Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חג שמח.

לאחרונה חשבתי להוסיף סאב למערכת שלי , שלצערי כוללת מגבר 1 בלבד , בינתיים אני אעבוד איתו בגישור , ועם הזמן , אני אוסיף עוד מגבר מונו או 2 ערוצים.

בכל אופן , החלטתי לרכוש את הסאב הזה "12 P112S4 Rockford Fosgate

הוא די זול ושמעתי שנותן איכות לא רעה בכלל , ואני מתכנן לבנות לו תיבה בעצמי.

העניין הוא שאני לא יודע בדיוק מהן מידות התיבה שעליי לבנות כדי שישמע טוב.

אבקש עזרה אם מישהו יוכל לכוון אותי לגבי הסאב הזה ספציפית מידותיו ויכולותיו.ולתת עצות מועילות לבניית תיבה איכותית.

סיבת ביצוע הפרוייקט :

כלכלית -הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי לרכוש סאב עם תיבה מקורית-אבל פשוט יותר זול לי לבנות בעצמי. (יש לי פלאטות mdf של 28 מ"מ בשפע , צמר , לבד,ברגים,מברגה,דבק,סבלנות,רצון,וכל מה שצריך) הובהרה הנקודה לדעתי.

אשמח לתגובות , קישורים ,המלצות וכל מה שיוכל לעזור!

תודה וחג שמח

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

תודה רבה , אבל לא הצלחתי להבין באתר הזה האם המידות שהוא נתן , מתאימות ספציפית לסאב הזה?

ועוד שאלה , אני צריך למלא את התיבה באיזה חומר מסויים?

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

• תוכן חדש...