Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הפרמטרים הכי חשובים בחיפוש אחר המסך - מיועד למסחקים ולצפיה של סרטים/סדרות ברשת?

המלצות לדגמים מסויימים ?

תקציב - העדפה למחיר נמוך (אם פשרוה מינימלית) - תקציב גג 1300 שח.

מתלבט בין יחס 16:10 לבין 16:9 (אישית מעדיף את ה-16:10 אבל קיבלתי המלצות לכאן ולכאן)

מה הניגודיות המינימלית שאוכל להסתפק: 1:10000 ? 1:20000 ? 1:30000 ? יותר ?

רצולוזיה - מחפש full hd - אבל האם להסתפק ש- 1920:1080 או להעדיף 1920:1200 ?

תודה מראש :-)

פורסם

1920X1200 זה פשוט רזולוציה של מסך מחשב, מוסיפים את ה120 קווים בגלל שורת המשימות של ווינדוס. בכל מקרה, אם מדובר על מסך גיימינג, בשביל כזו רזולוציה צריך מחשב די בהמה. אני בתהליך רנייה שלך מחשב שצריך לשמש אותי גם למשחקים, גם לעיצוב וגם כטלוויזייה. אחת הבעיות היא כרטיס מסך שיעשה את העבודה כראוי, כרגע, אני כנראה אלך על275GTX או משהו כמו שני כרטיסי מסך בסגנון RADEON 4850. לפי שקראתי והבנתי, רוב האופציות מתחת לאיזור שרשמתי (אני מניח שגם ששני כרטיסי מסך בסגנון RADEON 4850), לא יספקו תמורה ראויה על כזה מסך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בעקרון חפרתי קצת בtomshardware והרדיאון שלך לא כרטיס רע בכלל, אם כי כבר קצת ישן. אני לא כל כך יודע באיזה משחקים אתה משחק, אבל אני נוטה לחשוד שיהיה קצת קשה עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק היום כמו "ניד פור ספיד: שיפט" ודומיהם שכבר דורשים די הרבה מהמחשב.

http://www.tomshardware.com/reviews/budget-radeon-geforce,2364-10.html

הקישור למעלה זה קישור למבחן שנערך כגרטיסים כשה4770 קיבל מקום שני ב"הכי הרבה FPS ל$", או "biggest bang for the buck". אישית הייתי חושב להוסיף לו חבר מחברת ספייר שעולה 590 ש"ח לפני שהייתי מביא מסך עם רזולוציית 1900X1200/1080 (כמובן שאתה צריך לוח אם עם CROSSFIRE), א-ב-ל, היות ואני לא ממש אוטוריטה, אני חושב ששווה לשאול בפורומים של האתר הנ"ל. ייתנו לך תשובות יותר בטוחות ממה שאני כתבתי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מתוך נסיון ולאחר קבל ייעוץ מקצועי, אם אתה מתלבט לגבי מסכים יש רק שניי חברות שיוכלו להציע לך מסכים באיכות הגבוהה ביותר והם

Proview

וסמסונג

בגדול הסיפור שסובב סביב הניגודיות ברובו בלוף לא קטן של חברות המסכים כי לשיטתם הניגודיות משתווה לצבעיי אפור כהה ולא לשחור ככה שרוב נתוני המסכים בעניין זה היום לא מדוייקים, יש כתבות מקצועיות על כך ואותם תמצא בגוגל.

לגבי הרזולוציה, אני לא יודע אם תנצל את הרזולוציה המקסימלית שהמסך מציעה, ובכל אופן אם לא, ההבדלים זניחים מאוד, אל תיתן לנתון הרזולוציה וה FULL HD להיות שיכול עבורך, רק אתה מנצל זאת.

בגדול חברת proview הייתה מלפניי כמה שנים החברה המובילה בעולם בפיתוח מסכי LCD למשחקים וגרפיקה, אולי היום כמה חברות השתוו לה, אבל בכל אופן היא אחת האיכותיות.

אל תקח LG בשום פנים ואופן, אמנם היא חברה אמינה בהחלט אבל לא איכותית מספיק.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

בקצרה ובלי יותר מדי חפירות: Dell 2209wa

תרגיש חופשי לחפש מידע עליו באינטרנט ותמצא רק תשבוחות - ביחוד היחס עלות/תועלת שלו.

אם אתה מבין משהו לגבי פאנלים הוא בא עם פאנל EIPS.

• תוכן חדש...