Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מעניין ביותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר בשוויץ ולאחר חיפוש אחר רכב אספנות ניתקלתי ברכב הנ"ל:

http://www.car4you.ch/veh_pic_dia.cfm?language=de&country=ch&vehicleid=102639294&pictype=1

המחיר שלו גם שווה 10 אלף פרנק שזה יוצא כ35 אלף ש"ח פחות או יותר.

מישהו מכיר את הרכב? האם הוא כמו הג'יפים האחרים רק במרכב סגור?

פורסם

בהחלט אוטו מאד חביב ומעניין! וכן- ככל הידוע לי- הוא מבוסס על הג'יפ CJ (לא זוכר בדיוק איזה מספר) ה"ישן והטוב", ככה, שמבחינת האחזקה לא צריכה להיות יותר מדי בעיה איתו, לפחות מכנית! אתה מתכוון להיאו לארץ מתיישהו, אם תקנה? -אם כן- מאד מעניין, כי מעולם לא נתקלתי בכאלה, מלבד הכבאית אחת משופצת, אבל היא לא וואן, אלא "משאית" כזאת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לארץ לא בתכנון לחזור, אישתי שווצרית וכבר כל החיים שלנו פה.

אני עדין בהיתלבטויות איזה רכב לקנות, הרכב הנ"ל נראה לי מאוד מעניין אולי אני אקפוץ לראות, רק צריך קודם אישור של האישה ומקום חניה, משהו שקשה מאוד למצוא פה (הוונדליזם פה בווינטרטור חוגג).

פורסם

באמת?! עד כדי כך?!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לחברה של אישתי שמכנה בחניון בכסף פינצ'רו מספר פעמים את 4 הצמיגים (וזאת חניה שהיא משלמת כל שנה 350 פרנק)

לרכבים אחרים פרצו, כמו שאתה רואה בכל מקום בעולם עושים את זה.

ובכלל שהיה לנו פה כל מני פסטיבלים אפשר לראות את הרכבים עם בקבוקי בירה מנופצים עליהם וזבל עליהם.

פורסם

ה FC150 מבוסס שלדה של CJ5, עם מנוע הוריקן (ראש F) לו 75 כ"ס.

מאוחר יותר היה גם FC170 עליו מבוססות הכבאיות שהיו בארץ.

מעשית, זה CJ5 לכל דבר מבחינת חלקים מכניים, אבל חלקי הפח מיוחדים ונדירים מאוד.

אסף.

פורסם

אז זאת אומרת במידה ויהיה בעיה כל שהיא במעטפת (חלקי פח) אני עלול להיתקע?

אולי עדיף לחפש משהו אחר (בכל זאת האישה אמרה שאם יהיה רכב היא רוצה שיהיה נחמד לשבת ברכב).

ואני מקביל את עצמי רק ל10 אלף פרנק (35 אלף שח פלוס מינוס)

פורסם
אז זאת אומרת במידה ויהיה בעיה כל שהיא במעטפת (חלקי פח) אני עלול להיתקע?

אולי עדיף לחפש משהו אחר (בכל זאת האישה אמרה שאם יהיה רכב היא רוצה שיהיה נחמד לשבת ברכב).

ואני מקביל את עצמי רק ל10 אלף פרנק (35 אלף שח פלוס מינוס)

You will have problems with Karroserieteile for sure - this looks like a special Swiss body (the rear). On the other hand, if I'm right, this is a rare vehicle (FCs are rare anyway) so 10G sounds like a fair value... T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לא מצליח לשלוח לך הודעות בפרטי...

תנסה את זה בבקשה.

BETSEGEV@ רוחכחולה.שוויץ

מקווה שהבנת ותיצור קשר בקרוב.

(מעל 25 הודעות בפורום ואז אני יכול להתחיל להישתמש כמו בן אדם)

THE LOVE MOBILE VM T4 1992 (disel no turbo) .camper

BMW R1100R מודל 1998 שחור להלן "הפרה"

Yamaha XT 750 SE 1982

פורסם

אני דווקא זוכר את ווינטרטור לטובה אבל זה היה לפני יותר מעשרים שנה.

גרתי שם ורק אחרי כמה שבועות "גיליתי" שאני גר מול שדה תעופה צבאי כי לא הרשו להניע ולטוס לפני שעה מסויימת.

אם כך, גם שוויץ הדרדרה. בואו לארץ הקודש!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
לחברה של אישתי שמכנה בחניון בכסף פינצ'רו מספר פעמים את 4 הצמיגים (וזאת חניה שהיא משלמת כל שנה 350 פרנק)

לרכבים אחרים פרצו, כמו שאתה רואה בכל מקום בעולם עושים את זה.

ובכלל שהיה לנו פה כל מני פסטיבלים אפשר לראות את הרכבים עם בקבוקי בירה מנופצים עליהם וזבל עליהם.

מסתבר שאני גר לא רחוק ממך (WagenHausen ליד Stein am Rhein) ואין כל זכר להתנהגות עליה אתה מדבר. אבל נושא של תשלום על חניה והעדר פתרונות אכן משותף גם פה.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

היי mdvir, אתה גר במקום יחסית קטן, אתה מוזמן לבוא אלי ולראות איך קישטו לי את הלגונה מכל הכיוונים

אני קניתי בית בOBERWITERTHUR ושיפצתי אותו לבד, כמובן בניתי חניה, שבוע אחרי זה אני מוצא פתק מחברה פרטית,

בגלל שאני מחנה במקום פרטי, ובפעם הבאה אקבל קנס אם אחנה שם עוד הפעם. :-D

האם יוצא לך להגיע לפעמים לאלבניפסט? אם כן תחנה את הרכב בteuchelweiherplatz, וכשחתחזור תמצא את הרכב אם סימנים שונים ממה שהיו לך עד עכשיו, אני יעלה את עלות התיקון של הנזקים שעשו לי כאשר מכרתי את הטווינגו שהיתה לי, וכל זה היה רק מחניה בteuchelweiher.

לבסוף לא יצא לי לקנות רכב אספנות עקב קנית בית, ולימודים, אשר גמרו לי את רוב הכסף, אבל גם זה יבוא.

IMG_0001.jpg

פורסם

ג'ו תאמין לי שהחיים בארץ והחיים פה כמעט דומים, לא הכל זהב כמו שכולם חושבים שפה.

לחזור לארץ כרגע אין מצב, יש לימודים, יש בית שקנינו אני ואישתי, בתקווה בסוף השנה להתחיל לעבוד על תינוק 8)

• תוכן חדש...