Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירושלים, 3 בלילה.

אני נוסע לי להנאתי עם חברים, גג פתוח, חימום עובד עד הסוף, החיים יפים.

באמצע המנהרה שצמודה לשדרת ממילא, פתאום מתחילה אזעקה ושומעים בכריזה "כל הנהגים מתבקשים לעזוב מיד את המנהרה" מס' פעמים. מולי היה רכב שעצר, וכנראה הם חשדו שמדובר במחבל. ישר נתתי בגז כדי לצאת משם. (תוך כדי שאני מסתכל במראה לראות אולי המנהרה תתפוצץ איך שאני אצא כמו בסרטים האמריקאיים :lol:)

השאלה שלי היא: האם בכל מנהרה יש בקרה 24 שעות שמנטרת את התנועה? קשה לי להאמין שבמדינה שלנו עד כדי כך הגדילו ראש.

פורסם

כנראה שרדיו אתה לא שומע, נמצא חפץ חשוד שם ונתפס נער עם רכבו שנמצאו בו שני מטעני צינור

מדובר על רקע פלילי.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
ירושלים, 3 בלילה.

אני נוסע לי להנאתי עם חברים, גג פתוח, חימום עובד עד הסוף, החיים יפים.

חימום?

הלו! אנחנו באוגוסט, קיץ ישראלי!

אמנם 3AM, לילה ירושלמי, אבל דחילק...חימום :shock:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אביב, לא שמעתי על שום אירוע שקרה בשלוש בלילה אתמול. שמעתי משהו על כביש המנהרות היום בצהריים.

עמית, נסיעה ב-3 בלילה בי-ם ברכב קבריו' מקפיאה את העצמות. עם חימום הכל מסתדר ליושבים מקדימה, ועדיין הבחור מאחורה לא הפסיק לסבול מהקור. (הוא כותב בפורום, אם הוא יכנס הוא יעיד שבאמת היה קפוא).

פורסם
אביב, לא שמעתי על שום אירוע שקרה בשלוש בלילה אתמול. שמעתי משהו על כביש המנהרות היום בצהריים.

עמית, נסיעה ב-3 בלילה בי-ם ברכב קבריו' מקפיאה את העצמות. עם חימום הכל מסתדר ליושבים מקדימה, ועדיין הבחור מאחורה לא הפסיק לסבול מהקור. (הוא כותב בפורום, אם הוא יכנס הוא יעיד שבאמת היה קפוא).

אפשר לדעת על איזה רכב מדובר שנסעת?.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
ירושלים, 3 בלילה.

השאלה שלי היא: האם בכל מנהרה יש בקרה 24 שעות שמנטרת את התנועה? קשה לי להאמין שבמדינה שלנו עד כדי כך הגדילו ראש.

כן, יש!

יש לי ידידה שעובדת בבקרת הרמזורים של ירושלים, ויש להם מצלמות שמכסות את כל העיר.

יש לי חבר שעובד במשרד החוץ, וגם להם יש.

היה לי מקרה לפני כמה שנים שהייתי חייב לעצור כי שמעתי רעש מוזר מהגלגלים, זה היה יום גשום מאוד, אז עצרתי במנהרה האחרונה על השוליים ואחרי שניה של עצירה שמעתי "מאזדה כסופה נא לפנות את המנהרה!!" בהתחלה לא הבנתי מאיפה זה מגיע. וגם לא ידעתי למי הם מדברים (הייתי עם סובארו B4 כסופה).

אחרי עוד פעם שהם "צעקו" הבנתי שהם מדברים אלי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

קודם כל החבר שלך מסכן שדחקת אותו מאחור ב-207CC. מעבר לכך - אני אמנם לא ירושלמי אבל במקרה נסעתי אתמול עם גג פתוח בשעה 3 בלילה באזור המרכז ואפילו היה לי מעט חם. כך ש"חימום עד הסוף" בטח היה מעלף אותי לחלוטין :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי איזור המרכז - דווקא לא חם אבל מרגישים את הלחות במהירויות הנמוכות, כשאין רוח. אתמול בלילה נסעתי חיפה-אשקלון טופלס, כיף לא נורמלי :) ממכר.

ההבדלים בין י-ם לאיזור המרכז משמעותיים. סע ותראה שיהיה לך קר ;-)

לגבי המושב האחורי - הוא דווקא לא תיאורטי כמו ב-206CC. הוא לא הכי נח ותנוחת הישיבה מעקמת את הגב - אבל 3 מבוגרים יכולים להכנס בהחלט ברכב כשיש מקום סביר לברכיים.

• תוכן חדש...