Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בלמים כל 10K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כמה זמן בערך בנסיעה רגילה נגמרים ברקסים?

אני יודע שזה תלוי בנהג, איפה רוב הנסיעות שלו, וצורת הנסיעה, אבל בממוצע?

חבר שלי לא בדיוק עקב אחרי החלפת הברקסים שלו...

אבל כשדיברנו על זה, זה הלך כך:

החלפת ברקסים אחורים (הוא חושב..לא בטוח הסטלן) - לפני 25K.

החלפת ברקסים קדמיים - לפני 10K+-.

וכעת צריך שוב פעם להחליף ברקסים קדמיים. הוא הגיע למצב שיש לו רעשים מקדימה (כלומר, עוצר כבר עם הברזל... זה קרה לי גם פעם, מפחיד :oops: ).

אמרתי לו שנראה לי מאוד מוזר שצריך להחליף ברקסים כ"כ מהר. גם את הברקסים האחוריים אני זוכר שהוא החליף בתדירות קצת גבוהה, אבל לא משהו מיוחד (כלומר, לפני ההחלפה האחרונה ב 25K הוא החליף שוב פעם לא הרבה זמן לפני).

הוא גם אומר שהוא בטוח שלפני 10K כשהוא החליף ברקסים לא עשו לו חריטה....

אז, מה יכולה להיות הסיבה להחלפת ברקסים בתדירות כ"כ גבוהה ברכב רגיל אצל בן אדם שנוסע נסיעה רגילה ולא :twisted: (מכיר אותו, הוא לא כזה, ונוסע ממש לפי החוקים).

ועוד משהו,

לשם מה עושים חריטה?

תודה.

Back to the original - NC again.

פורסם

וכעת צריך שוב פעם להחליף ברקסים קדמיים. הוא הגיע למצב שיש לו רעשים מקדימה (כלומר, עוצר כבר עם הברזל... זה קרה לי גם פעם, מפחיד :oops: ).

אמרתי לו שנראה לי מאוד מוזר שצריך להחליף ברקסים כ"כ מהר. גם את הברקסים האחוריים אני זוכר שהוא החליף בתדירות קצת גבוהה, אבל לא משהו מיוחד (כלומר, לפני ההחלפה האחרונה ב 25K הוא החליף שוב פעם לא הרבה זמן לפני).

אז, מה יכולה להיות הסיבה להחלפת ברקסים בתדירות כ"כ גבוהה ברכב רגיל אצל בן אדם שנוסע נסיעה רגילה ולא :twisted: (מכיר אותו, הוא לא כזה, ונוסע ממש לפי החוקים).

ועוד משהו,

לשם מה עושים חריטה?

תודה.

בשביל לגמור בלם דיסקי ב - 10K צריך לנהוג סופר ספורטיבי ... בד"כ מחליפים כל 20-30K .

בלמי תוף אחוריים זה אחד ל - 40K בערך , יש מכוניות שבקלות עושים 70K עם תוף לפני חריטה .

פורסם

ועוד משהו,

לשם מה עושים חריטה?

תודה.

בשביל לגמור בלם דיסקי ב - 10K צריך לנהוג סופר ספורטיבי ... בד"כ מחליפים כל 20-30K .

בלמי תוף אחוריים זה אחד ל - 40K בערך , יש מכוניות שבקלות עושים 70K עם תוף לפני חריטה .

יכול להיות שעבדו עליו ולא שמו לו ברקסים באמת, או ששמו לו משומשים?

הוא לא נוהג ספורטיבי...בדוק.

פורסם

רפידות דיסק לא נגמרות תוך 10K אלא אם אתה קורע את הרכב...

ברכבים משפחתיים חדשים מחליפים פעם ב - 30K - 40K ...

אני לא יודע מה שמו לו אבל מה שרשמתי זאת עובדה .

פורסם

אני לא יודע מה שמו לו אבל מה שרשמתי זאת עובדה .

טוב...רק חשבתי.

