Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הייתי צריך להשוות את קצב העבודה של L7 לסרט פורנו - אתה היית רואה במשך שעה בודדה סצנה אחת שבפועל אמורה להמשך לא יותר מרבע שעה...

אנה גומרת ברבע שעה יחסים שצריכים להספיק לשנה - זה המקרה ההופכי - W6 או W7 של JL :-P

C12 הוא סאב מאוד בסיסי - חביב ונחמד אבל סה"כ סאב שאפשר לכתוב עליו "מיי פירסט סוני" - הרבה קונים את הסאב הזה מתוך פשרה של חוסר תקציב ובסוף משדרגים אותו כי הוא לא חזק מספיק או לא טונאלי מספיק או לא מדוייק מספיק.

אם יש לך 700 שקלים תקציב לסאב כדי שתחפש גם יד שניה - אולי משהו נחמד של ID או איזה אססין של AA או P2 רוקפורד

ותיבה אתה יכול לעשות בבניה עצמית - יחסוך לך כאן עלויות.

אם אתה יכול למתוח את התקציב לאלפיה על הסאב - אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי - הבאתי סאב של אאורה מחו"ל, זה הסאב הפשוט שלהם והוא לא פחות ממדהים (לחובבי SQ בלבד :-D, עוצמה זה לא הקטע - אם כי לא רע בכלל אחרי שהעברתי לתיבה פורטד והושבתי אותו על סאן דאון...)

כרגע את הסאב הזה ספציפית אתה לא תוכל לייבא כי הופסק ייצורו והם עוברים לסדרה חדשה ששמה הוא NRT.

אבל אתה תוכל למצוא שם סאבים של HIVI או פירלס (פירלס טימפני - לא האחים נצרת), SEAS ועוד.

ההמלצה החמה שלי לך תהיה - אססין של AA, לא בגלל שהיבואן הוא חבר - בגלל שקניתי את הסאב הזה לאבא שלי ועד היום עולה לשנינו חיוך מטופש בכל פעם שהוא מפעיל את המערכת ואנחנו נדהמים להבין שזה משהו שיוצא מסאב 10 אינטש...

סאב אני יכול למתוח בתקציב אולי ל-500 אולי 550 בלחץ אני אשמח להמלצות לסאב בלבד

התיבה זה הדבר הכי לא בעייה כל עוד אני אוכל לקבל את המידות המדוייקות שצריך סבא שלי עושה עבודות מדהימות עם עץ לדוגמא הוא בונה פרגולות ספסלים נדנדות מיטות מסגרות ועוד כ"כ המון דברים והוא אחד המוכשרים בדבר הזה ככה שאני אוכל לבנות את התיבה לבד

מעדיף המלצות לסאבים חדשים מכיוון שאני לא יכול לדעת איך "פתחו" את הסאב ואם הוא לא "קרוע" או שיש בו בעיות או משהו אני עדיין לא מנוסה בתחום הזה.

אשמח מאוד להמלצות לסאבים ואולי מדריך לבדיקה שהכול תקין בסאב שקונים מיד שנייה.

תתודה רבה לעוזרים :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או קיי

אז באמת C12 זו אופציה שפויה לגביך - אבל תיקח בחשבון שרוב הסיכויים שתהיה לך עוד תחנה בדרך במידה ואתה תשאף למערכת איכותית יותר או חזקה יותר (סביר להניח ששניהם).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
או קיי

אז באמת C12 זו אופציה שפויה לגביך - אבל תיקח בחשבון שרוב הסיכויים שתהיה לך עוד תחנה בדרך במידה ואתה תשאף למערכת איכותית יותר או חזקה יותר (סביר להניח ששניהם).

טוב הסאב הזה באמת נשמע לי לפי התיאורים של הפשרה דיי חלש אז בכל מקרה אני אוכל לקבל המלצה אל סאב של עד 500 והכי חנוק 550 שקלים?

ואם אפשרי גם את המדריך לבדיקה של סאבים יד שנייה.

