Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון חיפשתי רכב מסוג רנו.

הסניק המיועדת נמצאה ומצאה חן. תוך כדי שיחה עם בעלי הרכב (הלוואי על כולם מוכרים כאלו) על טיפולים שהיו - התברר כי הם ואני מטפלים במכוניות במוסך רייך ברמת גן/בני ברק. לסניק נדרש טיפול טיימינג - והובטח להם ע"י מנהל המוסך מחיר מיוחד, זול משמעותית מהמקובל (מעל אלף ש"ח הנחה) .

בהסכמתם, שוחחתי למחרת עם מנהל המוסך, יואב.יואב שיבח את האוטו ומצבו, ואת הבעלים שטיפלו באוטו בצורה יפה.

בימים שלאחר מכן גובשה העיסקה, כאשר במחיר משוקללת גם הפחתת עלות טיפול הטיימינג.

פניתי ליואב, מנהל מוסך רייך, לתאם את הטיפול ובמשך יומיים לא הצלחתי לשוחח איתו, הפקידה סיננה אותי בתירוצים שונים, כמה פעמים ביום.

בכל הפניות השארתי טלפון ובקשתי שיתקשר כאשר יתפנה - הוא לא החזיר צלצול.

כאשר השגתי אותו - יואב סרב לבצע את הטיפול במחיר שקבע. יואב סרב לעשות מחווה לשני לקוחות שמטפלים אצלו. "המחיר זה רק בשבילם". בעלי הרכב הציעו שאביא את הרכב עבורם לטיפול והם ישלמו לפי מה שהבטיח להם - גם לזה הוא סרב. לאחר מכן טלפן אליהם וביקש "לרדת ממנו".

בשלב מאוחר יותר, התברר לי כי קיים קשר משפחתי בין יואב לבעלי הרכב.

ממנהל מוסך הגון - אני מצפה לחשיפת פרט משמעותי כזה כאשר הוא נותן חוות דעת על הרכב ומשבח את בעליו.

ממנהל מוסך אמין אני מצפה לקיים את שהבטיח.

באינטרנט ראיתי כי מוסך רייך לא חתם על אמנת הגינות "מחויב לאמון הציבור" - ראו לדוגמה באתר אוטוקאר- ומנסיוני אני מבין למה.

תוך עיון בחשבונות טיפולים - ראיתי כי יש אפשרות לדרוש ולקבל אצלו הנחה של למעלה מ-20% גם אם מטפלים ברכב אחד (ואני קבלתי אצלו בטיפולים קודמים רק 10%הנחה. .. כדאי ללמוד) .

אני לא אכניס למוסך רייך שום מכונית שיש לי קשר אליה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אוי, התמימות.

אתה מצפה ממנהל מוסך הגון שיגיד לך שמוכר הרכב קרוב משפחה?

זה אולי יעבוד לך בשוודיה, או אולי אפילו בארה"ב.

בישראל? זה קצת פתאטי לחשוב כך.

במקרים כאלו, מן הראוי לבדוק את הרכב אצל גורם בלתי תלוי ככל שאפשר.

אפילו שניכם מטפלים באותו מוסך, אינך יודע מה היחס של המנהל עם הלקוח השני, וחובתך להניח כי הם החברים הכי טובים.

לכן יש את אפשרות הבדיקות בתשלום. כאשר אתה משלם למכון בדיקה, הכסף עושה אתכם "חברים טובים", ולכן ברוב המקרים

סביר שלא תגלה קשר משפחתי כזה או אחר בדיעבד.

לא ברור גם הקשר לאמון הציבור. האם אתה יכול להיות בטוח שמי שחותם על זה באמת יעשה עבורך, כלקוח, יותר ?

ומי שלא, בהכרח יהיה גרוע יותר שירותית ? בכלל לא בטוח. זו יוזמה יפה, אבל רחוקה מלהיות מושלמת.

פורסם

לא נורא, ממקרים כאלה רק לומדים בחיים. מי שמטבעו חשדן ומטיל ספק, רק מרוויח במדינת ישראל. אנשים ישרים ותמימים, מקבלים כל מיני מכות כשעושים עסקאות וסומכים על אנשים אחרים. הטענות שלך צריכות להיות רק כלפי המוכרים איתם ביצעת הסכם. בעל המוסך הוא לא צד להסכם, הוא התחרט או עזר להם למכור את הרכב במחיר יותר טוב.

המלצה שלי להבא: תמיד כשאתה משיג התחייבות/הבטחה, תבקש לגבות אותה בכתב. במקרה שלך, הייתי מכניס את זה לזיכרון הדברים עם המוכרים או נותן להם לעשות את הטיפול היקר לפני המכירה.

שטויות, תפיק לקחים ותלמד מזה להבא בחיים... נפלת בסכום קטן וטוב שכך.

פורסם

הנושא הובא כדי שאחרים יקראו ויתרשמו כאשר הם בוחרים מוסך לטפל ברכבם. אני נותן משקל נכבד לדעות והתרשמות שאני שומע לפני שאני בוחר מוצר או נותן שרות. חוסר הגינות וחוסר אמינות מרחיקים אותי מנותן שרות.

שתבינו - אין פה שום נפילה. האוטו במצב מצויין, נקי, מושקע, עבר בדיקה קפדנית שלי (ואני מה-זה בררן בחירת רכב), בדיקה ב"מיבדק" לפי בחירתי. אפילו נמסר עם מיכל דלק מלא. המוכרים אמינים והגונים, הראו ונתנו את כל הסטורית הטיפולים מאז שהרכב עלה לכביש, המחיר היה אחרי הפחתה טובה פרט לטיפול. לא סתם כתבתי שהלואי על כולם מוכרים כאלו.

ולמי שסקרן לדעת מי טיפל, ובמחיר שלא אכתב כאן... הנה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2227926&postcount=340 בני ל שלנו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מניסיון עם המוסך הזה (בעל מגאן, החלון החליט ליפול כי מתחשק לו), גם כשנכנסתי עם רכבים צבאיים , וגם עם הפרטי שלי אתמול היחס שם די עלוב.

אני מטפל במוסך החדש של רנו באזה"ת חדש בראשון,יחס מעולה, לוקחים או מחזירים אותך הביתה במונית על חשבונם, שוטפים לך את האוטו בסוף טיפול, ועוד המון פינוקים!, אני לרייך לא חוזר,

והרכב הבא בטוח לא יהיה רנו.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...