אולי הוא התבלבל ונגמרו לו הברקסים האחוריים עכשיו, ונראה לי שהגיוני שהם ייגמרו לו אחריי קצת יותר מ 25K...לפחות הרבה יותר הגיוני מ 10K.

אני לא גומר אותם ב 10K, ואני נוהג מהר יחסית. אז הוא יגמור אותם ב 10K?

תודה.

פורסם

אלי, לפחות אם אתה לא יודע, אל תז*)()*% את השכל.

כיום יש מכוניות חדשות שמתקשות לגרד 30K ק"מ על אותם הברקסים, אז אתה מגזים ואומר 40K קמ או "רפידות דיסק לא נגמרות תוך 10K אלא אם אתה קורע את הרכב... " ?!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כיום יש מכוניות חדשות שמתקשות לגרד 30K ק"מ על אותם הברקסים, אז אתה מגזים ואומר 40K קמ או "רפידות דיסק לא נגמרות תוך 10K אלא אם אתה קורע את הרכב... " ?!

איציק

איציק , חיבתך אלי גדלה מיום ליום ... אני מסמיק ...

תראה לי דוגמא של מכוניות שלא מצליחות להגיע ל - 30K על תוף אחורי ו 10K על דיסק קדמי ...

פורסם

איציק

איציק , חיבתך אלי גדלה מיום ליום ... אני מסמיק ...

תראה לי דוגמא של מכוניות שלא מצליחות להגיע ל - 30K על תוף אחורי ו 10K על דיסק קדמי ...

לא צריך הרבה (ואני לא מדבר בכלל על בלמים אחוריים) - קח לדוגמא כמה מכוניות נפוצות על הכביש (אוטומטיות) רובן מגרדות 30K קמ על ברקסים קדמיים בנסיעה נורמלית. בנסיעה קצת יותר "חזקה" אתה יכול לגמור אותן בקלות גם מתחת ל 20K מבלי לקרוא לזה נסיעה ספורטיבית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז כנראה שלא הבנת למה התכוונתי ( כי TB דווקא הבין )

דיסקים קדמיים : ממוצע של 20K-30K , בשביל להחליף כל 10K צריך באמת לקרוע .

בלמי ((( תוף ))) אחורים : ממוצע של 30K-50K להחלפה .

פורסם

כניראה הסיבה העיקרית שבגללה נגמרו לו הברקסים כ"כ מהר זה שמשהו כומ 90 אחוז מהנסיעות שלו הם בתוך העיר, בתוך השכונה. כלומר, הרבה רמזורים, הרבה עצירות....

או שזה,

או שפשוט הוא התבלבל במה שהוא אמר לי בין הקדמיים לאחוריים, כי יותר הגיוני שעכשיו צריך להחליף את האחוריים....אבל נראה.

תודה לכולם.

פורסם

דרך אגב ... רוצה דוגמא?

לאנטיס אוטומטיות ... מגיעות ל30 על הברזל ... קורולע ... לפי כמה וכמה מקורות מחליפות רפידות קבוע ב15K אצל נהגים רגילים לגמרי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
דרך אגב ... רוצה דוגמא?

לאנטיס אוטומטיות ... מגיעות ל30 על הברזל ... קורולע ... לפי כמה וכמה מקורות מחליפות רפידות קבוע ב15K אצל נהגים רגילים לגמרי.

נ,ב : למה אתה אומר קולורע ? , רכב מצויין , הייתי הורג בשביל רבע מהאמינות והמנוע שלה .

פורסם

אצלי על ה205 , הרפידות של REMSA עדיין נראות כמו חדשות כבר כמעט לאחר שנה מהיום שהוחלפו , לא מראות סמני עייפות או שחיקה מוגברים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
דרך אגב ... רוצה דוגמא?

:mm_yeah:

:cry::cry:

אצלנו הבלמים מוחלפים בקורולה 2003 כל 15K

ואתם צריכים לראות איך אימא שלי נוהגת :twisted:

כל פעם על 80 בנתיב ימני. :roll:

האמת שהרפידות החדשות הן נטולות איזה חומר שמונע שחיקה בגלל תקנות זיהום אויר חדשות.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...