Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי אימפרזה 2002 בצבע כחול כהה. בחודש האחרון התחילו להופיע אצלי סימנים לבנים על גג הרכב וחשבתי שזה דהייה או שריפה של הצבע בעקבות פגעי הזמן והשמש. מצד שני זה נראה לי מוזר שרכב אחרי סה"כ 7שנים יהיה כ"כ פגיע.

בכל אופן,אחרי כמה נסיונות ניקיון של הדבר הזה שגדל וגדל בשטחו בתוך כחודש,אתמול החלטתי לגרד אותו קצת עם הציפורן ולראות מה יקרה ואם זה בכלל אפשרי.

גירדתי בעדינות וזה כנראה התייבש ויצא לי חומר לבן כזה כמו מלח עדין.המשכתי לגרד קצת עם הכרטיס אשראי שלי ועוד חומר לבן כזה....

מה זה? איך אפשר לנקות/לסדר את זה?

תודה רבה לכולם!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

צבע מטאלי?

אם כן, מתקלפת לך שכבת הלכה העליונה.

הפתרון, לצערי, הוא רק בידי צבעי הרכב הקרוב,בדמות צביעה מחדש של החלקים הפגומים.

מאחר ומדובר בגג, הייתי ממליץ, אם כל ההבנה לכאב הלב שלך, להשאיר את המצב כמו שהוא.

בבוא היום, כשתרצה למכור את הרכב , הבדיקה תעלה שהגג עבר צביעה, ולך תוכיח שזה היה רק בגלל שהתקלפה הלכה ולא חלילה, כתוצאה מתאונה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין שום בעייה להוכיח.

פשוט תצלם את הגג לפני הצביעה, וכמו כן אתה יכול לבקש מהפחח לרשום בפירוט העבודה את סיבת הצביעה.

ככה יש לך הוכחה ביחד עם הקבלה על הצביעה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תסלחו לי שאני מתעלק על השרשור אבל יש לי שאלה בנושא הזה.

הרכב הפרטי שלי היא (כן זאת גברת) טויוטה קורולה GLI שנת 96 בצבע טורקיז זקנה.

מה שקרה זה שרכשתי את הרכב עם דפיקות על כל המרכב ואז עשיתי לה פחחות וצבע והרכב היה נראה חדש לגמרי.

במשך תקופה מסויימת הקפדתי לעשות ווקס כל שלושה חודשים ואף היה לי כיסוי חיצוני - אבל התגוררתי בשכונה לא קלה במיוחד בחולון והכיסוי נגנב ובמשך חודשיים של קיץ לא עשיתי ווקס

ומה אני רואה אחרי החודשיים האלה - כל הצבע במכסים העליונים - דהיינו - גג, תא מטען ומכסה מנוע - דהו לחלוטין והלקה כבר התקלפה.

האם זו תוצאה צפויה? או שממש עשו לי עבודת צבע נפשעת?

האם יש צבעים עמידים במיוחד לשמש? או שללא ווקס כל רבעון שנתי וכיסוי חיצוני (רכב חונה תחת כיפת השמיים) אין מצב לשמור על הצבע?

אני רואה רכבים אחרים שהבעלים שלהם לא מכסים אותם, לא נראה שדואגים להם מבחינת ווקס או טפלון, הצבעים שלהם אפילו כהים בהרבה מזה של הרכב הפרטי שלי ולא קורה להם כלום!

האם כדאי בכלל לצבוע את הרכב לצבע לבן? ואם כן - חובה להוריד שמשות וגומיות לעבודת צבע שכזו?

או שיש מצב שצבעי טוב יוכל לצבוע את הרכב בצורה כזו שבמידה וקיץ אחד אשכח לעשות ווקס - לא יקרה דבר.

?

תודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא נאמר - יפו

בוא נאמר - זול

בוא נאמר - צדקת

:-D

עכשיו אני תוהה אם בכלל לחדש את הצבע או להחליף צבע

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראה, להחליף יעלה יותר, ידרש שינוי ברשיון הרכב, וכדי שיזה יהיה כמו שצריך צריך לפרק את כל הרכב, אחרת זה נראה כמו הצרות שלי וגם מעלה אצל קונים פוטנציאלים הרבה סימני שאלה.

להישאר עם אותו צבע הרבה יותר משתלם כלכלית, ויראה יותר טבעי במחיר הרבה יותר שפוי.

אני כמובן לא יגיד לך מה לעשות, העיקר שיהיה לך חיוך בבוקר ושתעשה מה שטוב לך,

:-D

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...