את הפוליטיקה של מקבלי ההחלטות זה לא מעניין. העיקר שניפגש: בטוביה, בסקוטית או בכל מפגש נושאי אחר.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

לכל הכותבים שלום,

בהזדמנות זו אני רוצה להודות למתניה הלוי ולצביקה מרגלית על המאמצים שעשו בשנתיים האחרונות במטרה למצא מקום מפגש לירושלמים.

נכון שהיו מקומות מפגש בעבר אבל המפגשים לא התאימו לחלק מהחברים מסיבות כאלה ואחרות.

כמו כן עשינו מאמצים לחדש המפגשים במלון הסקוטי ורק לאחרונה הדבר התאפשר.ברכות חמות לאילן גורן על היוזמה והמאמצים הרבים.

ברצוני לבקש מכולם לשנס מותניים ולהביא חברים חדשים.אחרי הכל המפגש הוא מפגש חברתי ולא רק תצוגה של מכוניות.

ההצלחה תלוייה בכל אחד ואחד מאיתנו בעזרה הדדית ובנוכחות רצופה במפגשים.

אנסה לענות בקצרה על הטענות שהועלו:

אילן גורן ואנוכי צילצלנו לכל חברי המועדון "הרשומים" בירושלים ודאגנו להעביר הודעה לחברים אשר לא הצלחנו לאתר באמצעות הטלפון.

כמו"כ צילצלנו לחלק מחברי המועדון מן העבר הקרוב ורובם בירכו על המפגש במלון הסקוטי ואף אמרו כי אופי המפגשים עד היום לא מתאים להם.

לגבי הודעה לכל חברי מועדון החמש הרי שהמפגש צריך ראשית כל להתאים לירושלמים ולכן פנינו בשלב ראשון אליהם,ועם האחרים הסליחה.יש באמתחתנו תוכניות לעתיד (כגון אירוח החברים מכל הארץ בירושלים,השקות,אירוח של חברים בעלי רכבים מסוג מסוים כגון מועדון אלפא,מועדון סוברו,סוסיתות וכולי והכל בתיאום עם ועד המועדון)וכולם יצאו נישכרים מכך.

בירושלים וסביבתה יש יותר ריכבי אספנות ממה שניתן לשער,וזאת ע"פ נתונים המצויים בידי הנוגעים לבעלי רכבים מסוג זה.

הטענה של רובם היא כי "אין מקום נעים למפגש","לא מתחשבים בשומרי שבת","המחירים יקרים מידי","לא ניתן להביא משפחה למקום המפגש בגלל אופיו" וכו'.

אני חושב כי המלון הסקוטי עונה על הצרכים וגם שעות המפגש אשר יחלו בשעה 11:30 הינן גמישות מספיק ע"מ שיאפשרו גם לחובשי הכיפה שבינינו ליהנות מהמפגשים.נושא הכשרות אומנם לא בא על פיתרונו אך בירה ומצב רוח וכן חברותא מהנה אינם דורשים תעודת כשרות.

המפגש פתוח לכולם והניסיון הינו לקרב לבבות ולא חלילה וחס "לגרום לפילוג" כפי שרשם אחד, או "להבעיר אש" כפי שרשם השני.

דרך אגב שניהם רצויים במפגש זה ועם אחד מהם אף דיברתי באופן אישי מספר פעמים בנושא המפגש.

כל מה שאמרנו לפני המפגש הינו אמת לאמיתה ,לא היסתרנו ולא כיזבנו.

ולסיום,המלון הסקוטי פתח בפנינו את שעריו,כאשר קיימת חנייה מגודרת והשטח כולו נמצא במעקב מצלמות כך שהרכבים נמצאים במקום בטוח.

בית הקפה משרת אותנו במחירים כלל לא יקרים וזאת בלשון המעטה.

יש גם גינה אחורית מטופחת אשר יכולה להתאים למשפחות ולילדים.

המקום נקי ומסודר, הנוף מדהים,האויר "צלול כיין" כמאמר המשוררת,והאוירה מצויינת.

בואו נשאיר המחלוקות מאחורינו ונתחיל בדרך חדשה שכל מטרתה לגרום הנאה לחובבי רכבי אספנות.

שבוע טוב ובהצלחה לכולנו.

להתראו ביום שישי הקרוב.

יורם עוזרי

פורסם

מקום מפגש כלשונו הינו מקום בו חברים, ידידים ובעלי עניין משותף (רכבי אספנות)- נפגשים להנאתם.