תודה רבה :)

עריכה:

טוב לאחר כמה מחשבות החלטתי לרדת עם הקומפוננטים אל מורל טמפו שמחירם כ-550 שקלים ולהעלות את התקציב של הסאב בלבד(!) אל 750 שקלים מעדיף חדש מכיוון שכמו שציינתי מקודם אין לי ניסיון בתחום כככה שאני לא אוכל לבדוק סאב מיד שנייה

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

אני לא מתמצא היום כבר במחירים אבל תבדוק כמה יעלה לך סאב חדש של רוקפורד P2 - לפני כן רצוי מאוד שתשמע אותו כי ממש לא כל אחד מתחבר לאופי באס הזה.

תבדוק כמה יעלה לך קיקר CVR שהוא כבר קפיצת מדרגה לעומת הC12

תבדוק כמה יעלה סאב מסדרת הGTO של JBL (או שסדרת הביניים היא הGTI? כבר לא זוכר - בכל מקרה - בJBL ואינפיניטי אל תקנה את סדרות הכניסה - באינפיניטי זה הרפרנס - לא להתקרב - לעומת זאת סדרה אחת למעלה - לחטוף! בשני היצרנים).

תבדוק אם יש סאבים של ID שנכנסים בתקציב, אפילו הפשוטים שלהם טובים סה"כ.

אבל אני עדיין ממליץ לך לחכות קצת בסבלנות - כי באלפייה היום יש אופציות ה-ר-ב-ה יותר מענינות ואני מתכוון -הרבה- יותר מעניינות.

אחת מהן היא אינפניטי קאפה סדרת הSSI החדשה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איפה נמכרת בארץ סדרת ה SSI של INFINITY ?

במחיר של 600 ש"ח ניתן למצוא P3 (תחנה מרכזית הישנה בת"א)

לפותח השרשור, שים לב שיש ביד 2 באתר סט קומפוננט היי אנרג'י במחיר טוב. שווה את המאמץ, ליגה אחרת מהטמפו (עם כל הכבוד והגאווה שב"כחול לבן")

...CASKA for life

פורסם

נימי (חגי)

אני מדבר על http://www.sonicelectronix.com

הסאב 12 עולה 140 דולר, תוסיף משלוח ומיסים אתה מגיע לאלפייה - אבל אלפיה שתהיה שווה כל שקל.

דרך אגב - לא המלצת פה פעם על סאב של DAYTON? משהו זול אבל משהו שגם זכה לביקורות טובות מאוד?

אתה די טוב בדברים שכאלו - אפרופו, אני מתלבט כרגע בין הפונטק 3 אינטש לרמקול קואקסיאלי 4 אינטש של HIVI - כרגע משהו שהוא בשלב התכנון - תיאורטי בלבד. אבל זה סתם בשביל לזרוק שאני קורא את ההודעות שלך :wink:

חזרה לנושא של הת'רד.

Pioneer TS-X150

פורסם

הפונטק השחור (נקרא SPECIAL EDITION) כל כך חמוד !! כל מי שראה אותו אהב אותו (רק ראה, עוד לא חובר..) קניתי אותו ב 60 דולר כולל משלוח (ביזיון..). לא שילמתי מיסים. :-D (אם תרצה אקשר אותך למוכר)

אם כבר מדברים חו"ל..

אז זה מעניין:

http://cgi.ebay.com/AVI-12-EL-300-HIGH-END-SQ-SUBWOOFER-S-GOOD-EFFICIENCY_W0QQitemZ390104623000QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item5ad40c2798

http://cgi.ebay.com/12-new-Alchemy-Alumapro-driver-subwoofer_W0QQitemZ130336269623QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item1e58a5a537

http://cgi.ebay.com/Dayton-Audio-12-Reference-HO-Speaker-Sub-Woofer-4Ohm_W0QQitemZ320432222253QQcmdZViewItemQQptZSpeakers_Subwoofers?hash=item4a9b3fb02d

http://cgi.ebay.com/DAYTON-TITANIC-10-MKIII-TIT280C-4-SUBWOOFER_W0QQitemZ300355713514QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item45ee9879ea

http://cgi.ebay.com/GENESIS-Audiophile-30-01-12-Subwoofer_W0QQitemZ140351639002QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item20ad9c0dda

לא כולם מוצעים עם משלוח לארץ אבל זה לא כזה סיפור ואם שואלים אז יש סיכוי טוב שיסכימו לשלוח.

