Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למברגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מבקש המלצה למברגה לשימוש ביתי איכותית ואמינה מאוד.

עד 400 ש"ח.

בזאת מצאתי את זה: http://www.idiy.co.il/Product.aspx?ProductID=17

נמכרת בהום סנטר במחירים דומים.

המלצות על דגמים נוספים מחברות מוכרות?

חנויות מומלצות באיזור ירושלים?

נ.ב ראיתי גם של "וולף" 18v בגרושים באזור 150 ש"ח]. זה עד כדי כך זבל?

בתודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מברגה טובה עד שהסוללה מתקלקלת

וזה בערך לוקח שנה

בכל מקרה לפחות שלי הייתה אחת כזאת, הטעינה הייתה ארוכה והמברגה לא עבדה מספיק זמן

דווקא למשתמש ביתי עדיפה מברגה עם סוללה שנטענת מהר (עשר דקות או קצת פחות)מקיטה לדוגמא

גם קלאץ' יותר טוב וגם אחריות יותר ארוכה, יותר יקר אבל לטווח ארוך משתלם

2 סוללות + מטען מהיר+ מברגה טובה של מקיטה עלה לי בערך 800 או קצת פחות, אולי עם סוללה אחת תוכל למצוא בפחות

אמינות מהסדרה הירוקה של בוש לא הייתי מצפה, אולי הכחולה

ולדעתי המברגה הספציפית הירוקה הזאת היא לא מאוזנת מבחינת משקל ככה שלא נוח לעבוד איתה לאורך זמן (לבורג אחד פה ושם זה נסבל)

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

בדקתי עכשיו בזאפ וגיליתי שהסדרב הכחולה של בוש או כל דגם של מקיטה עולה בערך כפול מהדגם הנ"ל של בוש.

מישהו מכיר חנות בירושלים שלא ידחפו לי משהו זבל במחיר יקר, ולא משהו איכותי במחיר מטורף?

איכותי במחיר סביר, בקיצור.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מברגה שהפתיעה אותי

ASAKI

יש בתחנה מרכזית ישנה 300-400

דגם נחמד עם 2 סוללות 12V

מברגה מעולה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...