איתור מקום המפגש היה אקט טכני בלבד.

העיקר הוא - הסכמת החברים למפגש שהמקום אכן מתאים להם לצורך קיום המפגש החברתי.

במקרה שלנו, זה לא שחברי מועדון החמש מהמרכז חיפשו מקום לירושלמים - נהפוך הוא , הירושלמים חיפשו מקום להיפגש שיביא עימו את פתרון הצרכים היחודיים שלהם וחברי מועדון החמש, מתניה וצביקה, סייעו בידם מתוך נסיונם.

מקום המפגש בכנסיה הסקוטית, לדברי הירושלמים, מתאים לצורכיהם, יש בו מספיק מקום חניה. ממוקם במקום עם נוף יפה, יש בו אפשרות לקפה, בירה ויותר מכך, יש צל ואויר נעים וגם שולחנות וכסאות לשבת - מה עוד צריך הבן-אדם.

באם הירושלמים בחרו את המקום וחברי מועדון החמש (מתניה וצביקה) מצאו אותו מתאים כמקום מפגש לחברי מועדון החמש - מה רע בכך ? - אין רע בכך, בסופו של דבר זה מקום שלדעת המשתתפים בו מתאים להם ולצורכיהם.

תודה ליורם ולאילן על האירגון וכפי שציינתי ההתמדה של החברים בהגעה למקום זה והתחזוקה השוטפת של המפגש הן אלו החשובות לשם שימורו - בהצלחה לכם.

מצא משה

פורסם
בפני זה דווקא כן הוצג כארוע של המועדון ויותר מזה, כחזרה על האירוע המוצלח מלפני שלוש שנים באותו המקום (שאם זכור לי נכון גם אתה השתתפת בו).

אם רן הוזמן? צריך לשאול את המארגנים! אבל אני מניח שבמקומו לא היתי מוותר על מפגש החיפושיות.

הנה בפניך הוצג האירוע כחזרה על האירוע המוצלח מלפני שלוש שנים (מפגשבת), והנה ממש מתחתיך, אחד הטוען כי "לא היסתרנו ולא כיזבנו" - והוא היה הרוח החיה מאחורי המפגש של יום שישי האחרון, אומר כי הוא רוצה שזה יהיה מקום המפגש של מועדון החמש.

לו היה זה אירוע חד פעמי של מועדון החמש, בוודאי שהייתי בא. לא הייתי מוותר על אירוע של מועדון החמש בירושלים. אך כאן נעשו דברים בצורה לא נעימה (שלא לומר בזויה), תוך אמירת דברים לא מדוייקים (והנה גם אתה נוכחת בכך), ולכן החלטתי לא להגיע.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

מצא שלום.

לא כל כך רציתי להכנס לסיפור. חשבתי שאצפה בשרשור מהצד. אך קשה לי לא להבחין בזהות הכמעט מוחלטת, בין הסיפור הנוכחי, להתנהלות שהתנהל בה המועדון זה לא מכבר בשרון.

עדיין צורב לי הדבר אשר נעשה ממש לא מזמן בקשר למפגש השרון, על ידי חברים נושאי תפקיד בכיר בוועד המועדון, ואף אחד לא יוכל לשכנע אותי בתמימות המהלך. הניסיון שנעשה, לתפוס טרמפ על מישהו שלכאורה לא היה מרוצה ממשהו בשרון, ולהקים בעזרתו את המפגש ב - G, תוך הודעות בפורום ובמיילים לחברי המועדון כי "זו ההודעה הרשמית היחידה של המועדון בקשר למפגש בשרון", נפל תוך יום שישי אחד, לאחר שהמועדון הבין (כך סברתי) את התנהלותו הגרועה בפרשה, הבין את העובדה שעליו לשרת את החברים ולהתאים עצמו לרצונותיהם ולא לכפות עליהם דבר שאינם רוצים בו.

נראה לי כי טעיתי. גם בנוגע למפגשישישרון וגם בנוגע למפגש הירושלמי, המועדון לא הפנים את העובדה שאין מקום לקיים שני מפגשים זהים באותו איזור, שחבל לריב, ושכדאי לאחד כוחות, לנצל את הקיים ולאמץ אותו בחום.