...CASKA for life

פורסם

תודה - כמו שאמרתי יש הרבה שלבים תיאורטים כרגע אם בכלל אני אגש לשלב מעשי כלשהו.

אבל פותח הת'רד אכן טעם עכשיו עוד כמה אופציות שהן מעניינות ושוות מבט - בייחוד האודיופיל שאני יודע שהוא סאב לפנים.

הAVI נראה שווה בדיקה.

Pioneer TS-X150

פורסם
אני לא מתמצא היום כבר במחירים אבל תבדוק כמה יעלה לך סאב חדש של רוקפורד P2 - לפני כן רצוי מאוד שתשמע אותו כי ממש לא כל אחד מתחבר לאופי באס הזה.

תבדוק כמה יעלה לך קיקר CVR שהוא כבר קפיצת מדרגה לעומת הC12

תבדוק כמה יעלה סאב מסדרת הGTO של JBL (או שסדרת הביניים היא הGTI? כבר לא זוכר - בכל מקרה - בJBL ואינפיניטי אל תקנה את סדרות הכניסה - באינפיניטי זה הרפרנס - לא להתקרב - לעומת זאת סדרה אחת למעלה - לחטוף! בשני היצרנים).

תבדוק אם יש סאבים של ID שנכנסים בתקציב, אפילו הפשוטים שלהם טובים סה"כ.

אבל אני עדיין ממליץ לך לחכות קצת בסבלנות - כי באלפייה היום יש אופציות ה-ר-ב-ה יותר מענינות ואני מתכוון -הרבה- יותר מעניינות.

אחת מהן היא אינפניטי קאפה סדרת הSSI החדשה...

מצאתי אחד של JBK גרסאת ה- GTO במסגרת התקציב שלי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578147

עכשיו הבעייה שהוא מוציא 300 ואני לא יודע כמה המגבר Z4200 מסוגל לסחוב ואם בכלל מסוגל לסחוב אותו

בקשר אל ה- CVR אמרו בתגובות הקודמות שהוא פחות מדוייק ככה שזה הוריד לי לי ממנו קצת בגלל שהוא לא הכי מדוייק שיש...

בקשר לחברת ID - איזה חברה זו בכלל? זאת חברה או קיצור לשם של חברה? לא שמעתי עליהם מעולם

בקשר אל התקציב, זה הגבולות שאני יכול למתוח ואין שום אפשרות להעלות בתקציב באמת שאלו הגבולות.

בקשר לקנייה מחו"ל, הלוואי שהייתה לי את האפשרות לקנות מחו"ל אחרת בלי להסס הייתי קונה סאב מחו"ל בלי למצמץ אפילו.

איפה נמכרת בארץ סדרת ה SSI של INFINITY ?

במחיר של 600 ש"ח ניתן למצוא P3 (תחנה מרכזית הישנה בת"א)

לפותח השרשור, שים לב שיש ביד 2 באתר סט קומפוננט היי אנרג'י במחיר טוב. שווה את המאמץ, ליגה אחרת מהטמפו (עם כל הכבוד והגאווה שב"כחול לבן")

כמו שרשמתי אני מעוניין לקנות חדש מן החנות מכיוון שאין לי את הידע הדרוש בכדי לדעת אם המוצר תקין לחלוטין וללא פגע אני עדיין לא מספיק "משופשף" בתחום אני מעדיף ללכת על חדש.

הפונטק השחור (נקרא SPECIAL EDITION) כל כך חמוד !! כל מי שראה אותו אהב אותו (רק ראה, עוד לא חובר..) קניתי אותו ב 60 דולר כולל משלוח (ביזיון..). לא שילמתי מיסים. :-D (אם תרצה אקשר אותך למוכר)

אם כבר מדברים חו"ל..

