Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 Mi16

_A.S_
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש פיג'ו ספורטיבית (106/306, במקביל) כבר המון זמן ונתקלתי אתמול במודעה של פיג'ו 306 Mi16.

הרצתי חיפוש ועברתי על כל השרשורים בנושא אך לא קיבלתי מידע מספק. הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) שגרסה כזאת לא

באמת קיימת ושהmi16 הושתל ברכב.

מה שהיה לי מוזר שקיים ביד 2 דגם mi16 בתת הדגם של ה306. הבנתי שיש 1-2 אקזמפלרים כאלו בארץ ושמכירים את הרכב

בפורומים. אם מישהו מכיר במקרה את הרכב ויכול לתת לי עליו מידע טכני כמו תאוצה באופן כללי ואמינות אני אשמח מאוד.

דרך אגב, דיברתי עם הבחור ומדבריו נראה כי הרכב מטופל די בקפידה ושניתן להסתדר איתו על מחיר וכד'.

זוהי המודעה:http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=291&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=23257&OwnerID=&fromKM=166000&KM=166000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

תודה רבה מראש =].

פורסם

אכן זו 306 עם MI מושתלת (ומאושרת) שהושתלה בצורה מקצועית ביותר.

במקור הרכב הוא XSI.

מאז שאני מכיר את האוטו - הוא מאוד יפה ואני יודע שהבעלים האחרון שאני הכרתי של האוטו (כנראה אותו בחור) השקיע בזמנו הרבה באוטו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמו שליביו אמר, 306 מאושרת MI שאפילו אחד הבעלים הקודם שלה הוא אחד מגולשי הפורום...

אני יודע ממקור ראשון שהרכב מושקע בהמום כסף והיישור קו של הבעלים האחרון עלה הרבה מאוד כסף.

גילוי נאות, אני חבר של הבעלים הנוכחי שמעוניין למכור.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם יש לך פרטים שאתה יכול לתת לי אני אשמח. בכל מקרה דיברתי עם שלומי שהאוטו היה שלו, הוא הסביר לי מה שצריך.

כבר קבעתי עם הבחור לראות את האוטו, הוא נשמע לי סבבה האמת.

• תוכן חדש...