אמת, לאחר ההשקה של יוני, שאורגנה להבנתי על ידי המועדון, בפאב טוביה, מקום המפגש הנוכחי של הירושלמים (אם כי לא של המועדון באופן רשמי), נהניתי לחשוב כי הנה יש התקרבות, נטישת הדרך הלוחמנית, נטישת קו המחשבה כי לכאורה המועדון/נושא האספנות/הבעלות על הרעיון/ארגון כל הכרוך בנושא וכו' הינם רכוש פרטי של מי מחברי הנהלת המועדון. חשבתי כי יש רצון מצד כל הצדדים הקשורים למפגש ירושלים ולמועדון, לשלב ידיים למען המטרה. קיויתי כי המועדון יחבק אליו את המפגש וייצור קירוב ושיתוף, אך המציאות מוכיחה כי לא כך הוא.

פה נשאלת השאלה מהי המטרה ברצון לקיום המפגשים.

האם המטרה היא רק לומר "המפגש שייך למועדון"? "אנחנו הבעלבתים"? "אנחנו נחליט? ננווט"?

או שהמטרה היא הנושא עצמו - הרכבים והחברים - השילוב בין האדם המתכת וההנאה מהם, ללא פוליטיקות.

הרצון של חברי הועד לקיים מפגש בעיר הקודש ראוי, המטרה שלהם טובה, אך הדרך...

אם הדבר אורגן מראש זמן מספיק, מדוע שלא לצאת בפרסום לכולם? מדוע השושו? מדוע יש שווים יותר או פחות?

הרי בינינו, המועדון ארגן את הפעילות ולא אותם "שני חברים שרוצים פילוג". אי אפשר להחביא את העובדה הזאת.

האם לאחר כל האירוע המתוקשר של השקת הלמברטה לא היה מן הנכון להמשיך את המומנטום של מקטרת השלום?

לא חובה להיגרר לפינות, שאח"כ מישהו צריך לדאוג להוציא מהן את המועדון. צריך להסתכל קדימה, לתוצאות האפשריות, הן מבחינת המפגש העתידי ואפשרויותיו לפעול בעתיד או לגווע, הן מבחינת החברים (בין אם הם חברי מועדון בהווה או עשויים להיות בעתיד) אשר נפגשים מזה זמן במפגש הקיים.

אני מקווה מאד כי אתה, בתוקף תפקידך בהנהלת המועדון, בתוקף היותך האחראי על המפגשים של המועדון, תדאג לתידלוק ההבנה והפיוס ותמנע חזית נוספת של מלחמה. מלחמות בארצנו לא חסרות.

אנא, הגיע הזמן להבין וללמוד מהטעויות שנעשות בנוגע לשרון ולשפר את הדרך. תמיד יש לזכור כי העבר הוא המפתח לעתיד.

בתקווה לעתיד טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לכל הכותבים שלום,

בהזדמנות זו אני רוצה להודות למתניה הלוי ולצביקה מרגלית על המאמצים שעשו בשנתיים האחרונות במטרה למצא מקום מפגש לירושלמים.

נכון שהיו מקומות מפגש בעבר אבל המפגשים לא התאימו לחלק מהחברים מסיבות כאלה ואחרות.

כמו כן עשינו מאמצים לחדש המפגשים במלון הסקוטי ורק לאחרונה הדבר התאפשר.ברכות חמות לאילן גורן על היוזמה והמאמצים הרבים.

ברצוני לבקש מכולם לשנס מותניים ולהביא חברים חדשים.אחרי הכל המפגש הוא מפגש חברתי ולא רק תצוגה של מכוניות.

ההצלחה תלוייה בכל אחד ואחד מאיתנו בעזרה הדדית ובנוכחות רצופה במפגשים.

אנסה לענות בקצרה על הטענות שהועלו:

אילן גורן ואנוכי צילצלנו לכל חברי המועדון "הרשומים" בירושלים ודאגנו להעביר הודעה לחברים אשר לא הצלחנו לאתר באמצעות הטלפון.

כמו"כ צילצלנו לחלק מחברי המועדון מן העבר הקרוב ורובם בירכו על המפגש במלון הסקוטי ואף אמרו כי אופי המפגשים עד היום לא מתאים להם.

לגבי הודעה לכל חברי מועדון החמש הרי שהמפגש צריך ראשית כל להתאים לירושלמים ולכן פנינו בשלב ראשון אליהם,ועם האחרים הסליחה.יש באמתחתנו תוכניות לעתיד (כגון אירוח החברים מכל הארץ בירושלים,השקות,אירוח של חברים בעלי רכבים מסוג מסוים כגון מועדון אלפא,מועדון סוברו,סוסיתות וכולי והכל בתיאום עם ועד המועדון)וכולם יצאו נישכרים מכך.

