Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אז אני סוף סוף חסכתי מספיק לאוטו, אכשיו השאלה שלי מה יהיו ההוצאות החודשיות שלי?

אני די סגור שאני קונה פונטו ידיני 03 (25K-30K) אני סטודנט. צריך רכב חסכוני ואמין

אני צפוי לעשות סביב ה 130KM בשבועה.

TNX

פורסם

130 ק"מ בשבוע זה 550 ק"מ בחודש. בהנחה וצריכת הדלק בפונטו היא טובה, סביב 1:13, מדובר במיכל וקצת לחודש, או כ-300שקלים לחודש. תוסיף ביטוחים (מקיף פלוס חובה - 4000-5000 בשנה, תלוי בנתונים שלך), טסט (כ-1000) וטיפול שנתי פלוס הוצאות בלתי מתוכננות (נניח 2000). תקבל סביב ה-1000 שקלים בחודש בממוצע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואוו נראה לי קצת מוגזם 1000 ש"ח בחודש כשרק 300 על דלק.. לנו יש פונטו 99 ואני נוסעת איתה מידי יום לעבודה + פעמיים בחודש נסיעות לי-ם ויוצא לי בסביבות 1400 ש"ח בחודש (אני מתדלקת 3-4 פעמים בחודש מיכל מלא!) פונטו זה אחלה רכב חסכוני בדלק ובתיקונים (שלנו עושה 1:16 מחוץ לעיר!) תהנה..

פורסם
אם קטנועה =קטנוע, אז תלוי אם מדובר בטייפון 50 סמ"ק אן ב T-MAX 500.

250-300סמק משהו שאפשר לנסוע איתו אים רשיון A1

• תוכן חדש...