Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ראיתי באוויס קאיה סראטו שנת 2006 (ליסינג חברה) עם 80,000 ק"מ

הם רוצים 52K האם זו עיסקה טובה?

האם כדאי לקנות בסכום הזה פורד פוקוס שנת 2005 או ניסן אלמרה (1.8 )או טויוטא ?

תודה

פורסם

אם המחיר נמוך משמעותית מהמתחרות המובילות - אז כן. הסראטו היא מכונית לא רעה, אבל גם מאוד אפורה ובינונית. לא הייתי משלם עליה אותו מחיר שהייתי משלם על פורד פוקוס, מזדה 3, טויוטה קורולה וכולי מאותו שנתון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה, באותו מחיר שאני קונה קאיה שנת 2006 אני יכול לקנות פורד פוקוס שנת2005 האם עדיין העסקה משתלמת?

לקאיה יש רק 3 כוכבים במבחן ריסוק ולפורד פוקוס 5 כוכבים.

פורסם

פוקוס 2005 היא מהצורה הקודמת ואין לה 5 כוכבי ריסוק אלא 4. היא עדיין מכונית עדיפה על הקיה, אך הייתי ממליץ לך להתאמץ ולקנות את המודל החדש, מ-2006 והלאה, כי הוא גם בטוח יותר וגם נעים יותר (יש לו בעצם רק חסרון אחד משמעותי - הוא עצל למדי בגלל מנוע לא חזק ומשקל כבד).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הי

הבעיה שהתקציב הוא לא יותר מ 60K ופוד פוקוס 2006 מחירו 75K.

אז כדאי לקנות פורד פוקוס 2005 או ניסן אלמרה 2005 במקום קאיה סראטו שנת 2006

תודה

פורסם

אני מתחבר לדבריו של saronis ,הסראטו לא רעה, משפחתית קטנה ונחמדה, אם כי אפורה מאד ולא מצטיינת במיוחד בשום תחום. נסעתי עליה לא מעט כרכב חלופי, נותנת תחושת זריזות יחסית, פחות מעודנת בנסיעה (רעש) ובאיכות פנים התא (הגימור דווקא בסדר).

הפוקוס ללא ספק טובה ממנה בכל תחום. משפחתית גדולה, מרווחת ונעימה. אם תוכל להתקדם לפוקוס 2006 זה משהו אחר לגמרי מהקודמת (אם כי במחיר של 52 אש"ח, לא תוכל למצוא לדעתי).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה , איך הניסן אלמרה פרפקט 1.8 ? כמה כוכבי ריסוק יש לה ? גם 4?

האם הקאיה סראטו חסכונית יותר בדלק מהניסן או מהפורד פוקוס ?

פורסם

לאבא שלי יש סראטו 2006 פרטית מהניילונים (בטח אחת היחידות בארץ שנקנו ביד פרטית).

המכונית ציינה לאחרונה 100,000 ק"מ להיווסדה, וכל מה שרשמו פה נכון: מכונית לא גרועה אבל גם לא מצטיינת בכלום (חוץ מבעסקי מיזוג האוויר), גימור זול אך עמיד, רועשת תחת מאמץ, וגם אם תקנה אחת כחולה היא תראה אפורה...

ציינו כאן שהיא זריזה, וזה נכון ולא נכון. בשלב מסוים הסראטו קיבלה את המנוע של הסיד עם 120+ כ"ס, אבל ב-2006 עדיין מדובר במנוע 104 כ"ס עצל למדי.

עוד כמה דברים שלא ציינו: המכונית מרווחת (לדעתי, יותר מהקורולה, מהאלמרה ומהפוקוס דור I. טיפה פחות מהפוקוס II), האמינות גבוהה (100K ק"מ בלי משהו משמעותי), וצריכת הדלק סבירה משהו כמו 1:10.

אם פוקוס הייתה עולה אותו הדבר הייתי ממליץ על הפוקוס, אבל בהפרש המחירים כיום הסראטו עשויה להיות בחירה לא רעה. תלוי בדרישות שלך מהרכב.

פורסם

ביצעתי רכישה של קאיה סראטו באוויס לפני כחצי שנה.

יד1 ליסינג, 78.000 ק''מ, עבר נקי, במחיר של 27%- מהמחירון. בנוסף "מתנות" בשווי 5,000 שקל: רשיון רכב משולם לשנה+ , צמיגים חדשים, מצבר חדש ועוד כל מיני שטויות. זה מראה לך עד כמה אפשר לכופף אותם במחיר. אגב, מידיים פרטיות גם אפשר למצוא בכיף. הרכבים האלה נמכרים חודשים עד שמוצאים קונה.

כל מה שטוב ברכב הזה הוא 6 כריות אויר. והמחיר. זהו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תודה רבה

מדדתי את הספסל האחורי בקאיה סרטו , פורד פוקוס ,ניזן אלמרה פרפקט כולם 133 ס"מ

(לא מדתיתי דלת לדלת) יש לי 3 ילדם קטנים שצריכים בוסטר ולא נראה לי שהם נכנסים.

מה לעשות ? איזה מכונית רחבה יותר ניתן להקנות ב 60K ?

פורסם

רנו סניק. 3 מושבים נפרדים. החיסרון היא שהיא יקרה מהמשפחתיות שצויינו.

גם שברולט ויואנט מרווחת מספיק, אבל נחותה בכל השאר לעומת הסניק. היתרון נמצא כמובן במחיר הרכישה.

פורסם
אני מתחבר לדבריו של saronis ,הסראטו לא רעה, משפחתית קטנה ונחמדה, אם כי אפורה מאד ולא מצטיינת במיוחד בשום תחום. נסעתי עליה לא מעט כרכב חלופי, נותנת תחושת זריזות יחסית, פחות מעודנת בנסיעה (רעש) ובאיכות פנים התא (הגימור דווקא בסדר).

הפוקוס ללא ספק טובה ממנה בכל תחום. משפחתית גדולה, מרווחת ונעימה. אם תוכל להתקדם לפוקוס 2006 זה משהו אחר לגמרי מהקודמת (אם כי במחיר של 52 אש"ח, לא תוכל למצוא לדעתי).

רכב חלופי ??

חשבתי שהקורולה לעולם לא מתקלקלת..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האם זה נכון שבמילא מכינים את המושבים באותו מפעל ?

אחרת איך יתכן שכולם באותו אורך?

הסתכלתי האינטרנט הרוחב של פורד פוקוס (ברוטו) הוא 184 ושל קאיה סארטו 173.5 וניסן אלמרה 169.5

האם יש בכלל משמעול לרוחב ברוטו ?

תודה

פורסם

רוחב חיצוני לא תמיד משפיע באופן זהה על הרוחב הפנימי - יש מכוניות עם דלתות עבות יותר, למשל (ויש עוד הרבה סיבות).

קשה לי להמליץ לך במדויק, אני רק יכול לומר שבמגזין אוטו של חודש שעבר ושל החודש הנוכחי יש כתבות על הכנסת שלושה מושבי בטיחות במושב האחורי - בעצם שני מושבים וסלקל - בכל אחת מהמשפחתיות הנמכרות בארץ (רובן מתאימות גם לתקציב שלך כמשומשות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...