בירושלים וסביבתה יש יותר ריכבי אספנות ממה שניתן לשער,וזאת ע"פ נתונים המצויים בידי הנוגעים לבעלי רכבים מסוג זה.

הטענה של רובם היא כי "אין מקום נעים למפגש","לא מתחשבים בשומרי שבת","המחירים יקרים מידי","לא ניתן להביא משפחה למקום המפגש בגלל אופיו" וכו'.

אני חושב כי המלון הסקוטי עונה על הצרכים וגם שעות המפגש אשר יחלו בשעה 11:30 הינן גמישות מספיק ע"מ שיאפשרו גם לחובשי הכיפה שבינינו ליהנות מהמפגשים.נושא הכשרות אומנם לא בא על פיתרונו אך בירה ומצב רוח וכן חברותא מהנה אינם דורשים תעודת כשרות.

המפגש פתוח לכולם והניסיון הינו לקרב לבבות ולא חלילה וחס "לגרום לפילוג" כפי שרשם אחד, או "להבעיר אש" כפי שרשם השני.

דרך אגב שניהם רצויים במפגש זה ועם אחד מהם אף דיברתי באופן אישי מספר פעמים בנושא המפגש.

כל מה שאמרנו לפני המפגש הינו אמת לאמיתה ,לא היסתרנו ולא כיזבנו.

ולסיום,המלון הסקוטי פתח בפנינו את שעריו,כאשר קיימת חנייה מגודרת והשטח כולו נמצא במעקב מצלמות כך שהרכבים נמצאים במקום בטוח.

בית הקפה משרת אותנו במחירים כלל לא יקרים וזאת בלשון המעטה.

יש גם גינה אחורית מטופחת אשר יכולה להתאים למשפחות ולילדים.

המקום נקי ומסודר, הנוף מדהים,האויר "צלול כיין" כמאמר המשוררת,והאוירה מצויינת.

בואו נשאיר המחלוקות מאחורינו ונתחיל בדרך חדשה שכל מטרתה לגרום הנאה לחובבי רכבי אספנות.

שבוע טוב ובהצלחה לכולנו.

להתראו ביום שישי הקרוב.

יורם עוזרי

מאיפה יש לך את עזות המצח להגיד שאתה רוצה "קירוב לבבות"?

לו באמת זה היה רצונך, לא היית פועל מאחורי הגב של האנשים במפגש הירושלמי, אלא היית מזמין אותם להצטרף.

היית פונה ומזמין את רן ואת רנצ'וק לבוא ולראות את מקום המפגש החדש, אך בחרת שלא לעשות כן, אלא לפעול מאחורי גבם (בשיחת טלפון איתי ביקשת ממני לא לומר להם דבר וחצי דבר על המפגש של יום שישי האחרון). ככה נוהג מי שרוצה קירוב לבבות? ועוד אח"כ טוען שלא הסתיר??

כשאילן דיבר איתי, הוא אמר לי שאתה מפחד לדבר איתי על הנושא, ולכן הוא מדבר איתי (הוא אף טען בפניי שאמר לך שאני לא נושך). כשעזרת עוז והתקשרת אליי ביום שישי, ואמרתי לך את זה, אמרת שמעולם לא טענת כי אמרת לאילן שאתה מפחד לדבר איתי.

מכאן שלפחות אחד משניכם שיקר לי (להערכתי האישית, זה לא היה אילן).

אז גם אל תטען כי לא כיזבתם (אא"כ אתה לא יודע את משמעות המילים אותן אתה כותב (כמו למשל קירוב לבבות)).

תקרא את מה שכתב רם, אשר היה באירוע - האם גם לו אמרתם את כל האמת מבלי להסתיר או לכזב, והוא פשוט לא הבין נכון את המשמעות של המפגש?

צריך עזות מצח לא מועטה ע"מ לפגוע ומייד לאחר מכן לבקש להשאיר את המחלוקות מאחורינו, מבלי לעשות דבר וחצי דבר ע"מ בכלל לנסות וליישב את המחלוקות.

החשבתי אותך כחבר שלי, ופגעה בי עד מאוד ההתנהלות שלך למען הצלחת המפגש של יום שישי האחרון.

המטרה לא תמיד מקדשת את האמצעים, בעיקר כאשר האמצעים זה פגיעה בחברים שלך (או בכאלו שהחשיבו אותך בתור חבר שלהם) תוך כדי אמירת אי דיוקים וחצאי אמיתות, גם אם הם אינם חברי מועדון החמש (וגם אם הם כן).

