Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אני מחפש רכב יד שניה בתקציב של כ- 15K כאשר דרישתי העיקרית היא אמינות וחסכון (עד כמה שאפשר במחירים אלו).

הרכבים שאני שמעתי עליהם שעונים לדרישות הם:

האם אתם ממליצים על דיהטסו שרייד 95, סוזוקי סויפט ופיאט פונטו.

חשוב מבחינתי גם המרחב הפנימי היות ואני צריך להושיב 3 ילדים על בוסטרים וכסיאות בטיחות ?

אשמח לשמוע מה דעתכם

אריאל

פורסם

שלושה כיסאות בטיחות לא יכנסו לספסל האחורי של אף אחת מהן. אלא אם אתה מתכוון להכניס כיסא אחד במושב הקידמי ושניים מאחור.

בשביל שלושה כיסאות בטיחות אתה צריך רכב קצת יותר גדול מאלו.

בכל מקרה, אמינה וחסכונית בתקציב הזה זה הסוויפט. סקייט-בורד ממונע עם מינימום עלויות אחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה לא מחפש את הרכב הנכון,3 ילדים עם בוסטרים לא מכניסים לפחנוע בלתי בטיחותי בעליל ועוד בצפיפות בלתי אפשרית וללא מבוגר נוסף ברכב (כי איפה ישב?).

יש אופציות אחרות של מכוניות גדולות יותר ובטוחות יותר בתקציב הנ"ל (המון אופציות),גם אם צריכת הדלק תהיה פחות קלומטר לליטר,מה לעשות,ילדים עולים כסף.... בטיחותם חשובה מאד...

במצב רגיל הייתי אומר שתבחר באקזמפלר הכי שמור מבין השלושה כי סה"כ הרכבים בממוצע אותו דבר (הפונטו הכי "אוטו",הסוויפט הכי "פחנוע" והשרייד "באמצע". בהנחה ששלושתן מתוחזקות באופן זהה,יש להניח שאמינות הפונטו תהיה רק במעט,במעט.. פחותה אך חלקיה זולים משל שתי האחרות כך שבכל מקרה האחזקה דומה).

אלא שבנתוני משפחתך ואם תתעקש על אחת מהשלוש,הייתי בוחר בפונטו,היא הכי בטוחה מהן,המרווח הפנימי מצויין יחסית לגודלה,יש מגוון דגמים ומנועים ולטעמי היא הבחירה המומלצת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מנסיון אישי ומשפחתי עם פונטו, עם סוויפט ועם שרייד, ועם כל הצער שבדבר (ראה את הלוגו שלי) אני נאלץ לחלוק על ספיידרמן. האמינות של הפונטו רחוקה מאוד מזו של הסויפט והשרייד. ונכון, היא נוחה, בטוחה ומרווחת הרבה יותר, אבל למי שביקש אמינות בעדיפות ראשונה, היא לא מתאימה.

בתקציב המוגדר או מעט מעל, אמליץ לעלות לשרייד 97-98 ידנית שהיא מודרנית יותר, וגם מצויידת בחלק מהדגמים בכריות אויר.

:turn-l:
פורסם

עם פונטו בשנתון כזה אתה תעבור לגור במוסך....הרכב מועד לתקלות ולא אמין בגרוש ונוטה להתקלקל.

היה לי אחד כזה בדיוק ולשמחתי הלך פייפן בתאונת טוטל לוסט...התאונה היתה קטנה אבל הנזק לרכב גדול.

אני הייתי מחפש אפלאוז ידני או משהו מקביל משנים דומות...יהיה יותר מרווח ואמין מכל איטלקיה שלא מזדקנת כ"כ בכבוד.

פורסם

ואם לא אתעקש, על איזה רכב בטיחותי יותר תמליץ ?

כמו כן אני דווקא הצלחתי להכניס ולא בקושי 2 בוסטרים וכיסא למושב האחורי. אני מעריך שרוב מוחלט של הנסיעות של הרכב יהיו ללא הילדים איתם אנו נוסעים רק לשבתות וטיולים בחופשים...

פורסם

העניין הוא למצוא רכב שטיפלו בו טוב.

לי יש פונטו שנת 98' עם למעלה מרבע מליון על המנוע הנוכחי שנוסעת יום יום כ-60 ק"מ בלי בעיות מיוחדות. מצד שני אני מטפל בה באהבה ובחלקים מקוריים ולפי הדרישות של היצרן.

פונטו מוזנחת תעשה לך את המוות, מצד שני אני מכיר שרייד מהשנתון הזה שממררת לבעלים שלה את החיים.

בכל מקרה, כסא תינוק + 2 בוסטרים אני בספק אם ייכנסו לספסל האחורי.

ב-15K אתה יכול לרכוש דייהטסו אפלאוז שנת 99 שהיא עדיפה בהרבה על השרייד, מאובזרת יותר, ואולי שם ייכנסו שני בוסטרים וכסא תינוק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

פונטו תעשה לך את המוות כמו שרשמו קודמיי.

סוזוקי אוי הפח .....

שרייד מתוחזקת ושומורה תחזיק מעמד הרבה יותר מפונטו וסוזוקי היה לי את שלושתם נסיון...

בכל מקרה אמרת 3 בוסטרים וילדים ... קנה איזה יונדאי לנטרה ,מאזדה מהדור הישן הלבנות המרובעות יכנסו לתקציב שלך.

• תוכן חדש...