Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

היום סיימתי את התקנת המערכת מהרכב הקודם שלי ברכב הנוכחי, המערכת עברה שידרוג קל בין רכב לרכב ובאמת התכוונתי גם להחליף את הסאב הנוכחי P3 בזוג P3 אבל בשל חוסר מקום בתא המטען אני לא יכול לבצע את השדרוג הזה לכן חשבתי להחליף את הP3 במשהו אחר, כיוון שאני מקווה להגיע בסופו של דבר למערכת SPL חשבתי על להחליף לקיקר L5.

אשמח לשמוע את דעתכם P3,L5 או בכלל משהו אחר בטווח מחירים הזה.

אני אציין כי כרגע יושב באוטו מגבר איפוניקס טיטן 1000וואט שזה 750RMS+-.

תודה מראש.

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

פורסם

איזה רכב יש לך?! יש לי דאבל P3 במאזדה 2, נכנסים היטב (תיבה אטומה ולא פיצפונת!) ויש עוד קצת מקום פה ושם לשים דברים. אם הרכב הוא מסוג האצבק, תביא עוד אחד. אצלי הם עושים טרור (יחסית, כן?) :-D

עריכה: סיאט איביזה? בכיף 2 נכנסים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הצלחת להכניס 2 בתוך מזדה 2?! הכנסתי אחד והוא תפס שני שליש מהבגאז אצלי.

אתה יכול להעלות תמונה ולכתוב את את מידות ונפח התיבה שיש אצלך ברכב?

תודה

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

פורסם

מידות אמדוד מחר - אני בבסיס (האוטו פה, אבל בחוץ. בצהריים אצא לראות מה עם הרכב והסאבים). כעיקרון התיבה כפולה עם כ-35 ליטר לכל סאב (יש מחיצה באמצע), כ-70+- ליטר לשניהם יחד. זה לא משהו שצריך להזיז לך בבגז (הוא יתפוס הרבה מקום, אבל לא להכנס בכלל?! אין מצב). אצלם מחר, אבל אעלה רק במוצ"ש כשאהיה בבית.

נ.ב

אם אתאמץ אני אכניס עוד אחד אפילו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...