פורסם

חברים

כדיי להרגיע את כולם:-D

אבקש לקחת אויר ,להישען אחורה ולהסתכל בתמונות הללו שצילמתי מהאויר השנה::-P

נבי סמואל.

העיר העתיקה.

גן סאקר.

גן החיות התנכי

אבו גוש

עין כרם

וזה חלק קטן !

סרטון ברמה לא גבוהה אך,סביר שצולם מעל הכנסייה הסקוטית בירושליים :idea:

אני מצלם בוידאו ברמה הרבה יותר גבוהה היום וכן תמונות:shock:

מתי נפגשים שוב בירושליים?:roll:

GUY

IMAGE0016.JPG.jpg

IMG_0f111.jpg

IMG_011f6.jpg

IMG_0031.jpg

IMG_0034.jpg

IMG_0037.jpg

IMG_0051.jpg

IMG_0073.jpg

פורסם
מצא שלום.

לא כל כך רציתי להכנס לסיפור. חשבתי שאצפה בשרשור מהצד. אך קשה לי לא להבחין בזהות הכמעט מוחלטת, בין הסיפור הנוכחי, להתנהלות שהתנהל בה המועדון זה לא מכבר בשרון.

עדיין צורב לי הדבר אשר נעשה ממש לא מזמן בקשר למפגש השרון, על ידי חברים נושאי תפקיד בכיר בוועד המועדון, ואף אחד לא יוכל לשכנע אותי בתמימות המהלך. הניסיון שנעשה, לתפוס טרמפ על מישהו שלכאורה לא היה מרוצה ממשהו בשרון, ולהקים בעזרתו את המפגש ב - G, תוך הודעות בפורום ובמיילים לחברי המועדון כי "זו ההודעה הרשמית היחידה של המועדון בקשר למפגש בשרון", נפל תוך יום שישי אחד, לאחר שהמועדון הבין (כך סברתי) את התנהלותו הגרועה בפרשה, הבין את העובדה שעליו לשרת את החברים ולהתאים עצמו לרצונותיהם ולא לכפות עליהם דבר שאינם רוצים בו.

לא חובה להיגרר לפינות, שאח"כ מישהו צריך לדאוג להוציא מהן את המועדון. צריך להסתכל קדימה, לתוצאות האפשריות, הן מבחינת המפגש העתידי ואפשרויותיו לפעול בעתיד או לגווע, הן מבחינת החברים (בין אם הם חברי מועדון בהווה או עשויים להיות בעתיד) אשר נפגשים מזה זמן במפגש הקיים.

בתקווה לעתיד טוב

אבי נוף.

אבי - אין לערבב מין שאינו במינו, בשרון החל להתהוות פיצול בתוך המפגש שהינו מפגש של מועדון החמש (אמנם ללא אחראי למפגש)

בי-ם הפיצול נוצר ע"י חברים שרצו מפגש המשוייך למועדון החמש והמקבל ממנו את תמיכתו.

כן, המפגש הינו מפגש חברים ורעים עם ענין משותף ואל למועדון לקבוע היכן הוא יתמקם אבל הוא צריך להקנות (כפי שאתה יודע) מס' אלמטים בסיסיים על מנת שהוא יצליח ואת העזרה לבחינה זו נותן המועדון כשרות חינם.

כפי שציינתי - נמתין לימים יבואו, תחזוקתו השוטפת היא המטלה העיקרית ןנקווה שהיא תקויים כנדרש.

מצא משה

פורסם

היות וזה לא קשור רק לחברי מועדון החמש, אלא לכל משתתפי המפגש הירושלמי בטוביה, מן הראוי שזה יישאר בפורום הפתוח, אא"כ מועדון החמש או האחראים מטעמו בפורום, חושבים שחברי המפגש הירושלמי לא צריכים לדעת על המפגש (כפי שקרה בפועל), ועל דרך קבלת ההחלטה בנושא.

פורסם

כמה עובדות פשוטות שלא ידעתם:

1. מפגש ירושלים המקורי הוקם ביסדו כמפגש מועדון החמש!

2.חלק גדול המהשתתפים סירבו לשלם דמי חבר למועדון החמש, בטענה כי מעודון החמש לא נותן להם כלום!

3. מס' חברי מועדון החמש הרשומים מראש היה מזערי, וחלק לא חידש חברות במהלך הזמן!

4. סניף י-ם מנה בשיאו 45 מכוניות אספנות.