אז זה מעניין:

http://cgi.ebay.com/AVI-12-EL-300-HIGH-END-SQ-SUBWOOFER-S-GOOD-EFFICIENCY_W0QQitemZ390104623000QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item5ad40c2798

http://cgi.ebay.com/12-new-Alchemy-Alumapro-driver-subwoofer_W0QQitemZ130336269623QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item1e58a5a537

http://cgi.ebay.com/Dayton-Audio-12-Reference-HO-Speaker-Sub-Woofer-4Ohm_W0QQitemZ320432222253QQcmdZViewItemQQptZSpeakers_Subwoofers?hash=item4a9b3fb02d

http://cgi.ebay.com/DAYTON-TITANIC-10-MKIII-TIT280C-4-SUBWOOFER_W0QQitemZ300355713514QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item45ee9879ea

http://cgi.ebay.com/GENESIS-Audiophile-30-01-12-Subwoofer_W0QQitemZ140351639002QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item20ad9c0dda

לא כולם מוצעים עם משלוח לארץ אבל זה לא כזה סיפור ואם שואלים אז יש סיכוי טוב שיסכימו לשלוח.

חבל שאין באפשרותי לקנות מחו"ל אחרת כמו שאמרתי לא הייתי ממצמץ אפילו.

תודה - כמו שאמרתי יש הרבה שלבים תיאורטים כרגע אם בכלל אני אגש לשלב מעשי כלשהו.

אבל פותח הת'רד אכן טעם עכשיו עוד כמה אופציות שהן מעניינות ושוות מבט - בייחוד האודיופיל שאני יודע שהוא סאב לפנים.

הAVI נראה שווה בדיקה.

בארץ מוכרים את ה- AVI הזה? אם כן זה במסגרת התקציב שלי?

פורסם

ID זה ראשי תיבות של

image dynamics

וזו החברה שמייצרת את הIDMAX וה IDQ שהם סאבוופרים מעולים.

לגבי הJBL נראה לי שזו הסדרה הפשוטה - אם כבר אז את הדגם שיכול לעמוד ביותר הספק - ונראה לי שZ4200 יצליח להרים אותם בכבוד:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=415489

הסאב לא מוציא שום דובר ולא מייצר שום דבר הוא סופג - ההספק של הסאב זה מה שהוא מסוגל לעמוד בו מבחינת המגבר שאתה משדך אליו.

אני בעקרון מאוד אוהב את הבאס שיוצא מסאבוופרים מהסדרות הבינוניות ומעלה של אינפיניטי וJBL - הנסיון שלי הוא עם האינפיניטי קאפה - אחד הסאבים הטובים ביותר שאני מכיר לטווח המחירים שלו.

מציע לך לשמוע לפני שאתה קונה - סאבים של JBL אפשר לשמוע בקלות במקומות כמו אוטו דיפו.

נ.ב - סרווין ווגה HED-12 - זה ללא ספק סאב חביב מאוד בתג מחיר נמוך יחסית וגם אותם אתה יכול לשמוע באוטודיפו אם אני לא טועה. הוא מתחרה ישיר לC12 אבל לדעתי לפחות, מתעלה עליו בכל פרמטר - ביחס לסאב בדרגת כניסה.

שווה בדיקה.

Pioneer TS-X150

פורסם
ID זה ראשי תיבות של

image dynamics

וזו החברה שמייצרת את הIDMAX וה IDQ שהם סאבוופרים מעולים.

לגבי הJBL נראה לי שזו הסדרה הפשוטה - אם כבר אז את הדגם שיכול לעמוד ביותר הספק - ונראה לי שZ4200 יצליח להרים אותם בכבוד:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=415489

הסאב לא מוציא שום דובר ולא מייצר שום דבר הוא סופג - ההספק של הסאב זה מה שהוא מסוגל לעמוד בו מבחינת המגבר שאתה משדך אליו.

אני בעקרון מאוד אוהב את הבאס שיוצא מסאבוופרים מהסדרות הבינוניות ומעלה של אינפיניטי וJBL - הנסיון שלי הוא עם האינפיניטי קאפה - אחד הסאבים הטובים ביותר שאני מכיר לטווח המחירים שלו.

