Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת תכלול:

רמקולים קומפוננט

מגבר

סאב וופר

רדיו דיסק.

על רמקולים אחוריים אוותר בינתיים. אני מחזיק כרגע ברמקולים פשוטים של KENWOOD ואולי אשתמש בהם זמנית, אולי אנתק אותם, נחליט כשנראה מה הם שווים ולדעת המומחים.

רמקולים קומפוננט:

Morel TEMPO

מגבר:

MAC AUDIO Z4200

סאב וופר:

KICKER C12, יקנה בקופסא מתאימה, כנראה מיד שנייה, טרם הוחלט. האם יש צורך בקופסה?

רדיו דיסק:

PIONEER 3050UB. תומך MP3 ותומך USB במחיר של 560 ש"ח.

ביחד יוצא באיזור ה2300 ש"ח... עם התקנה איכותית באיזור ה300 ש"ח אני מגיע לתקציב הכתוב בכותרת.

אשמח לדעות, שיפורים, הצעות והארות. אגב, המערכת היא לOPEL ASTRA 97 ותפקידה לנגן 4 סוגי מוזיקה:

1. רוק. לא כבד.

2. שחורה. והרבה.

3. מזרחית\יוונית - אח שלי, אל תאשימו אותי :p

4. אלקטרו, טראנסים וכו'.

פורסם

האמת שלסוגי המוזיקה האלו, לא הייתי בוחר דווקא ברמקולים מחברת מורל.

שלא תבין אותי לא נכון, אצלי מותקנים רכיבים של מורל והם מצויינים, אבל לסגנונות האלו (בעיקר לרוק ולאלקטרונית) הייתי שוקל לפחות מיד אחר.

בקשר לסאב, אומרים תיבה ולא קופסא, ומומלץ ביותר להתקין אותו בתוך תיבה מתאימה כדי להנות ממנו ולא להתאכזב.

אגב, הC12 שלי עדיין מחכה :wink:

מתחדשת*

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים.

לי יש מידים של דוטק אוביישן וMT22 ואני נהנה מכל שנייה שאני שומע רוק/פאנק.

נכון שיש קשר לסוג הרמקולים אבל יש קטע בפורום שמורל הם למוזיקת אופרה.

אצלי הם מתפקדים מצויין גם בהיפ הופ גם באלקטרונית וגם ברוק.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אף אחד לא מטיל ספק בזה שאתה כנראה תשמע טוב עם מורל דוטק שהוא רמקול טוב מן הסתם.

מה שכן, בהרץ לדוגמה תשמע טוב יותר סגנונות מוזיקה מסויימים.

פורסם

בואו נניח שאני שומע בעיקר מזרחית ושחורה.

כי פשוט, רוק, אני לא שומע מטאל כבד או משהו, אלא RED HOT CHILI PEPPERS פשוט ואולי קצת שלמה ארצי :p ..

אז, לשחורה, מה הייתם משנים? רק את הקומפוננטים? לאיזה קומפוננטים?

פורסם
אל תשנה כלום. תתחדש :-)

יש לך מושג איפה אפשר לשמוע את המערכת?

בחנויות שבהן קונים (תכננתי לקנות דרך TOMCAR ד"א), אפשר גם לשמוע?

חשבתי לבוא למפגש אודיו מרכז היום, אבל נבצר ממני מלהגיע לשמה.

אז, אפשר לסמוך על המערכת הזו בעיניים עצומות? או שבכול זאת, ללכת לשמוע, ואם כן, איפה?

תודה אחי!!

תומר.

פורסם
הייתי משדרג את הרדיודיסק :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704677

ואת המגבר :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676626

שווה את העוד 250 שח

עוד 250 ש"ח אני מוכן לשים (אולי), השאלה מה זה נותן לי?

יענו, אני אשמח לפירוט למה. אני פשוט יודע שהMAC AUDIO הזה זכה במגבר הכי משתלם. והרדיו דיסק, PIONEER הכי זול עם כניסת USB מה אני צריך יותר מזה?

אשמח לפרטים!

אני באמת מתעניין.. אני באמת הולך לקנות!

תומר.

פורסם

רואים שעשית שיעורי בית וזה תמיד כיף לראות - לפחות הייתי חייב לציין את זה מאוד לטובה.

תנסה לבדוק אם המוזיקה העיקרית שאתה אוהב לשמוע היא במקרה רוק או אלטרנטיבי או כל דבר שיש בו הרבה גיטרות - רמקולים עם אופי צליל יותר בהיר דווקא.

למוזיקה אלקטרונית מוראל הם יוצאים מן הכלל לפעמים אפילו הייתי מתאר אותם אותם כפנומנליים.

בתקציב שלך הבחירות שלך הן מעולות.

הייתי גם בודק סט באותה הרמה של הרץ או פוקל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עוד 250 ש"ח אני מוכן לשים (אולי), השאלה מה זה נותן לי?

הקלריון הוא מכשיר פשוט בפיצ'רים שלו אבל מבחינת הצליל הוא מעולה ,אחד הטובים למחיר

בנוסף התפעול שלו פשוט ואיכותי והוא קורא מצויין USB ובאיכות גבוהה.

יענו, אני אשמח לפירוט למה. אני פשוט יודע שהMAC AUDIO הזה זכה במגבר הכי משתלם. והרדיו דיסק, PIONEER הכי זול עם כניסת USB מה אני צריך יותר מזה?

המאק אודיו הנ"ל היה פעם מגבר מאוד משתלם ,כיוון שמחירי מגבריי אינפיניטי או JBL שמתחרים בו היום

היו גבוהים בהרבה ממה שהם היום ,עם המחירים של היום הייתי הולך או על האינפיניטי הנ"ל או

על ה-JBL 1004 הקצת יותר יקר הם יותר איכותיים וזה מורגש בפועל.

אשמח לפרטים!

אני באמת מתעניין.. אני באמת הולך לקנות!

הקומפוננט טוב מאוד למחירו,אני לא רואה סיבה להחליף אותו באופציה אחרת ואני גם לא רואה אחת ב-550 שח שיותר טובה ממנו.

תומר.

דעתי בנושא.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אני יבדוק את המגברים הנ"ל ואחליט.

אני מניח שהMAC AUDIO Z4200 מגבר מצוין וכנראה, שבאמת הJBL והINFINITY שהמלצת, אפילו יותר טובים. השאלה אם יש לי את הכסף הדרוש ואם כדאי להשקיע את הכסף הדרוש למוזיקה שאני שומע (שחורה בעיקר).

ייבדק.

וכן, חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***, עשיתי שיעורי בית והרבה.

תודה לכולם. לעוד המלצאות\הערות\הארות, חופשי ואני יודה לכם מאוד.

פורסם

הערה אחת -

עשית שיעורי בית אבל כנראה שלא שמת לב לחוקי פורום "חח" - פשוט תשתמש בסמלים כמו :-P במקום - יחסוך לך אזהרות מהנהלת הפורום...

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...