Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני לוחץ על דוושת הבלם במצב עמידה ברמזור נגיד ( ניוטרל ) .... בפמפומים הטורים עולים...

חבר שהוא מכונאי אמר לי שכנראה הלך השסתום אל-חוזר מהבוסטר משו כזה.... לא ממש מבין בזה.

ואם זה לא זה אז כנראה שהלך הבוסטר...

יש למישהו כיוון ..?

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

שלום רב !

הדבר תקין, קיים שסתום אל חוזר בחיבור למגבר בלם, בעת לחיצה על הבלם, השסתום נפתח, ומאפשר לוואקום לחדור למגבר, ובשניה זאת כדי למנוע ירידה חזקה בסלד בעת בלימה, הסלד עולה לשניה , ויורד שוב בהדרגה.

פמפום רצוף על דוושת הבלם, מונע מהסלד לרדת, והדבר הגיוני ותקין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אני חושב שיש טעות בידיך.

לשסתום האל חוזר 3 תפקידים:

1. להיות פתוח בזמן שהמנוע עובד כדי לאפשר יצירת תת-לחץ בבוסטר.

2. להיות סגור בזמן שהמנוע דומם כדי לשמור על תת הלחץ בבוסטר (בטיחות).

3. להיסגר בזמן בק-פייר כדי למנוע כניסת אדי דלק מזיקים לבוסטר.

הבעיה של החבר vw-polo16v היא בבוסטר עצמו או יותר נכון בשסתום הכפול שתפקידיו:

1. בזמן לחיצה על דוושת הבלם פתח כניסת אויר אטמוספירי נפתח ומעבר בין תאי הבוסטר נסגר = הפרש לחצים והגברת פעולת הלחיצה של הרגל.

2. בזמן שדוושת הבלם משוחררת פתח כניסת אויר אטמוספירי סגור ומעבר בין תאי הבוסטר פתוח = תת-לחץ בשני תאי הבוסטר.

בזמן שהחבר vw-polo16v לוחץ על הדוושה ישנו עדיין מעבר בין תאי הבוסטר, מצב בו אויר (חמצן) נכנס לסעפת היניקה וגורם לעליית טורים.המצב הזה אינו תקין וגם מסוכן אם הבעיה מחמירה.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

סליחה שאני מתעלק, אבל אצלי קיימת תופעה הפוכה. בזמן שדוושת הבלם לחוצה חלה ירידה קלה בס"לד שמסתדרת מיד עם עזיבת הדוושה. תקין?

פורסם
צביקה אני חושב שיש טעות בידיך.

לשסתום האל חוזר 3 תפקידים:

1. להיות פתוח בזמן שהמנוע עובד כדי לאפשר יצירת תת-לחץ בבוסטר.

2. להיות סגור בזמן שהמנוע דומם כדי לשמור על תת הלחץ בבוסטר (בטיחות).

3. להיסגר בזמן בק-פייר כדי למנוע כניסת אדי דלק מזיקים לבוסטר.

הבעיה של החבר vw-polo16v היא בבוסטר עצמו או יותר נכון בשסתום הכפול שתפקידיו:

1. בזמן לחיצה על דוושת הבלם פתח כניסת אויר אטמוספירי נפתח ומעבר בין תאי הבוסטר נסגר = הפרש לחצים והגברת פעולת הלחיצה של הרגל.

2. בזמן שדוושת הבלם משוחררת פתח כניסת אויר אטמוספירי סגור ומעבר בין תאי הבוסטר פתוח = תת-לחץ בשני תאי הבוסטר.

בזמן שהחבר vw-polo16v לוחץ על הדוושה ישנו עדיין מעבר בין תאי הבוסטר, מצב בו אויר (חמצן) נכנס לסעפת היניקה וגורם לעליית טורים.המצב הזה אינו תקין וגם מסוכן אם הבעיה מחמירה.

יניב.

כל מה שנאמר כאן זה נכון מלבד דבר אחד.

בזמן שיחרור דוושת הבלם על מנת שהבוסטר יחזור למצב התחלתי (ווקום) המנוע נאלץ לקחת את אותה כמות קטנה של אויר שנכנס

בזמן לחיצה על דוושת הבלם וזה גורם לעליה קלה של סל"ד מנוע.

בזמן לחיצה קבועה על דוושת הבלם כאשר סל"ד מנוע עולה מגבר בלם לא תקין .

פורסם
בזמן לחיצה קבועה על דוושת הבלם כאשר סל"ד מנוע עולה מגבר בלם לא תקין .

רציתי להבהיר נקודה על מנת שלא יהיו אי-הבנות.

רק כאשר אני לוחץ על הדוושת בלם לסירוגין שוב ושוב, הטורים עולים.

ולא כאשר אני מחזיק את הדוושת בלם לחוצה, במצב כזה לא קורה כלום.

תודה !

Volkswagen POLO 1.4 16v

• תוכן חדש...