מציע לך לשמוע לפני שאתה קונה - סאבים של JBL אפשר לשמוע בקלות במקומות כמו אוטו דיפו.

נ.ב - סרווין ווגה HED-12 - זה ללא ספק סאב חביב מאוד בתג מחיר נמוך יחסית וגם אותם אתה יכול לשמוע באוטודיפו אם אני לא טועה. הוא מתחרה ישיר לC12 אבל לדעתי לפחות, מתעלה עליו בכל פרמטר - ביחס לסאב בדרגת כניסה.

שווה בדיקה.

בזמן הקרוב אני אלך לאוטודיפו כשאני אני יימצא איפה זה הסניף הקרוב ( אני גר בקריות )

הסאב של JBL נשמע לי חייתי, בקשר אל הסרווין וגה אפשר קישור בזאפ לראות או את הדגם המלא שלו?

בקשר אל C12 אני יורד ממנו לגמריי אני לא מחפש סאב שאני אחליף אותו במהרה וייתקע איתו.

עכיו יש לי שאלה בתיאורייה אם לדוגמא אני הולך על ההרכב של:

DEH4050UB

מורל טמפו

אחד הסאבים שציינת לדוגמא את ה- JBL

Z4200

אני אוכל בעתיד להוסיף עוד זוג קומפוננטים מאחורה במידה ואני ארצה "להשלים סאונד" אם יחסר לי סאונד?

עריכה:

מדובר על הסאב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12375 ??

עריכה 2:

וכמה אמורה לעלות התקנה טובה בשביל ציוד שכזה? +מה ההבדלים בכבלם 2 גייג' 4 גייג' 8 גייג' והלאה חוץ מהעובי ועד כמה הם משנים? + איזה כבלים אני צריך לשים במינימום בשביל מערכת שכזו? ומה יותר טוב עוד לא הבנתי 4 או 8 גייג'

פורסם

*אין אפשרות לערוך את ההודעה הקודמת שלי שוב אז פרסמתי הודעה חדשה*

ועכשיו גם לשאלה המקורית שלי: הסרווין וגה או ה- JBL שהוצגו לי כאן מספיק מהירים בשביל לנגן אלקטרו שלא יהיו איחורי סאונד או משהו בסגנון?

ואני מוסיף לפה את שאלותיי הקודמות:

עכשיו יש לי שאלה בתיאורייה אם לדוגמא אני הולך על ההרכב של:

DEH4050UB

מורל טמפו

אחד הסאבים שציינת לדוגמא את ה- JBL

Z4200

אני אוכל בעתיד להוסיף עוד זוג קומפוננטים מאחורה במידה ואני ארצה "להשלים סאונד" אם יחסר לי סאונד?

כמה אמורה לעלות התקנה טובה בשביל ציוד שכזה?

איזה הבדלים יש בין הכבלים 2,4,8,10 גייג' וכולי?

איזה מהם יותר טוב?

איזה כבלים אני אצטרך כמינימום בשביל להחזיק מערכת שכזו?

איזה חברות כבלים הם טובות?

תודה רבה

פורסם

פעם נוספת - C12 הוא סאב חביב מאוד - וזה לא ממש אומר שאתה תשדרג אותו אבל הסיכוי שאתה תרצה לשדרג אותו בעתיד במידה ותתקדם בתחום הזה ותרצה מערכת קצת יותר "הדוקה" הוא גדול ולכן מראש אני ממליץ להתמקד על סאבים ברמה גבוהה יותר אך עדיין זולים מאוד באופן יחסי.

לגבי כבלים - החשיבות היא בעיקר לעובי של הכבל ושלא יהיה עשוי מחומר שמתחמצן מהר, כבל נחושת מלא יעשה את כל העבודה הדרושה.

לדעתי יותר מ4 גייג' אתה לא צריך לכבל הראשי - אבל אלו דברים שכבר רצוי שתריץ עליהם חיפוש כי קשה להתפזר ככה.