5. כאשר נתגלעו חילוקי דעות בין מועדון החמש לביני, הודעתי שאני איני מחדש חברותי במועדון.

6. מעולם לא פעלתי כנגד המועדון או בנסיון להכשילו אלה רק טענתי דברי בקרב החברים, כשאני מציג את הדברים

באופן מאוזן ואמיתי הן במפגש והן מעל הפורום הנ"ל כך שתמיד הייתי נתון לביקורת ובקרה וניתן לאמת זאת.

7. לכל באי המפגש היתה תמיד הזכות להיות חברים בכל מועדון או אגודה שבחרו.

8. מעולם לא בדקנו בציציותיו של איש!

9. מר יורם עוזר היה חבר פעיל במפגשים הראשונים עד שנעלם והפסיק להגיע, למרות ההזמנות שקיבל!

10. לא פנה אלי איש ולא הודיעו לי על המפגש החדש!

11. מפגש י-ם שרד זמן רב בזכות עקשנות והתעקשות של משוגע אחד בלבד, ועזרתם של כמה חברים נוספים.

12. מישהו טרח לנצל את חוסר ידעתם והבנתם של חברים מסויימים לצורך אישי, והציג בפניהם מצג שווא!

13. אני מאחל הצלחה ליורם עוזר ולחבריו, אבל מתוך הכירות עם הנפשות הפועלות, אני מפקפק בהצלחתם

הלוואי ואטעה כאן.

14. בגלל בעיות אישיות בחרתי להדיר רגלי בחודש האחרון מהמפגש, ולצערי גם בתקופה הבאה אאלץ להוריד הילוך.

15. אין לי ולא יהיו לי טענות לאיש אשר יוכל לקדם ולו במעט את נושא התרבות המוטורית להיפך!

16. היה ראוי לעשות את הדברים בצורה ישירה וגלויה ולא לפעול כגנבים בלילה, זה לא מכבר איש, ומבזה את מועדון החמש!

17. את דעתי האישית על על המהלך, אדאג להעביר באופן אישי לאנשים אחרי שאשמע את תגובות המעורבים.

18. אני מודה לכל אלה שבמשך שנים הפגינו חברות אמיתית ומאוחדת ועזרו לי לעשות את סופי השבוע שלנו טובים יותר!

במידה ומישהו יחליט בסופו של דבר לפרוש מהמפגש הקבוע למקומות אחרים, ניתן לו את ברכתינו וצידה לדרך.

19. אני מאמין בחוזקו של המפגש ועדיין חושב שאין לנו צורך בזהות מגדרית בשביל להצליח, אבל אם מישהו רואה זאת אחרת

שיבושם לו.

20. מפגש י-ם יהיה תמיד ביתם של אוהבי הרכב והמוטוריקיה, ומי שהתרבות המוטורית חשובה בעניהם ורוצים לעשות משהו

למענה, ותמיד נקבל אלינו את מי שיגיע ללא קשר לכלום-אצלנו תמיד ברוכים הבאים! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום חברים

בדרך כלל איני נוהג להגיב בנושאים כאלה, מהטעם שאהבתי לרכבי אספנות, עולה על ויכוחים קטנוניים

ופוליטיקה קטנה. אך כמי שקיבל טלפון שנאמר בו,כי באים חברים מת"א לירושלים ואנו מוזמנים לקבל את פניהם

ולארח להם לחברה .לא הוזכר כלום בנושא ,מקום מפגש שבועי למועדון החמש בירושלים. זו לא תחושה נעימה

להיות ממודר ולא לקבל את מלוא המידע בנושא. אציין כי הייתי בא בכל מקרה ואני לא משייך את עצמי לשום מחנה.

אני מבקש מכל אוהבי רכבי האספנות לבוא למפגשים מתוך אהבה ולהשאיר את מה שלא שייך במקום אחר.

אני אישית מעדיף את הכנסיה הסקוטית כמקום מפגש.:beerchug:ביי יוני

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

יוני

סעיף 12 וסעיף 18 משתלבים בול, הכנסיה הסקוטית אולי יותר יפה ונוחה,

אבל פאב הטוביה ליווה אותנו כששום מקום אחר לא רצה לקבל אותנו

בניגוד לכל הצדקה כלכלית והיה ותמך ופתח במיוחד עבור קומץ משוגעים את הפאב.

קובי עצמו בעל רכב אספנות, ואני חושב שמן הצדק יהיה להישאר בטוביה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...