Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה RANGER - קידוד שלט REMOCON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בראשותי אזעקת RANGE ישנה (עבור רכב מיצובישי שנת 98).

בראשותי שלט REMOבםN דגם LRT-1 (רשום על גב השלט) ובפנים רשום RMC6003.

רציתי לדעת,

קודם כל אם ניתן לקודד את השלט והוא מתאים מבחינת התדר לאזעקת RANGER (מצורפת תמונת שלט).

ואם כן, הכיצד מקודדים עצמאית...

תודה, והמשך יום נעים.

22092009.jpg

22092009(001).jpg

פורסם

לא.

בדקתי באינטרנט, ומה שמצאתי זה שצריך לשים את הג'אמפר על מצב קידוד (שמתי), ללחוץ על השלט המקורי ואז על השלט לקידוד כששניהם קרובים אחד לשני. עד שרואים 3 היבהובים ירוקים. ואז הלחצן מקודד.

מוציאים את הג'אמפר והשלט עמור לעבוד.

אבל הוא לא עובד.

היבהב לי 3 פעמים.

http://www.aclickawayremotes.com/Remocon/LRT-1-programmable-garage-door-opener-keychain-remote/index.html

מה הבעיה פה?

מכיר?

פורסם
מישהו יכול לעזור לי?

תודה.

אתה מוציא תג'מפר ומעביר אותו לפינים של המצב רגיל

יש לך שם קבל סיבובי שאתה אמור לסובב אותו ובמקביל ללחוץ על אחד הכפתורים עד שהאזעקה מנוטרלת

פורסם

זאת אומרת...

לתת לאזעקה באוטו לצפצף,

לשים את הג'אמפר במצד קידוד.

ללחוץ על השלט ובמקביל לסובב עם מברג את הקבל,

עד שהאזעקה מפסיקה?

הבנתי נכון?

פורסם
זאת אומרת...

לתת לאזעקה באוטו לצפצף,

לשים את הג'אמפר במצד קידוד.

ללחוץ על השלט ובמקביל לסובב עם מברג את הקבל,

עד שהאזעקה מפסיקה?

הבנתי נכון?

הגמפר צריך להיות במצב רגיל ולא מצב למידה

הקבל שאתה מסובב אחראי על התדרים ככה שאתה מסובב אותו עד שאתה מנטרל את האזעקה או מפעיל אותה

בהתאם לכפתור שאתה לוחץ עליו.

הייתה לי אזעקה כמו שלך, רק שתדע בכללי היא לא מועילה בכלום, היא כולה נעילה מרכזית עם סירנה

שאם תפתח את הדלת בלי לנטרל אותה לא בטוח שהיא תצפצף, ככה לפחות היה אצלי.

לאחרונה החלפתי לאזעקה נורמלית של SHIRDAN ואני מרוצה מאוד, יש לה פונקציות מאוד נחמדות

פורסם
טוב.

ניסיתי עם השיטה שלך.

לא עבד.

יש לך המלצות / שיטות אחרות?

תודה.

צירפתי תמונה עם ההוראות, יותר ברור מזה לא תמצא :-)

image-upload.jpg

פורסם

אח שלו,

עשיתי בדיוק כמו שכתוב:

1. ג'מפר על הקידוד,

2. לחיצה עם שני השלטים עד ל 3 הבהובים ירוקים. (עזבתי את הלחצן של השלט לקידוד - רק אחרי ההיבהוב השלישי)

3. הוצאתי את הג'מפר מהקידוד,

4. לחצתי על הכפתור ה..לכאורה מקודד, ועם מברג סובבתי ימינה / שמאלה את הקבל. כל זה במקביל ללחיצה על הכפתור.

והאזעקה לא הגיבה.

איפה פספסתי משו?

מה הבעיה?

פורסם
אח שלו,

עשיתי בדיוק כמו שכתוב:

1. ג'מפר על הקידוד,

2. לחיצה עם שני השלטים עד ל 3 הבהובים ירוקים. (עזבתי את הלחצן של השלט לקידוד - רק אחרי ההיבהוב השלישי)

3. הוצאתי את הג'מפר מהקידוד,

4. לחצתי על הכפתור ה..לכאורה מקודד, ועם מברג סובבתי ימינה / שמאלה את הקבל. כל זה במקביל ללחיצה על הכפתור.

והאזעקה לא הגיבה.

איפה פספסתי משו?

מה הבעיה?

אחרי שקודדת את כל הכפתורים והוצאת את הג'מפר מהקידוד אתה צריך להעביר אותו

ל JUMPER1 שזה מצב עבודה שלו, אחרת הוא לא יעבוד לך

פורסם
לא מצליח לי.

מה לעשות?

אחרי שהעברת אותו למיקום 1 לחצת על אחד הכפתורים שקודדת וסובבת את הקבל הסיבובי בעדינות?

פורסם

אני לא מכיר את אזעקת ה-Ranger אבל אם יש לה Rolling code השלט האוניבסלי לא יכול לעזור. היום יש כבר שערים חשמליים שיש להם rolling code ואפילו שם השלט הלומד לא יכול לעזור.

• תוכן חדש...