לגבי מוזיקה אלקטרונית - הסאבים שאני מכיר שלא ממש עומדים בקצב הם פיונירים למינם, סדרת הL של קיקר וכמובן שאני אפילו לא מתייחס למוצרי מדבקה.

הסרווין הוא סאב לא רע בכלל, בטח שלא ביחס למחיר שלו - אבל אתה חייב לגשת לשמוע.

בהצלחה

והכי חשוב תבחר מתקין טוב - תריץ חיפוש בפורום.

Pioneer TS-X150

פורסם
פעם נוספת - C12 הוא סאב חביב מאוד - וזה לא ממש אומר שאתה תשדרג אותו אבל הסיכוי שאתה תרצה לשדרג אותו בעתיד במידה ותתקדם בתחום הזה ותרצה מערכת קצת יותר "הדוקה" הוא גדול ולכן מראש אני ממליץ להתמקד על סאבים ברמה גבוהה יותר אך עדיין זולים מאוד באופן יחסי.

לגבי כבלים - החשיבות היא בעיקר לעובי של הכבל ושלא יהיה עשוי מחומר שמתחמצן מהר, כבל נחושת מלא יעשה את כל העבודה הדרושה.

לדעתי יותר מ4 גייג' אתה לא צריך לכבל הראשי - אבל אלו דברים שכבר רצוי שתריץ עליהם חיפוש כי קשה להתפזר ככה.

לגבי מוזיקה אלקטרונית - הסאבים שאני מכיר שלא ממש עומדים בקצב הם פיונירים למינם, סדרת הL של קיקר וכמובן שאני אפילו לא מתייחס למוצרי מדבקה.

הסרווין הוא סאב לא רע בכלל, בטח שלא ביחס למחיר שלו - אבל אתה חייב לגשת לשמוע.

בהצלחה

והכי חשוב תבחר מתקין טוב - תריץ חיפוש בפורום.

אני בטוח שאני אשתדרג ויתקדם בתחום הזה אני בטוח במאת האחוזים.

הלכתי היום לאוטודיפו ולעוד כמה חנויות אמרו לי שאין את ה- DEH4050UB והציעו לי במקומו את ה- DEH2150UB ואמרו שהוא יהיה יותר טוב בלי בעיות חום וכל מיני דברים כאלה.

בקשר אל ה- Z4200 הם לא עובדים עם המגברים האלו ושאלתי לגבי ה- GTO 1004 אמרו שהם לא עובדים גם עם המגבר הזה והציעו לי חלופין את המגבר JBL GT5-A604 אמרו לי שהוא טוב והוא עולה 1,000 שקלים איך הוא? לא תהיה לי בעייה להוציא 100 שקל יותר בשביל מגבר טוב ואיכותי כל עוד הוא יסחוב את הסאב עם כל מה שצריך שמה בתוך האוטו אני רק צריך חוות דעת איך המגבר הנ"ל גם שמעתי מהם שהוא דגם יותר חדיש ויותר טוב מהגרסאות הקודמות האם זה נכון?

לגבי סאבים של פיונר - לפי מה ששמעתי בפורומים הסאבים שלהם חוץ מסתם רעש הם לא עושים משהו... אני לא מתכנן לקנות סאב שלהם בחיים לפי התגובות עליהם.

בקשר אל הסאבים לא ייצא לי לשמוע אותם מכיוון שאת ה- JBL לא היה בכלל במלאי והסריון פשוט לא היה בתצוגה ככה שלא יכלתי לשמוע אותו. אבל עכשיו אני שואל איזה סאב יותר טוב הסריון או ה- JBL ?

פורסם

הפיוניר שהציעו לך אין לו יציאות למגבר ואין לו usb ואין לו כלום, איך הציעו לך אותו אני לא יודע.

וכמובן שאין אף בעיית חום :shock:

יצא ל4050 דגם חדש, יש לו יציאה פחות למגבר אבל יש לו קורא כרטיסי זכרון

אבל עדיין אפשר להשיג את הדגם הישן והטוב:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

וגם את החדש:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687204

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...